KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']dobra dobra kupie te ptasie mleczko jak mi przypomnicie przed wyjazdem :diabloti: a ile wziasc smyczy? mam rozkmine..automat,zwykla,przedluzana tak wezme chyba.. za 20 gr tez moze byc niepogardze :)[/quote] Ja miałam w tamtym roku dwie smycze:evil_lol:i obie takie same:lol::lol::lol:tak na wszelki wypadek jakby się jedna zepsóła;) Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops'] a ile wziasc smyczy? [/quote] tyle ile masz psów:cool3::eviltong: Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']no przestan to moje ulubione piwko.Chociaż Warką nie pogardze :cool3: To mi drugie opakowanie za śpiewanie :evil_lol: Bądz co bądz śpiewam w chórze to troche fałszowac się umie i jak się pop.. bedziecie niedysponowani to nawet moge cos na gitarce zagrac :evil_lol:[/quote] Warka Strong jest the best :loveu: Ja też trochę w chórze śpiewałam :cool1::evil_lol: A co do tego ptasiego mleczka, to są jakies specjalne wymagania? wedel, milka? :cool3: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mysia_']Warka Strong jest the best :loveu: Ja też trochę w chórze śpiewałam :cool1::evil_lol: A co do tego ptasiego mleczka, to są jakies specjalne wymagania? wedel, milka? :cool3:[/quote] Specjalnych wymagań nie ma:lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 eeee ja proponuje wziasc sandaly i klapki chyba ze ktos woli adidasy to wtedy nieradze wchodzic do mojego domku :mad: :evil_lol: smycze wezme po dwie dla kazdego tak samo obroze :) no i po jednym kagancu , po dwie miski :) i worek karmy 8) Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']eeee ja proponuje wziasc sandaly i klapki chyba ze ktos woli adidasy ale nieradze wchodzic do mojego domku :mad: :evil_lol:[/quote] a można na bosaka i przez cały zlot nie myc nóg?? 8-):-P:megagrin: Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']Blee milki jest niedobre :shake:[/quote] własnie, że pycha :loveu: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mysia_']własnie, że pycha :loveu:[/quote] taaa:loveu::loveu::loveu: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 dlatego mówiłam żeby wziąść odświezacz powietrza :evil_lol: Mój post wskoczył przed twój chociaz go wczesniej przeczytalam zanim odpisałam Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A właśnie moi drodzy,ja do kazdego domku mam wstęp wolny i będę sprawdzać jak wam się wiedzie, czy to w butach, czy na bosaka :evil_lol::diabloti: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wszystkie ptasie mleczka sa pycha :) a jeszcze lepsze sa lizaki :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 te posty tu rosną jak grzyby po deszczu :crazyeye: Sio stąd :mad: Do jakiejś roboty się brać :cool1: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Aj ja tam wole wedloskie :loveu: Mam nadzieje, że do namiotu wchodzić nie bedziesz bo ja nie mam na wakacjach syndromu sprzątania :evil_lol: :diabloti: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ej ale w adidasach ...no wez...mam nadzieje ze wycieraczka bedzie zebym zmiatac nie musiala :diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mysia_']te posty tu rosną jak grzyby po deszczu :crazyeye: Sio stąd :mad: Do jakiejś roboty się brać :cool1:[/quote] Hihi ja już po pracy od 9 do 17 siedziałam i sprzedawałam Wszystko dla naszych pupili:loveu: Quote
Atkaaaa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mysia_']te posty tu rosną jak grzyby po deszczu :crazyeye: Sio stąd :mad: Do jakiejś roboty się brać :cool1:[/quote] Otóż to!:diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']Aj ja tam wole wedloskie :loveu: Mam nadzieje, że do namiotu wchodzić nie bedziesz bo ja nie mam na wakacjach syndromu sprzątania :evil_lol: :diabloti:[/quote] Będę,będę bo sprawdzać będę musiała Wasz stan trzeźwości :evil_lol: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Własnie bo ja chce isc sie troche pouczyć i musze dac bratu spać ;) a jak pójde to jutro tego nie nadrobie. :shake: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 eee niema potrzeby bedziemy w pelni trzewe :razz: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='KaRa_']Będę,będę bo sprawdzać będę musiała Wasz stan trzeźwości :evil_lol:[/quote] Mój pies morderca cię przegoni :evil_lol: Jak ja nie będe w stanie (oczywiście mówie tu o tym że ja nieprzytomna rano ze zmeczenia jestem) Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='KaRa_']Będę,będę bo sprawdzać będę musiała Wasz stan trzeźwości :evil_lol:[/quote] musisz się zaopatrzyć w alkomat :diabloti: :evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no wlasnie a moja kella uwielbia piwo :loveu: co za kochany pies bedzie wszytko na nia jakby co :diabloti: edit: ide na ju ken dens i nie pisac za duzo zebym nie musiala czytac pol godziny 8) Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']no wlasnie a moja kella uwielbia piwo :loveu: co za kochany pies bedzie wszytko na nia jakby co :diabloti:[/quote] Moja Juna kiedyś na wakacjach wychyliła wódeczke :cool3: A mój św.p. Maksio jak się stłukła butelka wina to całe z podłogi zechlał i nie mógł poźniej do wyra trafić tak szlaczkiem szedł. Oczywiście zorientowaliśmy sie dopiero po fakcie. Ciekawe czy go kac męczył :evil_lol: Quote
Recommended Posts