rose Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='niemand89']Czyli dobrze rozumiem że termin przedłużony?[/quote] Zgłoszeń tak, ale płacenia nie:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='niemand89']Czyli dobrze rozumiem że termin przedłużony?[/quote] Termin zgłoszeń powiedzmy, że przedłużony dopóki nie nazbiera się jeszcze 6-7 osób. Ale jeszcze muszę pomyśleć nad ostateczną datą. ;) Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Aha zapomialam wam powiedziec,ze jak jade pod namiot to Biore Atosa skoro Usia bierze Malamuta i mnie g****o obchodzi co o tym sadzicie xD żartowałam xD Tylko nie dajcie mi Bana bo mam sprawy na dgm do załatwienia xD Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Anecioreczek']Aha zapomialam wam powiedziec,ze jak jade pod namiot to Biore Atosa skoro Usia bierze Malamuta i mnie g****o obchodzi co o tym sadzicie xD żartowałam xD Tylko nie dajcie mi Bana bo mam sprawy na dgm do załatwienia xD[/quote] Usia jeszcze nie wiadomo czy przyjedzie, bo nie dostała wolnego. Jeśli przyjedzie w ogóle, to tylko na weekend. :eviltong: Quote
KaRa_ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Anecioreczek']Aha zapomialam wam powiedziec,ze jak jade pod namiot to Biore Atosa skoro Usia bierze Malamuta i mnie g****o obchodzi co o tym sadzicie xD żartowałam xD Tylko nie dajcie mi Bana bo mam sprawy na dgm do załatwienia xD[/quote] Mam nadzieje,że żartowałaś bo że tak powiem Atos może źle się czuć w tym towarzystwie psów... za bardzo by go stresowały i by się zachowywał tak jak ostatnio a szkoda go męczyć. I w ogóle po co takie żarty?:roll: Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='KaRa_']Mam nadzieje,że żartowałaś bo że tak powiem Atos może źle się czuć w tym towarzystwie psów... za bardzo by go stresowały i by się zachowywał tak jak ostatnio a szkoda go męczyć. I w ogóle po co takie żarty?:roll:[/quote] Czemu wiedziałam ze sie odezwiesz na ten temat ?;) Tak to był żart.Zresztą napisałam poniżej.Chociaż nie mam ochoty zostawiać go w domu,i chyba sie okaże że pojade sama bez żadnego psa bo Kora bedzie miała w tym czasie cieczke prawdopodobnie. Quote
KaRa_ Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Anecioreczek']Czemu wiedziałam ze sie odezwiesz na ten temat ?;) Tak to był żart.Zresztą napisałam poniżej.Chociaż nie mam ochoty zostawiać go w domu,i chyba sie okaże że pojade sama bez żadnego psa bo Kora bedzie miała w tym czasie cieczke prawdopodobnie.[/quote] Dlaczego wiedziałaś? bo ja tu trąbie że pieski jadą łagodne które dogadują się z wszystkimi pieskami,a nie który im się spodoba;) Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='KaRa_']Dlaczego wiedziałaś? bo ja tu trąbie że pieski jadą łagodne które dogadują się z wszystkimi pieskami,a nie który im się spodoba;)[/quote] No tak Atos ma wyrafinowany Gust:evil_lol: Jemu sie byle kto nie podoba że tak powiem,bez urazy dla wszystkich :lol: :D ej mam Pytanko ;p jak jest z tymi pokojami dwuosobowymi? bo ja sie zastanawiam..nie powiem z kim ..moze moze... ;p Quote
sugarr Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 aaa tam sie bedziemy przejmować, weźmiemy braci to sie będą razem bawić :P Quote
McDzik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Witam, ja osobiście przepraszam za utrudnienia z mojej strony, walczyłam do samego końca o ten wyjazd z rodzicami, którzy tylko: "a po co? a dlaczego? a jaki sens ma ten wyjazd? a będziesz musiała psa mieć cały czas na oku! a co wy tam będziecie robić? a co wchodzi w cene wyjazdu? a to tak daleko. a nikogo tam nie znasz , a to niebezpieczne" - i takie tam ... ale mój silny dar MÓWCZY dziś zdołał ich przekonać i przepraszam, że tak późno, ale mam nadzieje, że jeszcze mnie przyjmiecie <prosi> - jutro wpłyną pieniążki na konto :) na 100% :) Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='McDzik']Witam, ja osobiście przepraszam za utrudnienia z mojej strony, walczyłam do samego końca o ten wyjazd z rodzicami, którzy tylko: "a po co? a dlaczego? a jaki sens ma ten wyjazd? a będziesz musiała psa mieć cały czas na oku! a co wy tam będziecie robić? a co wchodzi w cene wyjazdu? a to tak daleko. a nikogo tam nie znasz , a to niebezpieczne" - i takie tam ... ale mój silny dar MÓWCZY dziś zdołał ich przekonać i przepraszam, że tak późno, ale mam nadzieje, że jeszcze mnie przyjmiecie <prosi> - jutro wpłyną pieniążki na konto :) na 100% :)[/quote] Czytam, czytam i już się bałam. :-o Na szczeście jest szczęśliwe zakończenie. :multi: Quote
Anecioreczek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Asiu Asiu! Jak jest z tymi pokojami! ta sama cena co za domek? i gdzie one sie znajduja? Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Anecioreczek']Asiu Asiu! Jak jest z tymi pokojami! ta sama cena co za domek? i gdzie one sie znajduja?[/quote] Został już tylko jeden pokój 2-osobowy. Cena 70 zł doba bez opłat za wodę i prąd. ;) Acha, pokoje są w budynku przy recepcji, mniej więcej pośrodku ośrodka. ;) Quote
McDzik Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Czytam, czytam i już się bałam. :-o Na szczeście jest szczęśliwe zakończenie. :multi:[/quote] Aż tak to strasznie rozpoczęłam? :evil_lol: Ojj tak tak, ja tez odetchnęłam z ulga po tych wszystkich wojnach o zlot .. w końcu wytłumaczyłam rodzicom,że jak na tak niską cene i te wszystkie atrakcje dla psa na miejscu, to chyba i tak mało jak na 6 dni luzu w domu beze mnie - aaaleee odpoczną :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Anecioreczek']Asiu Asiu! Jak jest z tymi pokojami! ta sama cena co za domek? i gdzie one sie znajduja?[/quote] Pokój drożej wychodzi. Jeśli chesz pokój musisz sama sobie go załatwić. My się ogólnie pokojami nie bawimy, tym bardziej że już chciałaś jechać na domek póżniej wypisałaś się na namiot wiec teraz dla naszego bezpieczeństwa lepiej będzie jak sama sobie pokój załatwisz;). My kombinujemy co w domkach a nie w pokojach:lol::lol::lol:bo chcemy zeby kazdy mial jak najtaniej;) Quote
Rahl Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='KaRa_']Pokój drożej wychodzi. Jeśli chesz pokój musisz sama sobie go załatwić. My się ogólnie pokojami nie bawimy, tym bardziej że już chciałaś jechać na domek póżniej wypisałaś się na namiot wiec teraz dla naszego bezpieczeństwa lepiej będzie jak sama sobie pokój załatwisz;). My kombinujemy co w domkach a nie w pokojach:lol::lol::lol:bo chcemy zeby kazdy mial jak najtaniej;)[/quote] to pokój mojej mamy nie jest zarezerwowany? Quote
rose Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']to pokój mojej mamy nie jest zarezerwowany?[/quote] Jest zarezerwowany;) Quote
Rahl Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='rose']Jest zarezerwowany;)[/quote] No to dobrze :lol: Już się martwiłam :roll: Quote
rose Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']No to dobrze :lol: Już się martwiłam :roll:[/quote] Karze chodziło o to, żeby już więcej pokoi nie brać, a zapełnić do końca domki, żebyśmy nie musieli z żadnego rezygnować;) Quote
Karilka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ile jest wolnych miejsc w domku? Może uda mi się kogoś namówić na ten zlot. 2 osoby sie wahają (+ TZety i może dzieciaki). Quote
rose Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Karilka']Ile jest wolnych miejsc w domku? Może uda mi się kogoś namówić na ten zlot. 2 osoby sie wahają (+ TZety i może dzieciaki).[/quote] Asia ostatnio pisała, że chyba 6 miejsc jeszcze zostało;) Quote
Anecioreczek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='KaRa_']Pokój drożej wychodzi. Jeśli chesz pokój musisz sama sobie go załatwić. My się ogólnie pokojami nie bawimy, tym bardziej że już chciałaś jechać na domek póżniej wypisałaś się na namiot wiec teraz dla naszego bezpieczeństwa lepiej będzie jak sama sobie pokój załatwisz;). My kombinujemy co w domkach a nie w pokojach:lol::lol::lol:bo chcemy zeby kazdy mial jak najtaniej;)[/quote] eh odechciewa mi sie zlotu,kiedy piszesz do mnie w ten sposób. Ale co tam,no ja już sprawe uzgodniłam ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='Karilka']Ile jest wolnych miejsc w domku? Może uda mi się kogoś namówić na ten zlot. 2 osoby sie wahają (+ TZety i może dzieciaki).[/quote] Jest jeszcze ok. 6 wolnych miejsc. Zawsze można domki 4-osobowe zamienić na 5-osobowe, bo łóżek jest więcej. ;) Quote
Patikujek Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Manixsa mi mówiła że w środę wpłaciła reszte kasy tak że na dniach powinna dojśc:) Quote
KaRa_ Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Anecioreczek']eh odechciewa mi sie zlotu,kiedy piszesz do mnie w ten sposób. Ale co tam,no ja już sprawe uzgodniłam ;)[/quote] Ja pisze prawdę, troszkę pozmieniałaś z domku na namiot więc ta opcja co teraz piszesz jest ryzykowna;) A nie zapomnijmy,że tym samym czasie co my w pokoju jednym będą stali klienci ośrodka, wiec tak czy siak wychodzi na to,że pokoi już nie ma:roll: Quote
Recommended Posts