Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']Rose nie ma co płakać :eviltong: Trzeba ich troche postraszyć :mad::mad::mad:[/quote]

Od straszenia to jest Kara:P

Posted

tak wracając do domków i namiotów - doszły do mnie słuchy, że orzecha nie będzie...
więc za zgodą jego współlokatorów mogłabym zająć jego miejsce w domku nr 3 :cool3:

Posted

[quote name='komar']a z tego co pamietam to byla jakas droga w lesie i ona prowadzila na jakas dziką plaże;P[/quote]
Dobrze pamiętasz. Była dróżka w lesie, która prowadziła nad to fajniejsze jeziorko. ;)

[quote name='komar']myśle że sie tam wybiore na koniec lipca i obczaje te plaże;P bo akurat bede w tamtych okolicach;)[/quote]
A to fajnie by było. :multi:

[quote name='wiq']tak wracając do domków i namiotów - doszły do mnie słuchy, że orzecha nie będzie...
więc za zgodą jego współlokatorów mogłabym zająć jego miejsce w domku nr 3 :cool3:[/quote]
Szkoda, że Orzeszka nie będzie, ale coś mi wspominał, że może nie przyjechać. :roll:
W takim razie wrzucam Cię do domku nr 3. ;)

Posted

A ja mam takie małe pytanko. Mówiłyście coś, że jak nie zapełnicie domków to nie będziecie mogły zarezerwować całego ośrodak. To prawda czy cos przekręciłam? :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='M&T']A ja mam takie małe pytanko. Mówiłyście coś, że jak nie zapełnicie domków to nie będziecie mogły zarezerwować całego ośrodak. To prawda czy cos przekręciłam? :eviltong::eviltong:[/quote]

Dobrze mówisz, na cały ośrodek raczej nie mamy co liczyć..:roll:

Posted

[quote name='komar']ale pani z ośrodka mowiła że i tak nie bedzie przyjmować ludzi jak mamy prawie cały ośrodek;)[/quote]

Ale to info jest potwierdzone? ;>

Posted

[quote name='komar']hmm... no jeśli właścicielka mówiła to nam w czasie naszej wizyty to chyba tak:P[/quote]

Uff, no to super :multi::multi::multi:

Posted

[CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][U][I][B][COLOR=Red]!!![/COLOR]68[COLOR=Red]!!!
:evil_lol:
[/COLOR][/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

A jest jeszcze wolny 3 osobowy domek?
Bo jakby był to [B]być może[/B] udało by mi się przełożyć urlop na ten termin i przyjechać w 3 osoby + 1 pies... (musiałbym to jeszcze ustalić z resztą ekipy [i pracodawcą], więc nie traktujcie tego jako ostateczną deklarację)
;)

Posted

[quote name='M@d']A jest jeszcze wolny 3 osobowy domek?
Bo jakby był to [B]być może[/B] udało by mi się przełożyć urlop na ten termin i przyjechać w 3 osoby + 1 pies... (musiałbym to jeszcze ustalić z resztą ekipy [i pracodawcą], więc nie traktujcie tego jako ostateczną deklarację)
;)[/quote]

zapraszamy :cool3:

Posted

;)[/quote]
Zajęte 3 osobowe;)

Posted

Muszę zniknąć z dogo na jakiś czas może na zawsze więc jak coś by się zmieniło to bardzo bym prosiła o jakieś info na GG :modla:

[RIGHT][SIZE=1]Namiary na mnie:
GG 570 17 17
Telefon 603-061-476
[/SIZE][/RIGHT]

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Muszę zniknąć z dogo na jakiś czas może na zawsze więc jak coś by się zmieniło to bardzo bym prosiła o jakieś info na GG :modla:

[RIGHT][SIZE=1]Namiary na mnie:[/SIZE]
[SIZE=1]GG 570 17 17[/SIZE]
[SIZE=1]Telefon 603-061-476[/SIZE][/RIGHT]
[/quote]

Czemu tak wszyscy znikają z dogo? :(

Posted

[quote name='wiq']tak wracając do domków i namiotów - doszły do mnie słuchy, że orzecha nie będzie...
więc za zgodą jego współlokatorów mogłabym zająć jego miejsce w domku nr 3 :cool3:[/quote]

A jak będzie z zapłaceniem reszty za domek? bo Orzech nie zapłacił całosci

Posted

[quote name='M&T']A ja mam takie małe pytanko. Mówiłyście coś, że jak nie zapełnicie domków to nie będziecie mogły zarezerwować całego ośrodak. To prawda czy cos przekręciłam? :eviltong::eviltong:[/quote]
Ośrodek jest zarezerwowany w całości. Ale jak nie uzbieramy minimum 43 osób, to albo zrezygnujemy z jakiegoś domku, albo możemy zrzucić się jeszcze po 2-3 zł i wtedy damy radę zapłacić za całość. ;)

;)[/quote]
Wszystkie domki 3-osobowe są zajęte, ale możecie wziąć pokój 3-osobowy w domku 5-osobowym. ;)

[quote name='rose']A jak będzie z zapłaceniem reszty za domek? bo Orzech nie zapłacił całosci[/quote]
Orzech zapłacił chyba 100 zł, z tego co pamiętam. Wiec resztę wiq płaci do Ciebie, a te 100 zł odda Orzechowi, czy jak tam się umówią. ;)