Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Zaczyna nam się tworzyć tor profesjonal :cool3: Gorzej z kładkami :siara:[/quote]
yyyh... Może ktoś ze zlotowiczów ma dobre kontakty? :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']yyyh... Może ktoś ze zlotowiczów ma dobre kontakty? :cool3: :evil_lol:[/quote]

Albo zrobimy z deski i pieńka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: (joke :eviltong:)

Posted

Czas najwyższy przypomnieć się z koszulkami zlotowymi. Czy jest już projekt jak taka koszulka miała by wyglądać? Czy 9 osób wymienionych w pierwszym poście to już kompletna lista chętnych?

Proszę o kontakt kogoś ze strony organizatorów, by dopiąć detale tej części organizacji zlotu - przyznam, że sił by mi brakło na przeglądanie 500 stron wątku by wyłowić istotne uwagi, czy pytania związane z tym tematem :)

Posted

[quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B]73
:loveu::loveu::loveu:
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
A te emotki co maja znaczyć?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']A te emotki co maja znaczyć?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

A to przez to, że gościa wtedy miałam i tak mnie wzięło na myślenie o serduszkach.. :loveu::loveu::loveu:

Posted

to ja zrobie konkurs;'P kto jakos pierwszy wpisze ze do zlotu zostala hmm... 1 godzina (liczac ze zlot sie zaczyna 4 serpnia o godzinie 0:00 czasu serwerowego) to stawiam piwo:D lub inny tego typu wymiennik (czyt. soczek)

Posted

[quote name='komar']to ja zrobie konkurs;'P kto jakos pierwszy wpisze ze do zlotu zostala hmm... 1 godzina (liczac ze zlot sie zaczyna 4 serpnia o godzinie 0:00 czasu serwerowego) to stawiam piwo:D lub inny tego typu wymiennik (czyt. soczek)[/quote]

pfy.... dla jednego piwa nikomu sie nie bedzie chciało :eviltong: Może jakieś 0.75 to prędzej :cool3:

Posted

sie pomysli:D a tak BTW to moze by jakas liste piosenek (ogolnie znanych i typowo spiewanych przy imprezkach np. Autobiografia, Nie płacz Ewka, jakies biesiadne, disco polo, polskie HITY polewkowe:P Niekotre zagraniczne wyjątki);P to moze za drobna oplata dla chetnych by sie spiwniki zrobilo:cool3:

Posted

[quote name='komar']sie pomysli:D a tak BTW to moze by jakas liste piosenek (ogolnie znanych i typowo spiewanych przy imprezkach np. Autobiografia, Nie płacz Ewka, jakies biesiadne, disco polo, polskie HITY polewkowe:P Niekotre zagraniczne wyjątki);P to moze za drobna oplata dla chetnych by sie spiwniki zrobilo:cool3:[/quote]

takie hity to się zna na pamięć :evil_lol:

Posted

[quote name='komar']sie pomysli:D a tak BTW to moze by jakas liste piosenek (ogolnie znanych i typowo spiewanych przy imprezkach np. Autobiografia, Nie płacz Ewka, jakies biesiadne, disco polo, polskie HITY polewkowe:P Niekotre zagraniczne wyjątki);P to moze za drobna oplata dla chetnych by sie spiwniki zrobilo:cool3:[/quote]
A ten tylko o śpiewnikach:evil_lol: ja już większość tych piosenek znam na pamięc:eviltong:

Posted

[quote name='McDzik']Może coś Happysadu? :) z doświadczenia wiem, że chętnie na jakiś ogniskach czy imprezach wszyscy to śpiewają i do gitary też dobre :)[/quote]

Ja tam bym wolała Krawczyka albo Rynkowskiego:roll: nie no żartuje:evil_lol::evil_lol:

Posted

[CENTER]hmm;P

:razz:[SIZE=7][COLOR=Yellow]72[/COLOR][/SIZE]:razz:

[LEFT]No to happysadu wszystko prawie znam:) czyli prosze o nastepne piesni
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

A co z zagranicznymi piosenkami? :D

Ja myślę, że nie można sobie odpuścić Rihanny- Umbrella! xD Choćby po to, żeby usłyszeć jak cały zlot będzi śpiewać "Under my umbrella...ella...ella...e...e...e.." xD

Posted

[quote name='komar'][CENTER]hmm;P [/CENTER]

[CENTER]:razz:[SIZE=7][COLOR=yellow]72[/COLOR][/SIZE]:razz:[/CENTER]

[LEFT]No to happysadu wszystko prawie znam:) czyli prosze o nastepne piesni[/LEFT]

[/quote]

No to ćwicz profilaktycznie :evil_lol: