Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek']A co do sprawdzenia domków, to ja w Sierakowie będę na weekend majowy po Bożym Ciele z kilkoma dogomaniakami to wszystko dokładnie sprawdzimy
(już się nie umiem doczekać)[/quote]
Czyli jednak jedziemy do tego Sierakowa na weekend, bo już zgłupiałam totalnie. :confused:

Posted

ja zywie sie samymi firmowkami :evil_lol: zrobie zakupy przed wyjazdem z biedrony zeby bylo taniej a ptasie mleczko bedzie normalnie z wedla ale jak dostane lizaka :evil_lol:

a tam 200zl ..boje sie ze nie starczy na moje uzywki :eviltong:

Posted

[quote name='Izabela124.']
A czy ktos bierze laptopa na zlocik?[/quote]
Ja najprawdopodobniej wezmę swojego i będzie jeszcze net :razz: bo mam iPlusa :diabloti:
[quote name='magda_drakkar']ja podobno się śmieje przez sen:lol: Więc uwaga jak mnie śmiechawica w nocy napadnie:diabloti:[/quote]
A ja: gadam przez sen, śmieję się, spadam kilka razy w nocy ( czasami tego nie czuję i śpię przez noc na podłodze:diabloti:) :eviltong:
Ja usłyszycie, że coś łupnie w nocy to nie bójcie się :diabloti:

Ja przy moim wzroście to jestem chudzielec :roll:

Dlaczego mnie nie było przez jeden dzień i muszę nadrabiać od str. 421 :-o?

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Czyli jednak jedziemy do tego Sierakowa na weekend, bo już zgłupiałam totalnie. :confused:[/quote]

Czy ty jedziesz to ja nie wiem, wiem tylko że jade ja, mrówa, casia, może Agga i jej TZ
ostatnio zarezerwowałyśmy sobie domki tam na długi majowy weekend (ten 22-25 maja)

Posted

[quote name='gops']a no wlasnie i jeziorka :) ..a ja niewiem czy kella sie nie bedzie bala wody...nigdy niebyla nad jeziorem..[/quote]
Bardo od razu wskoczy do wody :multi:

Posted

[quote name='gops']mysle ze glebokie ;) zadko sa jeziora plytkie to nie morze ze idziesz klometr i masz po lydki :evil_lol:[/quote]
Heh, no tak :evil_lol:
Przepraszam, że edytowałam tamtego posta ale to było bezsensowne pytanie :diabloti:

Posted

:) a jak ktos nie umie plywac? i sie utopi .. :razz:

ok glupie pytanie 8) to mam inny problem jak bedziemy karmic psy...ciekawe..jakos sie ukrywac bedzie trzeba..

Posted

[quote name='gops']:) a jak ktos nie umie plywac? i sie utopi .. :razz:

ok glupie pytanie 8) to mam inny problem jak bedziemy karmic psy...ciekawe..jakos sie ukrywac bedzie trzeba..[/quote]
Czemu ukrywać?:evil_lol:

Posted

no np kella jest bardzo zachlanna i jak jakis pies podejdzie do misku to zaatakuje a nie chcemy klopotow przeciez a jak wszyscy zaczna karmic psy to juz wogole, napewno nie tylko kella tak reaguje ukryjemy sie w domku :diabloti: wsumie pies je z 5 min to niema problemu...a tak jakos mi sie napisalo :eviltong: