KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mam nadzieje,że na zlocie znajdą się fanatycy klikania, i będziemy wspólnie ćwiczyć:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A wy znowu tylko klachacie:shake:(nie wliczam ciebie Karolinko) Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='baffi2']a nie będziesz chodziła z nami na spacery nad jeziorko, do lasu itd?:cool3: bo to jest jeszcze dalej:eviltong:[/quote] bede bede :) nawet jak mi sie nie bedzie chcialo to pojde ;) do jeziorka to ja pierwsza :razz: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='KaRa_']Mam nadzieje,że na zlocie znajdą się fanatycy klikania, i będziemy wspólnie ćwiczyć:evil_lol:[/quote] podobno mnostwo dogomaniakow klikery zamawia na eukanubie xP tak mi Asia mowila i mi tez linka dala xD Quote
Junka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='KaRa_']Mam nadzieje,że na zlocie znajdą się fanatycy klikania, i będziemy wspólnie ćwiczyć:evil_lol:[/quote] Ja ostatnimi czasy zaczełam z Junką kilkanie. Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja wogole nigdy nie mialam z tym do czynienia :oops: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']ja wogole nigdy nie mialam z tym do czynienia :oops:[/quote] ja tez, wiec nie jestes sama :P Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 To codziennie godzina 14:05 bedzie klikanie obowiazkowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='KaRa_']To codziennie godzina 14:05 bedzie klikanie obowiazkowe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] haha, ok xD fajny pomysl xD Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ok moze kella sie czegos nauczy :evil_lol: ale najpier musze kupic klikadelko ;) Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']ok moze kella sie czegos nauczy :evil_lol: ale najpier musze kupic klikadelko ;)[/quote] nie musisz kupowac :P mozesz zamowic za darmo z probka jedzenia dla szczeniat xD Quote
baffi2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']ja wogole nigdy nie mialam z tym do czynienia :oops:[/quote] a moja sucz boi się klikera:oops::cool1: a smakołyki uwielbia, i w takim wypadku chyba lepiej smakołykami?:cool3: czy próbować szkolić klikerem? Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='baffi2']a moja sucz boi się klikera:oops::cool1: a smakołyki uwielbia, i w takim wypadku chyba lepiej smakołykami?:cool3: czy próbować szkolić klikerem?[/quote] moj tez uwielbia smakolyki, ale klikera nigdy nie zaszkodzi sprobowac :) przeciez po kliknieciu daje sie smaczka, wiec to tak naprawde 2w1 :P Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Ja mojego psa czasem czegoś uczę ale zawsze bez klikania, i mamy te same efekty:) Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja niewiem do konca na czym to polega :oops: kupie zapas smaczkow :) wykupie im caly zoolog ze smaczkow przed wyjazdem :evil_lol: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']ja niewiem do konca na czym to polega :oops: kupie zapas smaczkow :) wykupie im caly zoolog ze smaczkow przed wyjazdem :evil_lol:[/quote] hahaha xD no trzeba zrobic najazd na zoolog przed wyjazdem xP Quote
Asia & Ginger Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='KaRa_']Mam nadzieje,że na zlocie znajdą się fanatycy klikania, i będziemy wspólnie ćwiczyć:evil_lol:[/quote] My też będziemy klikać. :cool3: :multi: Już ćwiczymy prawie codziennie. :cool3: :p Quote
baffi2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']ja niewiem do konca na czym to polega :oops: kupie zapas smaczkow :) wykupie im caly zoolog ze smaczkow przed wyjazdem :evil_lol:[/quote] to będą dwie grupy - klikanie i smaczkowanie:cool3::evil_lol: a czy bez klikera trudniej osiągnąć tak dobre efekty? Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no juz im musze zapowiedziec to zey sie zaopatrzyli w wiecej smaczkow ;) a ja mam nadzieje ze wkoncu zobaczymy jak to likadelko dziala :razz: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no ja tez jestem ciekawa :D wlasnie, to naprawde przynosi lepsze efekty niz normalne skzolenie? ;> bo ciagle slysze, ze ktos ten kliker zachwala :P Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja mysle ze na kelle to nie zadziala..smaczki dzialaja prawie zawsze ;) taaa i zapas karmy dla psow slyszalam ze na powietrzu chce sie wiecej jesc :evil_lol: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 kurcze, coraz więcej rzeczy do pakowania mi wychodzi xP przed wyjazdem będę wyglądać jakbym na rok się gdzieś wybierała xD Quote
KaRa_ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Klikanie jest bardzo dobrą formą szkolenie;). My bardzo dużo rzeczy wyklikaliśmy, dużo sztuczek i zwykłych komend;). To będziemy na zlocie robić zajęcia z kilkana:evil_lol: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 to jednak sobie zakupie przed wyjazdem..moz esie przyda rzeczywiscie :roll: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 no to super :D czemu to dopiero w sierpniu? xP buuu xP Quote
Recommended Posts