KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]No właśnie o to się boję :evil_lol::evil_lol: No ale może cudem ktoś o tej godzinie będzie już trzeźwy?:diabloti:[/I][/B][/quote] To z Wronek sobie PKSem podjedziesz i bedziesz juz miala blisko;) A własnie osoby które w najbliższym czasie zrezygnowąły według mnie powinny opłacić zlot do końca gdyż była mowa o tym od początku roku i były deklaracje że tak jade i były podawane terminy patności. Toć co teraz my mamy wykładać za kogoś kto po prostu sprawe olał? Quote
Rawa Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Patikujek']Ze Śląska jedzie na prawdę sporo osób w tym ja wynajmuję jeden przedział dla mnie i "dzieciaków Grażyny" które obiecałam cało do Wronek dowieźć ale nie jestem jeszcze pewna o której pociągiem jadę ale napewno sie umówimy na jeden wszyscy:) [/QUOTE] To my! To my! :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]oojj Goldi :-([/I][/B] [B][I]Słuchajcie a do Sierakowa nie ma bezpośredniiego pksu?[/I][/B][/quote] [URL]http://www.pks.poznan.pl/[/URL] Trzeba wyszukać połączenia z [B]POZNAŃ, D.A[/B]. do [B]SIERAKÓW, LETN.[/B] [quote name='baffi2']Mi się wydaję że do Sierakowa jeżdżą pociągi... Na interaktywnej mapie [URL="http://mapa.szukacz.pl/"][B]KLIK[/B][/URL] wpisałam 'sieraków', przybliżyłam na 32m i tuż pod sierakowem ciągnie się cienka czarna linia - wg mnie oznaczenie trasy pociągów. Ale pewnie sie mylę:evil_lol:[/quote] Trasa kolejowa do Sierakowa może i była kiedyś, ale już jest chyba zamknięta. Jest też taka możliwość, że linia kolejowa z Poznania do Sierakowa jest uruchamiana na wakacje (znam takie przypadki). I tego trzeba będzie się dowiedzieć w informacji. :p [quote name='Rinuś'][B][I]Znalazłam połączenie do Wronek i jedzie się tam 4 godziny...to chyba te Wronki ;) [/I][/B] [B][I]ja prawdopodobnie dojeżdżam w piątek...czy wtedy mogłby ktoś po mnie wyskoczyć do Wronek samochodem ? :cool3: Daję na benzynę :p[/I][/B][/quote] Też znalazłam połączenia do Wronek, to na pewno te. ;) To może ktoś kto będzie w stanie jechać w piątek :evil_lol: odwiezie Esterę, a spowrotem zabierze Ciebie. :cool3: [quote name='KaRa_']Bez sensu by robić domek jeden 7ososbowy bo: po pierwsze to co jeden będzie stał pusty? bez sensu.. po po coś cąły ośrodek rezerowaliśmy po drugie domki są bardzo małe jak na taką ilość osob i np. 4psy[/quote] Popieram Karę, nie ma sensu robić tak dużych domków, będzie Wam ciasno po prostu z tyloma psami. I o konflikty między psami łatwiej. Lepiej weźcie dwa domki koło siebie. ;) [B]Brakuje nam jeszcze tylko 1 osoby (a dokładniej 190 zł) żeby cały ośrodek był opłacony. ;)[/B] [B]A wolnych miejsc jest jeszcze 6. ;)[/B] Quote
McDzik Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] [B]Brakuje nam jeszcze tylko 1 osoby (a dokładniej 190 zł) żeby cały ośrodek był opłacony. ;)[/B] [B]A wolnych miejsc jest jeszcze 6. ;)[/B][/quote] A odliczyłas Goldenke? :( Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger'][URL]http://www.pks.poznan.pl/[/URL] Trzeba wyszukać połączenia z [B]POZNAŃ, D.A[/B]. do [B]SIERAKÓW, LETN.[/B] Też znalazłam połączenia do Wronek, to na pewno te. ;) To może ktoś kto będzie w stanie jechać w piątek :evil_lol: odwiezie Esterę, a spowrotem zabierze Ciebie. :cool3: [/quote] [B][I]To byłby nawet niezły pomysł :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]To jak ja chcę przyjechać na te 3 dni to Asiu wpłacać Ci jakieś pieniądze?[/I][/B]:cool3: Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]To byłby nawet niezły pomysł :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]To jak ja chcę przyjechać na te 3 dni to Asiu wpłacać Ci jakieś pieniądze?[/I][/B]:cool3:[/quote] Tak masz wpłacić na konto Rose 60zł bo to ona zbiera pieniadze i kazdy z domku placi z gory nie na miejscu. Quote
komar Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 To myśle że jeśli wjednym czasie bedzie duzo osob we Wronkach to jakos to logistycznie wymyslimy;P (np bagaże osobno i psy osobno);P Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='komar']To myśle że jeśli wjednym czasie bedzie duzo osob we Wronkach to jakos to logistycznie wymyslimy;P (np bagaże osobno i psy osobno);P[/quote] a ludzie na piechote:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='McDzik']A odliczyłas Goldenke? :([/quote] Odliczyłam właśnie. ;) [quote name='Rinuś'][B][I]To byłby nawet niezły pomysł :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]To jak ja chcę przyjechać na te 3 dni to Asiu wpłacać Ci jakieś pieniądze?[/I][/B]:cool3:[/quote] Tak jak pisze Kara, pieniążki wpłacać trzeba do Rose, numer konta na pierwszej stronie. ;) Quote
Ana_Zbyska Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='KaRa_']a ludzie na piechote:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Tak myślałam:lol: Quote
komar Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=Yellow]:cool3: :cool3:49:cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
Rinuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='komar']To myśle że jeśli wjednym czasie bedzie duzo osob we Wronkach to jakos to logistycznie wymyslimy;P (np bagaże osobno i psy osobno);P[/quote] [B][I]Nie zapomnij o mnie :diabloti:[/I][/B] [quote name='KaRa_']Tak masz wpłacić na konto Rose 60zł bo to ona zbiera pieniadze i kazdy z domku placi z gory nie na miejscu.[/quote] [B][I]Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3:[/I][/B] [B][I]To możecie mnie dopisać...[/I][/B] [B][I][COLOR=red]Rinuś+ pies od piątku do niedzieli - domek (wpraszam się do Olka i reszty),reszta się zgodziła na wzięcie większego domku :p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=red]Ps. jeszcze koszulka :eviltong:[/COLOR][/I][/B] Quote
KaRa_ Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Nie zapomnij o mnie :diabloti:[/I][/B][/quote] Tu wszystko od Rose zależy czy go puści czy też nie:diabloti::diabloti: [quote name='Rinuś'][B][I]Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3:[/I][/B] [B][I]To możecie mnie dopisać...[/I][/B] [B][I][COLOR=red]Rinuś+ pies od piątku do niedzieli - domek (wpraszam się do Olka i reszty),reszta się zgodziła na wzięcie większego domku :p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=red]Ps. jeszcze koszulka :eviltong:[/COLOR][/I][/B][/quote] Już jest po 10czerwca:roll: Najlepiej jakbyś się w tym miesiącu zmieściła i najlepiej na dniach bo Rose baaardzo nie lubi spóźniania się z terminami płatności. Quote
Rinuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='KaRa_']Już jest po 10czerwca:roll: Najlepiej jakbyś się w tym miesiącu zmieściła i najlepiej na dniach bo Rose baaardzo nie lubi spóźniania się z terminami płatności.[/quote] [B][I]yyy no mi chodziło o lipca...literówka :)[/I][/B] [B][I]Już dzisiaj się dowiedziałam, że na piątek nie dostanę wolnego...tak więc jedyna szansa jest taka, że skończę ewentualnie o 14 bądź 15 i wtedy będę mogła dojechać....[/I][/B] Quote
Basia i Barni Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Nie zapomnij o mnie :diabloti:[/I][/B] [B][I]Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3:[/I][/B] [B][I]To możecie mnie dopisać...[/I][/B] [B][I][COLOR=red]Rinuś+ pies od piątku do niedzieli - domek (wpraszam się do Olka i reszty),reszta się zgodziła na wzięcie większego domku :p[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=red]Ps. jeszcze koszulka :eviltong:[/COLOR][/I][/B][/quote] czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3: Quote
Rinuś Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Basia i Barni']czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3:[/quote] [B][I]oooo myslałam, że tylko Brutus będzie przedstawicielem tych pięknych psów :multi::multi:[/I][/B] [B][I]Teraz to już nic mnie nie odwiedzie od zlotu :diabloti:[/I][/B] Quote
Okamia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Basia i Barni']czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3:[/quote] Czyżbym miała poznać Barniego i Saszę na zlocie??:cool3::multi: Quote
M&T Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 z tymi naszymi domkami, to może zróbmy tak jak mówi Asia? Że nasz domek zostanie tak jak jest, a wy [Basia, Estera i Okamia] weźcie domek obok nas :cool3: Quote
Okamia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='M&T']z tymi naszymi domkami, to może zróbmy tak jak mówi Asia? Że nasz domek zostanie tak jak jest, a wy [Basia, Estera i Okamia] weźcie domek obok nas :cool3:[/quote] Jestem za:cool3::cool3::cool3: Zawsze Basia może cię w nocy odwiedzić jak będziecie tak blisko:lol::evil_lol: Quote
M&T Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Okamia']Jestem za:cool3::cool3::cool3: Zawsze Basia może cię w nocy odwiedzić jak będziecie tak blisko:lol::evil_lol:[/quote] Haha, będą nocne przechadzki z domku do domku z psem pod pachą xD Quote
Basia i Barni Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]oooo myslałam, że tylko Brutus będzie przedstawicielem tych pięknych psów :multi::multi:[/I][/B] [B][I]Teraz to już nic mnie nie odwiedzie od zlotu :diabloti:[/I][/B][/quote] no na pierwszej stronie w pierwszym poscie masz spis osob i ras psów :-) oczywiscie bardzo sie ciesze ze beda labki :razz: [quote name='Okamia']Czyżbym miała poznać Barniego i Saszę na zlocie??:cool3::multi:[/quote] oczywiscie jedziemy we 4 - moj chłop , ja i Sasza i Barni :multi: Quote
basia bonnie Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 OK, w takim razie Asiu, do naszego domku (ja,Estera) dopisz jeszcze Okamie :) A do M&T w nocy i tak przyjde :diabloti: Quote
Recommended Posts