basia bonnie Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='KaRa_']No co ty:evil_lol::evil_lol: Mówię Ci na zlocie swojska atmosfera;)[/quote] no ja myślę, w końcu do odważnych świat należy! :) swojskie klimaty, swojskie zapachy...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gops Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 heheh no te zapachy...:evil_lol: normalnie raj jeziorko, las , fajne towarzystwo i pelno psow :loveu: Quote
Basia i Barni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='rose']Asia proszona o zmiany Komarka na kolor jakiś ładny;D (bo wplacil na zakupy);PP[/quote] :multi::multi: marza mi sie jakieś fioletowe buciki:diabloti: Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Nie no na 300% bawimy się w podchody! Może liste zrobić żeby już nikt się niewypisał itd. He, he! Quote
KaRa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Filmiki z zeszłego roku ze zlotu:lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=_rO25FjChCo[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=joCjIhl21cg[/url] jak widac kazy zyje wlasnym zyciem:evil_lol: Quote
gossia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Co was tak mało? Aaaaa! Wszyscy poszli spać. Żeby na zlocie mogli siedzieć do 4.00 nad ranem! Quote
Iza. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='KaRa_']Filmiki z zeszłego roku ze zlotu:lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=_rO25FjChCo[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=joCjIhl21cg[/URL] jak widac kazy zyje wlasnym zyciem:evil_lol:[/quote] Osoba nagrywajaca drugi filmik, strasznie sapała;) Chyba po wejsciu na stok:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dozwolone od lat 18tu:evil_lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=e9Ah1peSByo[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=oc-Mwi5x-4w[/url] Quote
Basia i Barni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='KaRa_']Dozwolone od lat 18tu:evil_lol: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=e9Ah1peSByo[/URL] [URL]http://www.youtube.com/watch?v=oc-Mwi5x-4w[/URL][/quote] O bOŻE :shake: NIKT NIE PLUJE JADEM NIKT SIE NIE BIJE KREW SIE NIE LEJE TO MA BYC IMPREZA HA HA HA Quote
sacred PIRANHA Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Basia nie marudz...jak Ty bedziesz to bedzie tak jak Ty opisujesz:D a tymczasem.....zmierz mi Barniego w klebie wredoto Ty jedna! Quote
Asia & Ginger Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Asiu, jak będę wysyłać do Ciebie PW z danymi to mam napisać i moje dane i osoby towarzyszącej? CHyba, że znowu mi się coś pomyliło i nie wysyła się takiego Pw, albo do Ciebie się nie wysyła :eviltong: [SIZE=1]Nie wszystko czytam uważnie, ale dane to mają być tylko telefon, imię, nazwisko, tak ;) ?[/SIZE][/quote] Tak, wyślij do mnie dane (imię, nazwisko, telefon), Twoje i Twojej mamy. ;) [quote name='rose']Asia proszona o zmiany Komarka na kolor jakiś ładny;D (bo wplacil na zakupy);PP[/quote] Już zmieniam. :p [quote name='gossia']Biedny króliczek [*] ..... Jak są rasy psów kto z kim jedzie to prosze u mnie napisać Bernardyn albo mieszaniec Bernardyna z Kaukazem! Już się doczekać niemoge![/quote] Ok. ;) Quote
komar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 a ja tak patrze na liste osob i do domkow ze tak powiem chyba mamy komplet;D wiec tak nie wiem czy nie powinnismy zaczac zamykac listy;) Quote
Basia i Barni Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Niki-lidka']Basia nie marudz...jak Ty bedziesz to bedzie tak jak Ty opisujesz:D a tymczasem.....zmierz mi Barniego w klebie wredoto Ty jedna![/quote] O BOŻE ON JUZ ŚPI ALE ZMIERZYŁAM GO NA "RATY" I MA NAPEWNO 60 CM A JAK JA BEDE NA ZLOCIE TO BEDA DODATKOWO TAŃCE :diabloti: OCZYWISCIE Quote
Karilka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No właśnie, własnie. Jak coś to może, można mnie wywalić do namiotu jakby za dużo było domatorów.... Ale to tylko w razie za dużej ilosci bo..nie widzi mi sie spać z własnymi skarpetkami i 2 psami na głowie pod zwitką drutów i kapy.:roll: Ach. Proszę do listy psów dodać pod znakiem zapytania sznaucerka miniaturowego. Quote
gops Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 heh filmiki fajne znalazlam troszke wiecej na youtubie :evil_lol: no dobrze ze zdazylam sie zapisac :eviltong: rzeczywiscie sporo nas juz :razz: Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To znaczy że już koniec zapisów? Nie wiem może ktoś zapomniał napisać u mnie gdzie rasy psów Kaukaza/Bernardyna/Mieszańca Tylko przypominam :) Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']To znaczy że już koniec zapisów? Nie wiem może ktoś zapomniał napisać u mnie gdzie rasy psów Kaukaza/Bernardyna/Mieszańca Tylko przypominam :)[/quote] Doda się w swoim czasie,jeśli tego też nie wydacie:shake: Ale trochę tego nie widzę 11letnia dziewczynka i taki pies...wez se na zlot tego najmniejszego a nie tego, bo my nie chcemy mieć stresu na zlocie. Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='KaRa_']Doda się w swoim czasie,jeśli tego też nie wydacie:shake: Ale trochę tego nie widzę 11letnia dziewczynka i taki pies...wez se na zlot tego najmniejszego a nie tego, bo my nie chcemy mieć stresu na zlocie.[/quote] Najmniejszego nie mogę ! Ten jest bardzo posłuszny łapę podaje, słucha itd. i jest bardzo spokojny!:loveu: Nie będzie stresu! A tego już nie wydamy:shake: Pani nie rozumie my musieliśmy ją wydać:-( Niestety:placz: Z psem na zlocie będzie ok;) Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='gossia']Najmniejszego nie mogę ! Ten jest bardzo posłuszny łapę podaje, słucha itd. i jest bardzo spokojny!:loveu: Nie będzie stresu! A tego już nie wydamy:shake: Pani nie rozumie my musieliśmy ją wydać:-( Niestety:placz: Z psem na zlocie będzie ok;)[/quote] Sorry ale nie wyobrażam sobie Ciebie 11letniej dziewczynki z psem o wadze 50kg... ja Twoim wieku nie umiałam utrzymać 30kg psa na smyczy,który umiał nawet chodzić na smyczy. Nie widzę sobie jak Ty przez 7dni będziesz opiekować się sama z takim byczkiem i jeszcze dbała o samą siebie, no sorry... Quote
rose Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nie zapomnij Gosiu, ze tam będą jeszcze inne psy.. nie wiadomo jak on sie zachowa przy takiej ilości.. Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='rose']Nie zapomnij Gosiu, ze tam będą jeszcze inne psy.. nie wiadomo jak on sie zachowa przy takiej ilości..[/quote] Dokładnie, a z tego co wiem to kaukazy są psami dominującymi a on mix, żeby się w nim coś nie obudziło:roll::roll::roll: Quote
gossia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='KaRa_']Dokładnie, a z tego co wiem to kaukazy są psami dominującymi a on mix, żeby się w nim coś nie obudziło:roll::roll::roll:[/quote] Nie bo on ma harakter po Bernardynie tylko wygląd po kaukazie:) Niebujcie się on jest bardzo spokojny:) Zapewniam;) I innym psom nic nie mówi:shake: Tam gdzie był były 3 psy i on 4 :-o I nic do nich nie miał tylko się bawił z nimi:) Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Ale sam fakt,że ty masz 11lat pewnie nie wiecej niż jakieś 40kg a tu pies co ma 50kg. I ty jesteś za niego odpowiedzialna... musze z Asią na ten temat pogadać bo nie podoba mi się to za bardzo. Jak chesz go zbarac to wez ze sobą mame... Quote
Herspri Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a to gossia ma zamiar jechać sama ? :-o W wieku 11 lat daleko od rodziny, sama z wielkim psem i rodzice się tak zgadzają :-o Jestem w szoku, kto będzie za nią odpowiedzialny ? Koniecznie powinna jechać z opiekunem, chyba że ktoś ze zlotowiczów zaoferuje opiekę nad nią :roll: Quote
KaRa_ Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 qw1[quote name='Herspri']a to gossia ma zamiar jechać sama ? :-o W wieku 11 lat daleko od rodziny, sama z wielkim psem i rodzice się tak zgadzają :-o Jestem w szoku, kto będzie za nią odpowiedzialny ? Koniecznie powinna jechać z opiekunem, chyba że ktoś ze zlotowiczów zaoferuje opiekę nad nią :roll:[/quote] Ja w wieku 11laqt jeszcze sama w domu nie byłam zostawiana. Też jestem za tym by jechała z opiekunem pełnoletnim jeśli chce wziąć tego psa. Ciekawe jak reszta się wypowie uczestników. Quote
Recommended Posts