M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wiem, już mi wszystko Asia napisała :D postaram się jak najszybciej załatwić sprawę z koleżanką :) Quote
Asia & Ginger Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='magdyska25']Asiu dlaczego nie jestem "przydzielona do swojego domku??":cool3: JA+Justyna87+osoba Jak już pisałam osobny domek dla trójcy:p[/quote] Na mojej kartce jesteście już przydzieleni, tutaj jeszcze nie wpisałam. ;) [quote name='magdyska25']ok w takim razie rezerwuje Twój domek:eviltong: Może być 4 lub 5 osobowy byle miałabym gdzie się podziać:diabloti:[/quote] Na razie mam mały kłopot, bo się zastanawiam gdzie przydzielić Pinhead. :roll: To jedyny facet bez pary. A może Wy go przygarniecie do jednego pokoju (bo jedziecie z jednym facetem) i wtedy wzielibyście domek 4-osobowy i jeden pokój byłby damski a jeden męski? :oops: [quote name='gops']heheh przykro mi mnie tez jeszcze nigdzie nie dopisali jestesmy bezdomne narazie :evil_lol:[/quote] Nie martw się, zaraz Cię gdzieś przydzielę. ;) [quote name='Basia i Barni']Asiu kochanie a gdzie domek dla mnie i Herispi - bo tak juz uzgodniłyśmy i dla naszych TZ-tów :mad: chyba Herispi sie zgadza a jeden pokój zarezerwowany jest dla piwa i innych trunków które przywioze:) Herispi a ty ćwicz smakowanie piwka - bo jak wypadniesz z rytmu ciezko ci bedzie sie przyzwyczaić :) no chyba ze Olek nam pomoże :multi:[/quote] Basiu, na karteczce już Was zapisałam razem. Wieczorkim postaram się uzupełnić wszystko w pierwszym poście. ;) [quote name='gops']a ja chcialabym domek bez owczarka niemieckiego w srodku..jakby mozna bylo prosic :roll:[/quote] Będę pamiętać. ;) [quote name='Asia&gordonisko']Melduję, iż zapłaciłam 390 zł na konto podane na pierwszej stronie ;) WAżNE! w tytule mój nick napisałam Asia i gordonsko, bo nie chciało przyjąć tego znaku &[/quote] Szybka jesteś. :cool3: :multi: [quote name='rose']Pokój chyba miał inną cenę.. wiec chyba dobrą kwotę przelałaś ale jeszcze niech Asia sie wypowie;)[/quote] [quote name='rose']Ha! mam:eviltong: Proponuję wprowadzić małe zmiany na pierwszej stronie:cool3: Asia&gordonisko+1 osoba+pies Czyli mam liczyć tak... 35x6=210 ( pokój mamy na cały zlot) 180+210= 390 zł ( domek + pokój mamy) i 390+ 30= 420 (wszystko + Bardo) czyli cały zlot mnie wyniesie 420 zł+ jeszcze dopłata za energię i wodę :razz:? Czy coś w moich obliczeniach się pokiertało i nie tak będzie to wyglądać?[/quote] Wszystko się zgadza. :p [quote name='M&T']T&M + 1 osoba + 1 pies [m-c sheltie, czyli po prostu kundelek :P] + domek ^^[/quote] Zapisuję. :p [quote name='KaRa_']To poprosimy 360zł do końca miesiąca Możesz powiedzieć w jakim wieku jesteś by przydzielić Ciebie i osobe do domku?mam rozumieć,że psiulek łagodniutki :loveu:[/quote] Ja już wszystko wiem i M&T, pisałyśmy na PW. ;) Psiak jak najbardziej łagodny, strasznie lubi się bawić z innymi psami. :p [quote name='virginia']45. Virginia -kundelek 46. Lorien - kundelek Piszę już czwarty raz..:cool3:[/quote] Teraz już widzę i uzupełnię w spisie. :evil_lol: Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Może głupie pytanie, ale czy doszły pieniądze na zlot:cool3:? Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Jeszcze nie, jak wysyłałaś dzisiaj to podejrzewam, że w poniedziałek dojdą;) Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 aaa pamietajcie ja + kuzynka :eviltong: zeby bylo miejsce :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='rose']Jeszcze nie, jak wysyłałaś dzisiaj to podejrzewam, że w poniedziałek dojdą;)[/quote] DOJDA ALBO NIE DOJDA;) NIE RÓB JEJ W JAJO PRZECIEZ NA SOBOTE DO MARKETU SIE UMÓWIŁYSMY :):):):crazyeye::diabloti::multi::eviltong: Quote
Rahl Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Mam nadzieję, że dojdą :loveu: hyyym... to kcecie za moje pieniażki coś kupić :placz: :diabloti: Quote
Basia i Barni Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Mam nadzieję, że dojdą :loveu: hyyym... to kcecie za moje pieniażki coś kupić :placz: :diabloti:[/quote] OSTATNIO DO MOICH NOWYCH SPODNI -MÓJ UKOCHANY PASEK NIE PASUJE :placz::mad: ALE MYŚLE ŻE PROBLEM ROZWIĄZANY - CZEKAM NA rOSE JESZCZE :lol: Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Basia i Barni']OSTATNIO DO MOICH NOWYCH SPODNI -MÓJ UKOCHANY PASEK NIE PASUJE :placz::mad: ALE MYŚLE ŻE PROBLEM ROZWIĄZANY - CZEKAM NA rOSE JESZCZE :lol:[/quote] Mówisz, że nowy pasek by Ci się przydał?:eviltong: Hm pomyślę nad tym.. Może pozwolę Ci jakiś wybrać, tak do 5 złotych:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 na twoim koncie Aniu to chyba nigdy takiego obrotu pieniędzmi nie było:evil_lol: uważaj bo ktoś cię posądzi o pranie brudnych pieniędzy:shake: Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Patikujek']na twoim koncie Aniu to chyba nigdy takiego obrotu pieniędzmi nie było:evil_lol: uważaj bo ktoś cię posądzi o pranie brudnych pieniędzy:shake:[/quote] No właśnie obrót mały:eviltong: większy mam swój co miesiąc:eviltong: ktoś raz w tyg prześle mi 130 zł to ma być dużo:mad: jakby już wszyscy zapłacili to bym mogła sobie gdzieś na weekend polecieć, a tak to nie mam za co:eviltong: Quote
rose Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='M&T']mi też mogłybyście odstąpić złotóweczkę.. ]:->[/quote] I komu jeszcze, co?:eviltong: nie ma tak dobrze:eviltong: Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja ci dam zlotowke na zlocie ale jak mi pojdziesz do sklepu po lizaka :evil_lol: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']ja ci dam zlotowke na zlocie ale jak mi pojdziesz do sklepu po lizaka :evil_lol:[/quote] No dziękuję :P ale sobie też za to kupię lizaka, rozumiem? ;> Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='M&T']No dziękuję :P ale sobie też za to kupię lizaka, rozumiem? ;>[/quote] oczywiscie :) nawet dwa takie za 20 gr :evil_lol: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 dobra, to zgadzam się xD i jeszcze będę mogła wyściskać twojego psiaka xD Quote
baffi2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 do sklepu podobno 350m to za daleko dla Ciebie gops? :eviltong: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='baffi2']do sklepu podobno 350m to za daleko dla Ciebie gops? :eviltong:[/quote] csiii!!! bo stracę dwa lizaki!!! xP Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='M&T']dobra, to zgadzam się xD i jeszcze będę mogła wyściskać twojego psiaka xD[/quote] eeeee psiaki a nie psiaka :eviltong: sklep za daleko :) po co sie wysilac 8) Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']eeeee psiaki a nie psiaka :eviltong:[/quote] ooo! to jeszcze lepiej xD Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 widze ze kelcia moja bedzie miala z kim latac :evil_lol: wkoncu ;) prawie shelti to szybka rasa slyszalam :evil_lol: Quote
baffi2 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='gops']eeeee psiaki a nie psiaka :eviltong: sklep za daleko :) po co sie wysilac 8)[/quote] a nie będziesz chodziła z nami na spacery nad jeziorko, do lasu itd?:cool3: bo to jest jeszcze dalej:eviltong: Quote
Recommended Posts