Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orzech']ale przeciez po zlocie jedziesz do mnie :P
musimy te filtry zamontowac w koncu :lol:

[URL]http://noclegi.dolnyslask.org/index.php?dzial=campingi&id_oferty=185[/URL][/quote]
oj ....bo fur mnie dowiezie na zlot, po zlocie jedziemy do ciebie a potem ja jade do Fur i ona mnie zawiezie do domu bo jedzie do mnie...

czy ktos mi moze powiedziec jak to bylo na zlocie ostatnim cenowo?

Posted

[quote name='Niki-lidka']oj ....bo fur mnie dowiezie na zlot, po zlocie jedziemy do ciebie a potem ja jade do Fur i ona mnie zawiezie do domu bo jedzie do mnie...

czy ktos mi moze powiedziec jak to bylo na zlocie ostatnim cenowo?[/quote]
Jeśli chodzi o domki, to wychodziło 130 zł/osobę za cały zlot (4 doby) + opłata za prąd (parę zł od osoby).
O namiotach nic nie wiem. ;)

Posted

spoko niki :P

asia mam jeszcze drugi... sa dwa domki po 9 osob... tylko nie wiem czy dalo by rade namioty rozlozyc...
[URL]http://www.domysulistrowice.com/atrak.htm[/URL]

Posted

[quote name='orzech']spoko niki :P

asia mam jeszcze drugi... sa dwa domki po 9 osob... tylko nie wiem czy dalo by rade namioty rozlozyc...
[URL]http://www.domysulistrowice.com/atrak.htm[/URL][/quote]
Bardzo fajne domki, wręcz luksusowe. :cool3:
Tylko musielibyśmy jechać w tygodniu, bo cena weekendowa jest przerażająca. :-o

Posted

[quote name='Niki-lidka']
zapisywac sie juz mam?:cool3:
a tak powaznie to zapisz mnie Asiu
niki-lidka + pies, domek[/quote]

Suuuuper:loveu:

ale i tak Cie niecierpie....:diabloti:

[quote name='Niki-lidka']mnie to wszytsko jedno...Fur mnie dowiezie:eviltong:[/quote]

[quote name='Niki-lidka']oj ....bo fur mnie dowiezie na zlot, po zlocie jedziemy do ciebie a potem ja jade do Fur i ona mnie zawiezie do domu bo jedzie do mnie...
[/quote]

A czy Ty aby nie zawygodna sie zrobilas:evil_lol: :razz: Moze jeszcze kogos podzucic?:lol:

Asiu ja z Torunia bede jechala najprawdopdobniej...choc moze tez tak byc ze prosto z Londka przyjade na zlot...

Posted

[quote name='mrowa23']czy ciocia pagaj jedzie i michal?[/quote]

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Mrówa popracuję nad ciocią Pagaj:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

Ciocia Pagaj pojedzie, jeśli zlot będzie w terminie takim jak zawsze.
Tam gdzie zawsze niekoniecznie, aczkolwiek Morsko i okolice są cudowne i z wielką przyjemnością co roku tam wracałam.
No ale Wielkopolska jest bliżej (choć to naprawdę nie ma znaczenia, jeśli jedzie się na zlot raz w roku).

[quote name='mrowa23']rozuumiem ze michal dla glutowatego doga nie przyjedzie ale moze w teraz dla misiowatego norbiego przyjedzie to i mame zabierze:P[/quote]

Michał gdyby się dowiedział o tej dyskusji, to by się już pakował ;)

[quote name='Agga'][COLOR=darkgreen][B]Myśle, że MIchał i dla dożków i dla Norbiego przyjedzie.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]Ahhh jak dobrze, że za niedługo będę miała ich na wyciągnięcie ręki. I ciocię mrówę pod ręką:loveu:[/COLOR][/B][/quote]

:lol::lol::lol:

[quote name='Casia_i_Figa']Aga z nieba mi spadasz... Wkońcu będę miała jakiegoś sojusznika przeciw cioci "słabszej"
[/quote]

Michał pozdrawia przeserdecznie wszystkie trzy ciocie :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Pagaj']Ciocia Pagaj pojedzie, jeśli zlot będzie w terminie takim jak zawsze.
Tam gdzie zawsze niekoniecznie, aczkolwiek Morsko i okolice są cudowne i z wielką przyjemnością co roku tam wracałam.
No ale Wielkopolska jest bliżej (choć to naprawdę nie ma znaczenia, jeśli jedzie się na zlot raz w roku).[/quote]
[COLOR=DarkGreen][B]
Ja tak samo. Morsko ma swój klimat. Też z przyjemnością tam wracałam.[/B][/COLOR]

[QUOTE]
Michał gdyby się dowiedział o tej dyskusji, to by się już pakował ;)[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]NO widać, że chłopak zadowolony z poprzedniego zlotu:p[/B][/COLOR]

[QUOTE]Michał pozdrawia przeserdecznie wszystkie trzy ciocie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

[COLOR=DarkGreen][B]Ciocia Agga pozdrawia Michała:p

Pagaj a tam gdzie byłaś to jest miejsce na namioty???
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='olekg18']Fur jakbyś mogła to mnie mozesz tez podrzucić ,nie obraże się hehehe.A najlepiej to wszystkich porozwozisz do domów[/quote]

Dobra to kupie autobus i bede wszystkich rozwozic po domach:evil_lol:

Posted

serdecznie tez pozdrawiamy Michała i ciocie Pagaj liczymy na wstawiennictwo na zlocie hehe jakby Michał mial ochote zobacyzc fan i jej rozmiary teraz oraz zapoznac sie z norbertem to zapraszamy serdecznie:)

Posted

[quote name='Agga']
[B][COLOR=darkgreen]Ja tak samo. Morsko ma swój klimat. Też z przyjemnością tam wracałam.[/COLOR][/B]
[COLOR=darkgreen][B]Ciocia Agga pozdrawia Michała:p[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkgreen]Pagaj a tam gdzie byłaś to jest miejsce na namioty???[/COLOR][/B]
[/quote]
No i okolice Morska sa fantastyczne :) Jest co zwiedzać :)
Hmmm... ciekawe, czy moje Corshe pomieściłoby mnie, Michała, Skiperka i Ciebie z Tomkiem.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak, w Sulistrowicach jest miejsce na namioty. Można się rozbijać koło domków. Tylko atrakcji mało. Tylko góra Ślęża w pobliżu. Choć na upartego można się wybrać do Wrocławia ;) No i nie wiem jak ze sklepami, bo nie korzystałam nigdy.

[quote name='Casia_i_Figa']Bardzo dziękuję i również gorąco pozdrawiam Michała i mamę też ;P[/quote]

Buziaki kochana :loveu:

[quote name='mrowa23']serdecznie tez pozdrawiamy Michała i ciocie Pagaj liczymy na wstawiennictwo na zlocie hehe jakby Michał mial ochote zobacyzc fan i jej rozmiary teraz oraz zapoznac sie z norbertem to zapraszamy serdecznie:)[/quote]

Może uda mi się z Aggą zgrać jakoś i wszystkie razem się spotkamy - byłoby super! :multi:

Posted

[quote name='furciaczek']Dobra to kupie autobus i bede wszystkich rozwozic po domach:evil_lol:[/quote]

O! to ja chce prosić o podwozke do domciu :cool3::multi::evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Chips ty mnie nie denerwuuj nawet.Jak tam moja smyczka używasz ją jeszcze ,czy zgubiłaś?[/quote]

Twoja smyczka jest cała i... cała:lol: Czips jest z niej bardzo zadowolony, w przyszłym roku liczy na obróżkę:diabloti:

Posted

[quote name='Pagaj']No i okolice Morska sa fantastyczne :) Jest co zwiedzać :)
Hmmm... ciekawe, czy moje Corshe pomieściłoby mnie, Michała, Skiperka i Ciebie z Tomkiem.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=black]
[COLOR=DarkGreen][B]Hmmm zawsze można spróbować.:eviltong: [/B][/COLOR][/COLOR]

[quote] Tak, w Sulistrowicach jest miejsce na namioty. Można się rozbijać koło domków. Tylko atrakcji mało. Tylko góra Ślęża w pobliżu. Choć na upartego można się wybrać do Wrocławia ;) No i nie wiem jak ze sklepami, bo nie korzystałam nigdy.[/quote][B]

[COLOR=DarkGreen]No jak są namioty to już coś:p[/COLOR][/B]

[quote]Może uda mi się z Aggą zgrać jakoś i wszystkie razem się spotkamy - byłoby super! :multi:[/quote][COLOR=black][B]

[COLOR=DarkGreen]Byłoby fajnie. No ja na pewno w Poznaniu będę po świętach. Ciocia mrówa rezerwuj czas:loveu:[/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='olekg18']Aga czips-obróżka z takiej linki:/Wyciera bardzo sierść(wypróbowane na Kaji:P) Więc musicie się zadowolić smyczką eehehe[/quote]

spoko, mamy ładną nową ze skóry więc płakać nie będziemy;)