rose Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Mysia_']Rose nie ma co płakać :eviltong: Trzeba ich troche postraszyć :mad::mad::mad:[/quote] Od straszenia to jest Kara:P Quote
rose Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='komar']eeee... ja chce 3 łapka;P[/quote] 3..? 4 to coś, ale 3.. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='rose']Od straszenia to jest Kara:P[/quote] hehe :evil_lol: Fajną opinie ma :diabloti: Quote
wiq Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 tak wracając do domków i namiotów - doszły do mnie słuchy, że orzecha nie będzie... więc za zgodą jego współlokatorów mogłabym zająć jego miejsce w domku nr 3 :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='komar']a z tego co pamietam to byla jakas droga w lesie i ona prowadzila na jakas dziką plaże;P[/quote] Dobrze pamiętasz. Była dróżka w lesie, która prowadziła nad to fajniejsze jeziorko. ;) [quote name='komar']myśle że sie tam wybiore na koniec lipca i obczaje te plaże;P bo akurat bede w tamtych okolicach;)[/quote] A to fajnie by było. :multi: [quote name='wiq']tak wracając do domków i namiotów - doszły do mnie słuchy, że orzecha nie będzie... więc za zgodą jego współlokatorów mogłabym zająć jego miejsce w domku nr 3 :cool3:[/quote] Szkoda, że Orzeszka nie będzie, ale coś mi wspominał, że może nie przyjechać. :roll: W takim razie wrzucam Cię do domku nr 3. ;) Quote
M&T Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A ja mam takie małe pytanko. Mówiłyście coś, że jak nie zapełnicie domków to nie będziecie mogły zarezerwować całego ośrodak. To prawda czy cos przekręciłam? :eviltong::eviltong: Quote
rose Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='M&T']A ja mam takie małe pytanko. Mówiłyście coś, że jak nie zapełnicie domków to nie będziecie mogły zarezerwować całego ośrodak. To prawda czy cos przekręciłam? :eviltong::eviltong:[/quote] Dobrze mówisz, na cały ośrodek raczej nie mamy co liczyć..:roll: Quote
M&T Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='rose']Dobrze mówisz, na cały ośrodek raczej nie mamy co liczyć..:roll:[/quote] Czyli psiaki na smyczach? :-( Quote
komar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 ale pani z ośrodka mowiła że i tak nie bedzie przyjmować ludzi jak mamy prawie cały ośrodek;) Quote
M&T Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='komar']ale pani z ośrodka mowiła że i tak nie bedzie przyjmować ludzi jak mamy prawie cały ośrodek;)[/quote] Ale to info jest potwierdzone? ;> Quote
M&T Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='komar']hmm... no jeśli właścicielka mówiła to nam w czasie naszej wizyty to chyba tak:P[/quote] Uff, no to super :multi::multi::multi: Quote
komar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 hmm... no jeśli właścicielka mówiła to nam w czasie naszej wizyty to chyba tak:P Quote
komar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 i Co i Co?? [CENTER][SIZE=7][COLOR=Orange]:cool3:68:cool3:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
rose Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][U][I][B][COLOR=Red]!!![/COLOR]68[COLOR=Red]!!! :evil_lol: [/COLOR][/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
rose Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 jest remis, równo było:eviltong: no może ja o setna sekundy szybciej, ale po prostu posty przeskoczyły:evil_lol: Quote
M@d Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 A jest jeszcze wolny 3 osobowy domek? Bo jakby był to [B]być może[/B] udało by mi się przełożyć urlop na ten termin i przyjechać w 3 osoby + 1 pies... (musiałbym to jeszcze ustalić z resztą ekipy [i pracodawcą], więc nie traktujcie tego jako ostateczną deklarację) ;) Quote
Estera Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 A może ktoś do domku nr 4 chce się dołączyć? Mało tam nas, ja w piątek wracam do domu, a dziewczyny same mają zostać? :cool3: Quote
Mysia_ Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='M@d']A jest jeszcze wolny 3 osobowy domek? Bo jakby był to [B]być może[/B] udało by mi się przełożyć urlop na ten termin i przyjechać w 3 osoby + 1 pies... (musiałbym to jeszcze ustalić z resztą ekipy [i pracodawcą], więc nie traktujcie tego jako ostateczną deklarację) ;)[/quote] zapraszamy :cool3: Quote
KaRa_ Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='M@d']A jest jeszcze wolny 3 osobowy domek? Bo jakby był to [B]być może[/B] udało by mi się przełożyć urlop na ten termin i przyjechać w 3 osoby + 1 pies... (musiałbym to jeszcze ustalić z resztą ekipy [i pracodawcą], więc nie traktujcie tego jako ostateczną deklarację) ;)[/quote] Zajęte 3 osobowe;) Quote
Luzia Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Muszę zniknąć z dogo na jakiś czas może na zawsze więc jak coś by się zmieniło to bardzo bym prosiła o jakieś info na GG :modla: [RIGHT][SIZE=1]Namiary na mnie: GG 570 17 17 Telefon 603-061-476 [/SIZE][/RIGHT] Quote
rose Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='KaRa_']Zajęte 3 osobowe;)[/quote] zajęte? wolne chyba.. zajety jest tylko jeden 3os Quote
M&T Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Muszę zniknąć z dogo na jakiś czas może na zawsze więc jak coś by się zmieniło to bardzo bym prosiła o jakieś info na GG :modla: [RIGHT][SIZE=1]Namiary na mnie:[/SIZE] [SIZE=1]GG 570 17 17[/SIZE] [SIZE=1]Telefon 603-061-476[/SIZE][/RIGHT] [/quote] Czemu tak wszyscy znikają z dogo? :( Quote
Basia i Barni Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='M&T']Czemu tak wszyscy znikają z dogo? :([/quote] ja na jakis czas ten znikam - poprostu brak czasu Quote
rose Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='wiq']tak wracając do domków i namiotów - doszły do mnie słuchy, że orzecha nie będzie... więc za zgodą jego współlokatorów mogłabym zająć jego miejsce w domku nr 3 :cool3:[/quote] A jak będzie z zapłaceniem reszty za domek? bo Orzech nie zapłacił całosci Quote
Asia & Ginger Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='M&T']A ja mam takie małe pytanko. Mówiłyście coś, że jak nie zapełnicie domków to nie będziecie mogły zarezerwować całego ośrodak. To prawda czy cos przekręciłam? :eviltong::eviltong:[/quote] Ośrodek jest zarezerwowany w całości. Ale jak nie uzbieramy minimum 43 osób, to albo zrezygnujemy z jakiegoś domku, albo możemy zrzucić się jeszcze po 2-3 zł i wtedy damy radę zapłacić za całość. ;) [quote name='M@d']A jest jeszcze wolny 3 osobowy domek? Bo jakby był to [B]być może[/B] udało by mi się przełożyć urlop na ten termin i przyjechać w 3 osoby + 1 pies... (musiałbym to jeszcze ustalić z resztą ekipy [i pracodawcą], więc nie traktujcie tego jako ostateczną deklarację) ;)[/quote] Wszystkie domki 3-osobowe są zajęte, ale możecie wziąć pokój 3-osobowy w domku 5-osobowym. ;) [quote name='rose']A jak będzie z zapłaceniem reszty za domek? bo Orzech nie zapłacił całosci[/quote] Orzech zapłacił chyba 100 zł, z tego co pamiętam. Wiec resztę wiq płaci do Ciebie, a te 100 zł odda Orzechowi, czy jak tam się umówią. ;) Quote
Recommended Posts