Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]No właśnie o to się boję :evil_lol::evil_lol: No ale może cudem ktoś o tej godzinie będzie już trzeźwy?:diabloti:[/I][/B][/quote]
To z Wronek sobie PKSem podjedziesz i bedziesz juz miala blisko;)

A własnie osoby które w najbliższym czasie zrezygnowąły według mnie powinny opłacić zlot do końca gdyż była mowa o tym od początku roku i były deklaracje że tak jade i były podawane terminy patności. Toć co teraz my mamy wykładać za kogoś kto po prostu sprawe olał?

Posted

[quote name='Patikujek']Ze Śląska jedzie na prawdę sporo osób w tym ja wynajmuję jeden przedział dla mnie i "dzieciaków Grażyny" które obiecałam cało do Wronek dowieźć ale nie jestem jeszcze pewna o której pociągiem jadę ale napewno sie umówimy na jeden wszyscy:)
[/QUOTE]

To my! To my! :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]oojj Goldi :-([/I][/B]

[B][I]Słuchajcie a do Sierakowa nie ma bezpośredniiego pksu?[/I][/B][/quote]
[URL]http://www.pks.poznan.pl/[/URL]
Trzeba wyszukać połączenia z [B]POZNAŃ, D.A[/B]. do [B]SIERAKÓW, LETN.[/B]

[quote name='baffi2']Mi się wydaję że do Sierakowa jeżdżą pociągi... Na interaktywnej mapie [URL="http://mapa.szukacz.pl/"][B]KLIK[/B][/URL] wpisałam 'sieraków', przybliżyłam na 32m i tuż pod sierakowem ciągnie się cienka czarna linia - wg mnie oznaczenie trasy pociągów. Ale pewnie sie mylę:evil_lol:[/quote]
Trasa kolejowa do Sierakowa może i była kiedyś, ale już jest chyba zamknięta. Jest też taka możliwość, że linia kolejowa z Poznania do Sierakowa jest uruchamiana na wakacje (znam takie przypadki). I tego trzeba będzie się dowiedzieć w informacji. :p

[quote name='Rinuś'][B][I]Znalazłam połączenie do Wronek i jedzie się tam 4 godziny...to chyba te Wronki ;) [/I][/B]
[B][I]ja prawdopodobnie dojeżdżam w piątek...czy wtedy mogłby ktoś po mnie wyskoczyć do Wronek samochodem ? :cool3: Daję na benzynę :p[/I][/B][/quote]
Też znalazłam połączenia do Wronek, to na pewno te. ;)
To może ktoś kto będzie w stanie jechać w piątek :evil_lol: odwiezie Esterę, a spowrotem zabierze Ciebie. :cool3:

[quote name='KaRa_']Bez sensu by robić domek jeden 7ososbowy bo:
po pierwsze to co jeden będzie stał pusty? bez sensu.. po po coś cąły ośrodek rezerowaliśmy
po drugie domki są bardzo małe jak na taką ilość osob i np. 4psy[/quote]
Popieram Karę, nie ma sensu robić tak dużych domków, będzie Wam ciasno po prostu z tyloma psami. I o konflikty między psami łatwiej. Lepiej weźcie dwa domki koło siebie. ;)

[B]Brakuje nam jeszcze tylko 1 osoby (a dokładniej 190 zł) żeby cały ośrodek był opłacony. ;)[/B]
[B]A wolnych miejsc jest jeszcze 6. ;)[/B]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

[B]Brakuje nam jeszcze tylko 1 osoby (a dokładniej 190 zł) żeby cały ośrodek był opłacony. ;)[/B]
[B]A wolnych miejsc jest jeszcze 6. ;)[/B][/quote]

A odliczyłas Goldenke? :(

Posted

[quote name='Asia & Ginger'][URL]http://www.pks.poznan.pl/[/URL]
Trzeba wyszukać połączenia z [B]POZNAŃ, D.A[/B]. do [B]SIERAKÓW, LETN.[/B]
Też znalazłam połączenia do Wronek, to na pewno te. ;)
To może ktoś kto będzie w stanie jechać w piątek :evil_lol: odwiezie Esterę, a spowrotem zabierze Ciebie. :cool3:
[/quote]
[B][I]To byłby nawet niezły pomysł :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]To jak ja chcę przyjechać na te 3 dni to Asiu wpłacać Ci jakieś pieniądze?[/I][/B]:cool3:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]To byłby nawet niezły pomysł :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]To jak ja chcę przyjechać na te 3 dni to Asiu wpłacać Ci jakieś pieniądze?[/I][/B]:cool3:[/quote]
Tak masz wpłacić na konto Rose 60zł bo to ona zbiera pieniadze i kazdy z domku placi z gory nie na miejscu.

Posted

[quote name='komar']To myśle że jeśli wjednym czasie bedzie duzo osob we Wronkach to jakos to logistycznie wymyslimy;P (np bagaże osobno i psy osobno);P[/quote]
a ludzie na piechote:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='McDzik']A odliczyłas Goldenke? :([/quote]
Odliczyłam właśnie. ;)

[quote name='Rinuś'][B][I]To byłby nawet niezły pomysł :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]To jak ja chcę przyjechać na te 3 dni to Asiu wpłacać Ci jakieś pieniądze?[/I][/B]:cool3:[/quote]
Tak jak pisze Kara, pieniążki wpłacać trzeba do Rose, numer konta na pierwszej stronie. ;)

Posted

[quote name='komar']To myśle że jeśli wjednym czasie bedzie duzo osob we Wronkach to jakos to logistycznie wymyslimy;P (np bagaże osobno i psy osobno);P[/quote]
[B][I]Nie zapomnij o mnie :diabloti:[/I][/B]
[quote name='KaRa_']Tak masz wpłacić na konto Rose 60zł bo to ona zbiera pieniadze i kazdy z domku placi z gory nie na miejscu.[/quote]
[B][I]Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3:[/I][/B]
[B][I]To możecie mnie dopisać...[/I][/B]
[B][I][COLOR=red]Rinuś+ pies od piątku do niedzieli - domek (wpraszam się do Olka i reszty),reszta się zgodziła na wzięcie większego domku :p[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=red]Ps. jeszcze koszulka :eviltong:[/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Nie zapomnij o mnie :diabloti:[/I][/B][/quote]
Tu wszystko od Rose zależy czy go puści czy też nie:diabloti::diabloti:

[quote name='Rinuś'][B][I]Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3:[/I][/B]
[B][I][COLOR=red]Rinuś+ pies od piątku do niedzieli - domek (wpraszam się do Olka i reszty),reszta się zgodziła na wzięcie większego domku :p[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=red]Ps. jeszcze koszulka :eviltong:[/COLOR][/I][/B][/quote]
Już jest po 10czerwca:roll:
Najlepiej jakbyś się w tym miesiącu zmieściła i najlepiej na dniach bo Rose baaardzo nie lubi spóźniania się z terminami płatności.

Posted

[quote name='KaRa_']Już jest po 10czerwca:roll:
Najlepiej jakbyś się w tym miesiącu zmieściła i najlepiej na dniach bo Rose baaardzo nie lubi spóźniania się z terminami płatności.[/quote]
[B][I]yyy no mi chodziło o lipca...literówka :)[/I][/B]
[B][I]Już dzisiaj się dowiedziałam, że na piątek nie dostanę wolnego...tak więc jedyna szansa jest taka, że skończę ewentualnie o 14 bądź 15 i wtedy będę mogła dojechać....[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Nie zapomnij o mnie :diabloti:[/I][/B]

[B][I]Aaa no to gites :) a do kiedy mam wpłacić? :evil_lol::evil_lol: może być do 10 czerwca?czy nie bajdzio?bo dostanę wypłatę wtedy...:cool3:[/I][/B]
[B][I][COLOR=red]Ps. jeszcze koszulka :eviltong:[/COLOR][/I][/B][/quote]
czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3:

Posted

[quote name='Basia i Barni']czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3:[/quote]
[B][I]oooo myslałam, że tylko Brutus będzie przedstawicielem tych pięknych psów :multi::multi:[/I][/B]
[B][I]Teraz to już nic mnie nie odwiedzie od zlotu :diabloti:[/I][/B]

Posted

[quote name='Basia i Barni']czyżby kolejny labrador dołączy do wodnych zabaw? :cool3:[/quote]

Czyżbym miała poznać Barniego i Saszę na zlocie??:cool3::multi:

Posted

z tymi naszymi domkami, to może zróbmy tak jak mówi Asia? Że nasz domek zostanie tak jak jest, a wy [Basia, Estera i Okamia] weźcie domek obok nas :cool3:

Posted

[quote name='M&T']z tymi naszymi domkami, to może zróbmy tak jak mówi Asia? Że nasz domek zostanie tak jak jest, a wy [Basia, Estera i Okamia] weźcie domek obok nas :cool3:[/quote]
Jestem za:cool3::cool3::cool3:

Zawsze Basia może cię w nocy odwiedzić jak będziecie tak blisko:lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Jestem za:cool3::cool3::cool3:

Zawsze Basia może cię w nocy odwiedzić jak będziecie tak blisko:lol::evil_lol:[/quote]

Haha, będą nocne przechadzki z domku do domku z psem pod pachą xD

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]oooo myslałam, że tylko Brutus będzie przedstawicielem tych pięknych psów :multi::multi:[/I][/B]
[B][I]Teraz to już nic mnie nie odwiedzie od zlotu :diabloti:[/I][/B][/quote]

no na pierwszej stronie w pierwszym poscie masz spis osob i ras psów :-)
oczywiscie bardzo sie ciesze ze beda labki :razz:

[quote name='Okamia']Czyżbym miała poznać Barniego i Saszę na zlocie??:cool3::multi:[/quote]

oczywiscie jedziemy we 4 - moj chłop , ja i Sasza i Barni :multi: