Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chce jeschać sama proszę bardzo ale nie mogę uwierzyć że rodzice ją puszczają i to z takim dużym psem.

Gossia a skąd ty w ogóle jesteś??

Posted

[quote name='Patikujek']Jeśli chce jeschać sama proszę bardzo ale nie mogę uwierzyć że rodzice ją puszczają i to z takim dużym psem.

Gossia a skąd ty w ogóle jesteś??[/quote]
Pati ale nie sądzisz,że to troszkę chore by dziecko jechało z takim psem na zlocie? które nie radzi sobie z resztą swoich psów?

Posted

[quote name='KaRa_']Pati ale nie sądzisz,że to troszkę chore by dziecko jechało z takim psem na zlocie? które nie radzi sobie z resztą swoich psów?[/quote]
To nie jest chore! I ja nieważe 40kg:-o Mam 160cm wzrostu i waże.....:crazyeye:

Posted

Al;e ja mówię że sama może jechać, takiego psa na zlocie pod jej opieką też sobie nie wyobrażam(sorki gossia ale takie jest moje zdanie)

Poza tym w zeszłym roku jechały były osoby starsze i z mniejszymi psami (które nigdy wczesniej agresji nie wykazywały) a potem miały duże problemy z upilnowaniem)

Posted

Dobra! Mówie możecie się zdziwić! Mam 157cm wzrostu i waże 63kg!!!!! On jest spokojny itd. Nie będę jechać autobusem/tramwajem tylko tata mnie przywiezie!

Posted

[quote name='Izabela124.']Moim skromnym zdaniem rowniez Gosia nie powinna jechac sama z tak duzym psem, bo co by bylo gdyby nie spodobal sie mu jakis pies? jak by ona go utrzymala?[/quote]
Normalnie bym go utrzymała! Co ja wam tłumacze najwyżej nie pojade i już!:-( Wójka Kaukaza trzymałam na smyczy itd. Nawet z nim chodziłam po szosie i co? Nic był bardzo grzeczny.....

Posted

[quote name='gossia']To nie jest chore! I ja nieważe 40kg:-o Mam 160cm wzrostu i waże.....:crazyeye:[/quote]
Ile ważysz i mierzysz mam gdzieś, dałam statystyki przeciętnego dzieciaka w wieku 11lat.
Umówmy się tak jak chcesz tego mixa zabrać,ze sobą to weź opiekuna z domu mame,babcie,tate czy wujka lecz nie kolezanke z ławki. Bo na prawdę my nie martwimy się tylko o nas lec też o Ciebie, w chwili obecnej nie zdajesz sobie sprawy jak zlot wygląda my byliśmy i wiemy i dobrze Ci radizmy. Jesteś młodą osobą, ten pies jest duży i silny lepiej naprawę abyś nas posłuchała,

Posted

[quote name='KaRa_']Ile ważysz i mierzysz mam gdzieś, dałam statystyki przeciętnego dzieciaka w wieku 11lat.
Umówmy się tak jak chcesz tego mixa zabrać,ze sobą to weź opiekuna z domu mame,babcie,tate czy wujka lecz nie kolezanke z ławki. Bo na prawdę my nie martwimy się tylko o nas lec też o Ciebie, w chwili obecnej nie zdajesz sobie sprawy jak zlot wygląda my byliśmy i wiemy i dobrze Ci radizmy. Jesteś młodą osobą, ten pies jest duży i silny lepiej naprawę abyś nas posłuchała,[/quote]
On nie jest silny! To jest ciapun:shake:

Posted

[quote name='gossia']Normalnie bym go utrzymała! Co ja wam tłumacze najwyżej nie pojade i już!:-( Wójka Kaukaza trzymałam na smyczy itd. Nawet z nim chodziłam po szosie i co? Nic był bardzo grzeczny.....[/quote]
Najchętniej czytając Twoje wszystkie kłótnie z nami to nas nazwałabyś kretynkami, idiotkami i głupkami sama mi pisałaś PW,że wneriają Cie niektórzy. Wiec sesns jechania na zlot to pokazanie tylko psa? cyz dobra zabawa ? bo caly czas mam wrazenie,ze jakos tylko prowokujesz tu klotnie.

Posted

[quote name='KaRa_']Najchętniej czytając Twoje wszystkie kłótnie z nami to nas nazwałabyś kretynkami, idiotkami i głupkami sama mi pisałaś PW,że wneriają Cie niektórzy. Wiec sesns jechania na zlot to pokazanie tylko psa? cyz dobra zabawa ? bo caly czas mam wrazenie,ze jakos tylko prowokujesz tu klotnie.[/quote]
Nie myślę że jesteście idiotkami itd.:angryy: I nie kłócę się z wami tylko teraz ja próbuje wam wytłumaczyć! Jeżeli można dodawać filmiki to na wieczór nagram i dodam! Zobaczycie sami:) A co do idiotek itd. To bardzo was lubie! I jakby pani czytała to przepraszałam wszystkich! I nawet panią Bore ! Nie jechanie na zlot to dobra zabawa! Ale też chce jechać z psem! Może ktoś się zgodzi być moim opiekunem?:roll: A jak nie to jadę najwyżej z Majorą!

Posted

Gosiu teraz piesek ma 40 kg ale do zlotu jeszcze urośnie, zmieni mu się psychika możliwe że nabierze 'mocy' ;) i naprawdę lepiej dla Ciebie żebyś jechała z opiekunem.

Posted

[quote name='gossia']Nie myślę że jesteście idiotkami itd.:angryy: I nie kłócę się z wami tylko teraz ja próbuje wam wytłumaczyć! Jeżeli można dodawać filmiki to na wieczór nagram i dodam! Zobaczycie sami:) A co do idiotek itd. To bardzo was lubie! I jakby pani czytała to przepraszałam wszystkich! I nawet panią Bore ! Nie jechanie na zlot to dobra zabawa! Ale też chce jechać z psem! Może ktoś się zgodzi być moim opiekunem?:roll: A jak nie to jadę najwyżej z Majorą![/quote]

W Twoim wypadku opiekun nie ma być jakiś dogomaniak ale rodzic, członek rodziny. Niestety jesteś bardzo trudną osobą tutaj na forum wiec nie chcemy miec problemów na zlocie. Jako,że mam swój udział w organizacji zlotu chce by na nim było miło i wesoło, a nie nerwy,stres i kłótnie. Jak chesz tego mixa zabrać tak jak pisałam z prawnym opiekunem, masz dziewczyno 11lat wiec nawet lepiej dla Ciebie będzie z opiekunem jesli bierzesz tego psa.

Posted

Ja proponuję, żeby Asia zadzwoniła do rodziców gossi i ustaliła z nimi czy faktycznie gossia może jechać i to z tak dużym psem. Albo gossiu daj rodzicom nr telefonu Asi - niech sami zadzwonią.

Posted

[quote name='tigrunia']Ja proponuję, żeby Asia zadzwoniła do rodziców gossi i ustaliła z nimi czy faktycznie gossia może jechać i to z tak dużym psem. Albo gossiu daj rodzicom nr telefonu Asi - niech sami zadzwonią.[/quote]
Nie:shake: Ja pojade z Majorą ona ma 23 lata;) I z jej mężem to te 2 osoby towarzyszące;)

Posted

[quote name='gossia']Nie:shake: Ja pojade z Majorą ona ma 23 lata;) I z jej mężem to te 2 osoby towarzyszące;)[/quote]
Dlaczego nie ? :cool1: Ja myślę, że organizatorzy powinni w takich wypadkach kontaktować się z rodzicami nieletnich no ale cóż - niech Asia się wypowie.

Posted

[quote name='gossia']Nie:shake: Ja pojade z Majorą ona ma 23 lata;) I z jej mężem to te 2 osoby towarzyszące;)[/quote]
A to ktoś z dogoamanii?bo opiekun to raczej dla Ciebie Twój rodzic . ale i tak coś czuje,że skończy się na rozmowie telefonicznej z Twoimi rodzicami.

Posted

chciałam zauważyć że gossia jeszcze nie wpłaciła zaliczki ani nic więc po co się nią tak przejmować :eviltong: Myślę że jej rodzice są na tyle rozsądni że nie puszczą jej samej z takim psem chociaż ona może tego chce ( wiecie jak to jest z dziećmi ;) ).

Posted

[quote name='KaRa_']Gossiu tak czy siak musimy skontaktować się z Twoimi rodzicami bo masz 11lat, sama osobiście mogę z nimi porozmawiać;)[/quote]
Dobrze ale później może za tydzień jak poobserwójemy jeszcze psa;) Bo mama mówi że jeszcze zobaczy więc dokładnie nie wiem:shake: Może niepojade ale jak będę jechać to napisze;)

Posted

[quote name='gossia']Dobrze ale później może za tydzień jak poobserwójemy jeszcze psa;) Bo mama mówi że jeszcze zobaczy więc dokładnie nie wiem:shake: Może niepojade ale jak będę jechać to napisze;)[/quote]
To widzę,że widocznie źle mnie czytałaś dźwięczę o tym dużo zapisujemy się wszyscy na zlot czy to domek czy namiot na 99% pewni ( bo wypadki chodzą po ludziach) wiec proszę nie pisz mi,zę jednak może nie pojadę czy pojadę sama nie wiesz czego tak na prawdę chcesz:shake: A telefon do rodziców mamy prawo zrobić kiedy chemy