sacred PIRANHA Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='orzech']ale przeciez po zlocie jedziesz do mnie :P musimy te filtry zamontowac w koncu :lol: [URL]http://noclegi.dolnyslask.org/index.php?dzial=campingi&id_oferty=185[/URL][/quote] oj ....bo fur mnie dowiezie na zlot, po zlocie jedziemy do ciebie a potem ja jade do Fur i ona mnie zawiezie do domu bo jedzie do mnie... czy ktos mi moze powiedziec jak to bylo na zlocie ostatnim cenowo? Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Niki-lidka']oj ....bo fur mnie dowiezie na zlot, po zlocie jedziemy do ciebie a potem ja jade do Fur i ona mnie zawiezie do domu bo jedzie do mnie... czy ktos mi moze powiedziec jak to bylo na zlocie ostatnim cenowo?[/quote] Jeśli chodzi o domki, to wychodziło 130 zł/osobę za cały zlot (4 doby) + opłata za prąd (parę zł od osoby). O namiotach nic nie wiem. ;) Quote
orzech Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 spoko niki :P asia mam jeszcze drugi... sa dwa domki po 9 osob... tylko nie wiem czy dalo by rade namioty rozlozyc... [URL]http://www.domysulistrowice.com/atrak.htm[/URL] Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='orzech']spoko niki :P asia mam jeszcze drugi... sa dwa domki po 9 osob... tylko nie wiem czy dalo by rade namioty rozlozyc... [URL]http://www.domysulistrowice.com/atrak.htm[/URL][/quote] Bardzo fajne domki, wręcz luksusowe. :cool3: Tylko musielibyśmy jechać w tygodniu, bo cena weekendowa jest przerażająca. :-o Quote
furciaczek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Niki-lidka'] zapisywac sie juz mam?:cool3: a tak powaznie to zapisz mnie Asiu niki-lidka + pies, domek[/quote] Suuuuper:loveu: ale i tak Cie niecierpie....:diabloti: [quote name='Niki-lidka']mnie to wszytsko jedno...Fur mnie dowiezie:eviltong:[/quote] [quote name='Niki-lidka']oj ....bo fur mnie dowiezie na zlot, po zlocie jedziemy do ciebie a potem ja jade do Fur i ona mnie zawiezie do domu bo jedzie do mnie... [/quote] A czy Ty aby nie zawygodna sie zrobilas:evil_lol: :razz: Moze jeszcze kogos podzucic?:lol: Asiu ja z Torunia bede jechala najprawdopdobniej...choc moze tez tak byc ze prosto z Londka przyjade na zlot... Quote
olekg89 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Fur jakbyś mogła to mnie mozesz tez podrzucić ,nie obraże się hehehe.A najlepiej to wszystkich porozwozisz do domów Quote
00000 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='mrowa23']czy ciocia pagaj jedzie i michal?[/quote] [quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Mrówa popracuję nad ciocią Pagaj:diabloti:[/B][/COLOR][/quote] Ciocia Pagaj pojedzie, jeśli zlot będzie w terminie takim jak zawsze. Tam gdzie zawsze niekoniecznie, aczkolwiek Morsko i okolice są cudowne i z wielką przyjemnością co roku tam wracałam. No ale Wielkopolska jest bliżej (choć to naprawdę nie ma znaczenia, jeśli jedzie się na zlot raz w roku). [quote name='mrowa23']rozuumiem ze michal dla glutowatego doga nie przyjedzie ale moze w teraz dla misiowatego norbiego przyjedzie to i mame zabierze:P[/quote] Michał gdyby się dowiedział o tej dyskusji, to by się już pakował ;) [quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Myśle, że MIchał i dla dożków i dla Norbiego przyjedzie.[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen]Ahhh jak dobrze, że za niedługo będę miała ich na wyciągnięcie ręki. I ciocię mrówę pod ręką:loveu:[/COLOR][/B][/quote] :lol::lol::lol: [quote name='Casia_i_Figa']Aga z nieba mi spadasz... Wkońcu będę miała jakiegoś sojusznika przeciw cioci "słabszej" [/quote] Michał pozdrawia przeserdecznie wszystkie trzy ciocie :loveu::loveu::loveu: Quote
CASIA&ttb Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Bardzo dziękuję i również gorąco pozdrawiam Michała i mamę też ;P Quote
Agga Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='Pagaj']Ciocia Pagaj pojedzie, jeśli zlot będzie w terminie takim jak zawsze. Tam gdzie zawsze niekoniecznie, aczkolwiek Morsko i okolice są cudowne i z wielką przyjemnością co roku tam wracałam. No ale Wielkopolska jest bliżej (choć to naprawdę nie ma znaczenia, jeśli jedzie się na zlot raz w roku).[/quote] [COLOR=DarkGreen][B] Ja tak samo. Morsko ma swój klimat. Też z przyjemnością tam wracałam.[/B][/COLOR] [QUOTE] Michał gdyby się dowiedział o tej dyskusji, to by się już pakował ;)[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]NO widać, że chłopak zadowolony z poprzedniego zlotu:p[/B][/COLOR] [QUOTE]Michał pozdrawia przeserdecznie wszystkie trzy ciocie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Ciocia Agga pozdrawia Michała:p Pagaj a tam gdzie byłaś to jest miejsce na namioty??? [/B][/COLOR] Quote
furciaczek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [quote name='olekg18']Fur jakbyś mogła to mnie mozesz tez podrzucić ,nie obraże się hehehe.A najlepiej to wszystkich porozwozisz do domów[/quote] Dobra to kupie autobus i bede wszystkich rozwozic po domach:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Pewnie że okolice Wrocka :multi: Przynajmniej będę autkiem... Quote
Mysia_ Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='furciaczek']Dobra to kupie autobus i bede wszystkich rozwozic po domach:evil_lol:[/quote] genialny pomysł :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 serdecznie tez pozdrawiamy Michała i ciocie Pagaj liczymy na wstawiennictwo na zlocie hehe jakby Michał mial ochote zobacyzc fan i jej rozmiary teraz oraz zapoznac sie z norbertem to zapraszamy serdecznie:) Quote
00000 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Agga'] [B][COLOR=darkgreen]Ja tak samo. Morsko ma swój klimat. Też z przyjemnością tam wracałam.[/COLOR][/B] [COLOR=darkgreen][B]Ciocia Agga pozdrawia Michała:p[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkgreen]Pagaj a tam gdzie byłaś to jest miejsce na namioty???[/COLOR][/B] [/quote] No i okolice Morska sa fantastyczne :) Jest co zwiedzać :) Hmmm... ciekawe, czy moje Corshe pomieściłoby mnie, Michała, Skiperka i Ciebie z Tomkiem.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, w Sulistrowicach jest miejsce na namioty. Można się rozbijać koło domków. Tylko atrakcji mało. Tylko góra Ślęża w pobliżu. Choć na upartego można się wybrać do Wrocławia ;) No i nie wiem jak ze sklepami, bo nie korzystałam nigdy. [quote name='Casia_i_Figa']Bardzo dziękuję i również gorąco pozdrawiam Michała i mamę też ;P[/quote] Buziaki kochana :loveu: [quote name='mrowa23']serdecznie tez pozdrawiamy Michała i ciocie Pagaj liczymy na wstawiennictwo na zlocie hehe jakby Michał mial ochote zobacyzc fan i jej rozmiary teraz oraz zapoznac sie z norbertem to zapraszamy serdecznie:)[/quote] Może uda mi się z Aggą zgrać jakoś i wszystkie razem się spotkamy - byłoby super! :multi: Quote
Axusia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='furciaczek']Dobra to kupie autobus i bede wszystkich rozwozic po domach:evil_lol:[/quote] O! to ja chce prosić o podwozke do domciu :cool3::multi::evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mysia z tego co mi się wydaje to ustaliliśmy termin 6-10 sierpnia ale pewności nie mam:) Quote
AgaCzips Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='olekg18']Chips ty mnie nie denerwuuj nawet.Jak tam moja smyczka używasz ją jeszcze ,czy zgubiłaś?[/quote] Twoja smyczka jest cała i... cała:lol: Czips jest z niej bardzo zadowolony, w przyszłym roku liczy na obróżkę:diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Patikujek']Mysia z tego co mi się wydaje to ustaliliśmy termin 6-10 sierpnia ale pewności nie mam:)[/quote] yhy... dzięki ;) Quote
olekg89 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Aga czips-obróżka z takiej linki:/Wyciera bardzo sierść(wypróbowane na Kaji:P) Więc musicie się zadowolić smyczką eehehe Quote
Agga Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Pagaj']No i okolice Morska sa fantastyczne :) Jest co zwiedzać :) Hmmm... ciekawe, czy moje Corshe pomieściłoby mnie, Michała, Skiperka i Ciebie z Tomkiem.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=black] [COLOR=DarkGreen][B]Hmmm zawsze można spróbować.:eviltong: [/B][/COLOR][/COLOR] [quote] Tak, w Sulistrowicach jest miejsce na namioty. Można się rozbijać koło domków. Tylko atrakcji mało. Tylko góra Ślęża w pobliżu. Choć na upartego można się wybrać do Wrocławia ;) No i nie wiem jak ze sklepami, bo nie korzystałam nigdy.[/quote][B] [COLOR=DarkGreen]No jak są namioty to już coś:p[/COLOR][/B] [quote]Może uda mi się z Aggą zgrać jakoś i wszystkie razem się spotkamy - byłoby super! :multi:[/quote][COLOR=black][B] [COLOR=DarkGreen]Byłoby fajnie. No ja na pewno w Poznaniu będę po świętach. Ciocia mrówa rezerwuj czas:loveu:[/COLOR][/B][/COLOR] Quote
AgaCzips Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='olekg18']Aga czips-obróżka z takiej linki:/Wyciera bardzo sierść(wypróbowane na Kaji:P) Więc musicie się zadowolić smyczką eehehe[/quote] spoko, mamy ładną nową ze skóry więc płakać nie będziemy;) Quote
Patikujek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Nie !!! 8 cm z 4 rzędami ćwieków (zaostrzonych):evil_lol: Quote
AgaCzips Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Asiu-poproszę mnie dopisać do listy zlotowiczów;) Pod domek:eviltong: Quote
Recommended Posts