baffi2 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Zaczyna nam się tworzyć tor profesjonal :cool3: Gorzej z kładkami :siara:[/quote] yyyh... Może ktoś ze zlotowiczów ma dobre kontakty? :cool3: :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='baffi2']yyyh... Może ktoś ze zlotowiczów ma dobre kontakty? :cool3: :evil_lol:[/quote] Albo zrobimy z deski i pieńka :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: (joke :eviltong:) Quote
ff_koszulki Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Czas najwyższy przypomnieć się z koszulkami zlotowymi. Czy jest już projekt jak taka koszulka miała by wyglądać? Czy 9 osób wymienionych w pierwszym poście to już kompletna lista chętnych? Proszę o kontakt kogoś ze strony organizatorów, by dopiąć detale tej części organizacji zlotu - przyznam, że sił by mi brakło na przeglądanie 500 stron wątku by wyłowić istotne uwagi, czy pytania związane z tym tematem :) Quote
rose Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B]73 :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
KaRa_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='rose'][CENTER][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid][B]73 :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] A te emotki co maja znaczyć?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='KaRa_']A te emotki co maja znaczyć?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A to przez to, że gościa wtedy miałam i tak mnie wzięło na myślenie o serduszkach.. :loveu::loveu::loveu: Quote
komar Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 to ja zrobie konkurs;'P kto jakos pierwszy wpisze ze do zlotu zostala hmm... 1 godzina (liczac ze zlot sie zaczyna 4 serpnia o godzinie 0:00 czasu serwerowego) to stawiam piwo:D lub inny tego typu wymiennik (czyt. soczek) Quote
Mysia_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='komar']to ja zrobie konkurs;'P kto jakos pierwszy wpisze ze do zlotu zostala hmm... 1 godzina (liczac ze zlot sie zaczyna 4 serpnia o godzinie 0:00 czasu serwerowego) to stawiam piwo:D lub inny tego typu wymiennik (czyt. soczek)[/quote] pfy.... dla jednego piwa nikomu sie nie bedzie chciało :eviltong: Może jakieś 0.75 to prędzej :cool3: Quote
komar Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 sie pomysli:D a tak BTW to moze by jakas liste piosenek (ogolnie znanych i typowo spiewanych przy imprezkach np. Autobiografia, Nie płacz Ewka, jakies biesiadne, disco polo, polskie HITY polewkowe:P Niekotre zagraniczne wyjątki);P to moze za drobna oplata dla chetnych by sie spiwniki zrobilo:cool3: Quote
Mysia_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='komar']sie pomysli:D a tak BTW to moze by jakas liste piosenek (ogolnie znanych i typowo spiewanych przy imprezkach np. Autobiografia, Nie płacz Ewka, jakies biesiadne, disco polo, polskie HITY polewkowe:P Niekotre zagraniczne wyjątki);P to moze za drobna oplata dla chetnych by sie spiwniki zrobilo:cool3:[/quote] takie hity to się zna na pamięć :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='komar']sie pomysli:D a tak BTW to moze by jakas liste piosenek (ogolnie znanych i typowo spiewanych przy imprezkach np. Autobiografia, Nie płacz Ewka, jakies biesiadne, disco polo, polskie HITY polewkowe:P Niekotre zagraniczne wyjątki);P to moze za drobna oplata dla chetnych by sie spiwniki zrobilo:cool3:[/quote] A ten tylko o śpiewnikach:evil_lol: ja już większość tych piosenek znam na pamięc:eviltong: Quote
komar Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 no to prosze wypisac jakies hity kotrych byscie chcieli sluchac:D Oczywiście dozuce pare hitów z mojej kolekcji:) Quote
McDzik Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Może coś Happysadu? :) z doświadczenia wiem, że chętnie na jakiś ogniskach czy imprezach wszyscy to śpiewają i do gitary też dobre :) Quote
rose Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='McDzik']Może coś Happysadu? :) z doświadczenia wiem, że chętnie na jakiś ogniskach czy imprezach wszyscy to śpiewają i do gitary też dobre :)[/quote] Ja tam bym wolała Krawczyka albo Rynkowskiego:roll: nie no żartuje:evil_lol::evil_lol: Quote
komar Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 z happysadem problemu nie bedzie;P tyle zeby podac jakies tytu;y konkretne;P Quote
basia bonnie Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Taak Happysad!!! wszystkie piosenki jakie Komarku zagrać potrafisz :D Quote
McDzik Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 No pewnie xD np.. 'Wszystko jedno' , 'Lydka', 'Ja do Ciebie', 'Jeszcze, jeszcze', 'Nic tu po nas', 'Zanim pójdę', "To koniec" etc xD Quote
komar Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [CENTER]hmm;P :razz:[SIZE=7][COLOR=Yellow]72[/COLOR][/SIZE]:razz: [LEFT]No to happysadu wszystko prawie znam:) czyli prosze o nastepne piesni [/LEFT] [/CENTER] Quote
M&T Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 A co z zagranicznymi piosenkami? :D Ja myślę, że nie można sobie odpuścić Rihanny- Umbrella! xD Choćby po to, żeby usłyszeć jak cały zlot będzi śpiewać "Under my umbrella...ella...ella...e...e...e.." xD Quote
McDzik Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='komar'][CENTER]hmm;P [/CENTER] [CENTER]:razz:[SIZE=7][COLOR=yellow]72[/COLOR][/SIZE]:razz:[/CENTER] [LEFT]No to happysadu wszystko prawie znam:) czyli prosze o nastepne piesni[/LEFT] [/quote] No to ćwicz profilaktycznie :evil_lol: Quote
komar Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Umbrella jest w moich hitach specjalnych;P propozycje dalsze;P Quote
basia bonnie Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Komar, ja bym bardzo chciała usłyszeć Twoje wykonanie piosenki Happysadu "drzefko" :D Quote
AgaCzips Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='komar'] [CENTER][LEFT]czyli prosze o nastepne piesni [/LEFT] [/CENTER] [/quote] to ja poproszę Nirvanę :eviltong: Quote
Recommended Posts