Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ok, tylko ma byc jakieś markowe a nie z biedronki, czy tam, z lider szajsu:mad: Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Patikujek']A co do sprawdzenia domków, to ja w Sierakowie będę na weekend majowy po Bożym Ciele z kilkoma dogomaniakami to wszystko dokładnie sprawdzimy (już się nie umiem doczekać)[/quote] Czyli jednak jedziemy do tego Sierakowa na weekend, bo już zgłupiałam totalnie. :confused: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ja zywie sie samymi firmowkami :evil_lol: zrobie zakupy przed wyjazdem z biedrony zeby bylo taniej a ptasie mleczko bedzie normalnie z wedla ale jak dostane lizaka :evil_lol: a tam 200zl ..boje sie ze nie starczy na moje uzywki :eviltong: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Izabela124.'] A czy ktos bierze laptopa na zlocik?[/quote] Ja najprawdopodobniej wezmę swojego i będzie jeszcze net :razz: bo mam iPlusa :diabloti: [quote name='magda_drakkar']ja podobno się śmieje przez sen:lol: Więc uwaga jak mnie śmiechawica w nocy napadnie:diabloti:[/quote] A ja: gadam przez sen, śmieję się, spadam kilka razy w nocy ( czasami tego nie czuję i śpię przez noc na podłodze:diabloti:) :eviltong: Ja usłyszycie, że coś łupnie w nocy to nie bójcie się :diabloti: Ja przy moim wzroście to jestem chudzielec :roll: Dlaczego mnie nie było przez jeden dzień i muszę nadrabiać od str. 421 :-o? Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a ja chrapie- moj chop bucha niczym ekspress:) a moj pies puszcza gazy i to głosno :):) także Herispi może byc ciekawie :diabloti: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Czyli jednak jedziemy do tego Sierakowa na weekend, bo już zgłupiałam totalnie. :confused:[/quote] Czy ty jedziesz to ja nie wiem, wiem tylko że jade ja, mrówa, casia, może Agga i jej TZ ostatnio zarezerwowałyśmy sobie domki tam na długi majowy weekend (ten 22-25 maja) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 zrobcie duuuzo fotaskow domkow ;) i terenu osrodka :diabloti: Quote
Atkaaaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 o dokladnie! poprosimy fotki terenu i jeziorka :D Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ja też poproszę fotki z przyszłego miejsca zlotu dogomaniaków ;) Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 a no wlasnie i jeziorka :) ..a ja niewiem czy kella sie nie bedzie bala wody...nigdy niebyla nad jeziorem.. Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='gops']a no wlasnie i jeziorka :) ..a ja niewiem czy kella sie nie bedzie bala wody...nigdy niebyla nad jeziorem..[/quote] Bardo od razu wskoczy do wody :multi: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 baster na kilka metrow od wody podejdzie tylko :roll: ale jak zobaczy ze psy plywaja to moze wejdzie ;) Quote
Magot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Bardo od razu wskoczy do wody :multi:[/quote] To będzie miał kompana:evil_lol::razz: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 mysle ze glebokie ;) zadko sa jeziora plytkie to nie morze ze idziesz klometr i masz po lydki :evil_lol: Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='gops']mysle ze glebokie ;) zadko sa jeziora plytkie to nie morze ze idziesz klometr i masz po lydki :evil_lol:[/quote] Heh, no tak :evil_lol: Przepraszam, że edytowałam tamtego posta ale to było bezsensowne pytanie :diabloti: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 :) a jak ktos nie umie plywac? i sie utopi .. :razz: ok glupie pytanie 8) to mam inny problem jak bedziemy karmic psy...ciekawe..jakos sie ukrywac bedzie trzeba.. Quote
Magot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='gops']:) a jak ktos nie umie plywac? i sie utopi .. :razz: ok glupie pytanie 8) to mam inny problem jak bedziemy karmic psy...ciekawe..jakos sie ukrywac bedzie trzeba..[/quote] Czemu ukrywać?:evil_lol: Quote
rose Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A Wy znowu zaczynacie:shake: gaduły jedne:eviltong: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no np kella jest bardzo zachlanna i jak jakis pies podejdzie do misku to zaatakuje a nie chcemy klopotow przeciez a jak wszyscy zaczna karmic psy to juz wogole, napewno nie tylko kella tak reaguje ukryjemy sie w domku :diabloti: wsumie pies je z 5 min to niema problemu...a tak jakos mi sie napisalo :eviltong: Quote
Magot Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='rose']A Wy znowu zaczynacie:shake: gaduły jedne:eviltong:[/quote] Ciekawe ile my tu do sierpnia stron zrobimy:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Przesuwają się bo za dużo i za szybko piszecie:shake: A zdjęć na pewno będzie bardzo dużo:) Quote
Recommended Posts