Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ładnie tam xD te tereny są daleko od jezdni? Spokojnie jest gdzie psa spuścić ze smyczy?

----
Z innej beczki : Może ktoś ze zlotowiczów będzie na wystawie krajowej w lublinie? Jakieś wcześniejsze zapoznanko? ;]

Posted

[quote name='grazyna9915']Tak z ciekawości to ile jeszcze jest miejsc w domkach?[/quote]

31 osób zapłaciło, a miejsc do zapełnienia w domkach jest bodajże 46.. Nie wiadomo co z osobami, które nie płacą, bo na razie to tylko jedna do mnie napisała, więc miejsc w domkach jest jeszcze sporo..

Posted

[quote name='rose']31 osób zapłaciło, a miejsc do zapełnienia w domkach jest bodajże 46.. Nie wiadomo co z osobami, które nie płacą, bo na razie to tylko jedna do mnie napisała, więc miejsc w domkach jest jeszcze sporo..[/quote]

No to trzeba by było zacząć dalej werbować.:loveu:

[quote name='KaRa_'][LEFT]Zakończę dawanie zdjęć z Sierkowa:evil_lol::evil_lol: znaleziony dziki kawałek jeziora[/LEFT]

[url]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/gasw11.jpg[/url]

[/quote]

Jeżeli jednak nad tym jeziorem bywają rybacy, to ja nie jadę, chyba, że znajdzie się ktoś kto będzie na zlocie opiekował się moją LUNĄ, bez względu na to co ona zrobi.:angryy:

Posted

Ja będę jeszcze szukać wśród znajomych, czy ktoś może jest chętny na zlot :D
a co do zapłaty to ja za moją osobę towarzyszącą zapłacę do końca maja, bo niestety ma problem z kasą :( ale spokojnie, jedzie na 100%, więc nie będzie żadnych odmawianek :D

Posted

[CENTER]Niestety musze odejść z dogomani - sprawa pewnego psa mnie do tego zmusiła.

Jesli bym zapomniała o zlocie (całkiem możliwe przy moim natłoku spraw...)
prosze dajcie znać jakiś tydzień wczesniej...:roll:
gg 6090204
[email][email protected][/email]
667 733 538

[LEFT]Pozdrawiam!
Jesteście wszyscy kochani...
Karina
[/LEFT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Karilka'][CENTER]Niestety musze odejść z dogomani - sprawa pewnego psa mnie do tego zmusiła.[/CENTER]

[CENTER]Jesli bym zapomniała o zlocie (całkiem możliwe przy moim natłoku spraw...)
prosze dajcie znać jakiś tydzień wczesniej...:roll:
gg 6090204
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
667 733 538[/CENTER]

[LEFT]Pozdrawiam!

Jesteście wszyscy kochani...

Karina[/LEFT]

[/quote]
Szkoda... :placz:
Na szczęście i tak się spotkamy. :multi: :p

Posted

Matko na tym dogo dziwne rzeczy się dzieją ostatnio:shake:

a i bym zapomniała
zostało...
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=red][B]...78 dni...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Teraz ja będę pierwsza:eviltong:

[CENTER][COLOR=Purple][SIZE=7][B]77.[SIZE=6].[SIZE=5].[SIZE=4].[SIZE=3].[SIZE=2].[SIZE=1].[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Patikujek']I kto tu czatuje na północ???:mad:[/quote]

Ja nie czatowałam tylko się uczyłam na anatomię i tak jakoś przypadkiem wyszło, że w chwili przerwy zaglądnęłam na forum:eviltong: