Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gops']dobra dobra kupie te ptasie mleczko jak mi przypomnicie przed wyjazdem :diabloti:

a ile wziasc smyczy? mam rozkmine..automat,zwykla,przedluzana tak wezme chyba..

za 20 gr tez moze byc niepogardze :)[/quote]
Ja miałam w tamtym roku dwie smycze:evil_lol:i obie takie same:lol::lol::lol:tak na wszelki wypadek jakby się jedna zepsóła;)

Posted

[quote name='Junka']no przestan to moje ulubione piwko.Chociaż Warką nie pogardze :cool3: To mi drugie opakowanie za śpiewanie :evil_lol: Bądz co bądz śpiewam w chórze to troche fałszowac się umie i jak się pop.. bedziecie niedysponowani to nawet moge cos na gitarce zagrac :evil_lol:[/quote]

Warka Strong jest the best :loveu:
Ja też trochę w chórze śpiewałam :cool1::evil_lol:

A co do tego ptasiego mleczka, to są jakies specjalne wymagania?
wedel, milka? :cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']Warka Strong jest the best :loveu:
Ja też trochę w chórze śpiewałam :cool1::evil_lol:

A co do tego ptasiego mleczka, to są jakies specjalne wymagania?
wedel, milka? :cool3:[/quote]
Specjalnych wymagań nie ma:lol:

Posted

eeee ja proponuje wziasc sandaly i klapki chyba ze ktos woli adidasy to wtedy nieradze wchodzic do mojego domku :mad: :evil_lol:

smycze wezme po dwie dla kazdego tak samo obroze :) no i po jednym kagancu , po dwie miski :) i worek karmy 8)

Posted

[quote name='gops']eeee ja proponuje wziasc sandaly i klapki chyba ze ktos woli adidasy ale nieradze wchodzic do mojego domku :mad: :evil_lol:[/quote]

a można na bosaka i przez cały zlot nie myc nóg?? 8-):-P:megagrin:

Posted

dlatego mówiłam żeby wziąść odświezacz powietrza :evil_lol:

Mój post wskoczył przed twój chociaz go wczesniej przeczytalam zanim odpisałam

Posted

A właśnie moi drodzy,ja do kazdego domku mam wstęp wolny i będę sprawdzać jak wam się wiedzie, czy to w butach, czy na bosaka :evil_lol::diabloti:

Posted

Aj ja tam wole wedloskie :loveu:

Mam nadzieje, że do namiotu wchodzić nie bedziesz bo ja nie mam na wakacjach syndromu sprzątania :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']te posty tu rosną jak grzyby po deszczu :crazyeye: Sio stąd :mad: Do jakiejś roboty się brać :cool1:[/quote]
Hihi ja już po pracy od 9 do 17 siedziałam i sprzedawałam Wszystko dla naszych pupili:loveu:

Posted

[quote name='Junka']Aj ja tam wole wedloskie :loveu:

Mam nadzieje, że do namiotu wchodzić nie bedziesz bo ja nie mam na wakacjach syndromu sprzątania :evil_lol: :diabloti:[/quote]
Będę,będę bo sprawdzać będę musiała Wasz stan trzeźwości :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Będę,będę bo sprawdzać będę musiała Wasz stan trzeźwości :evil_lol:[/quote]

Mój pies morderca cię przegoni :evil_lol:

Jak ja nie będe w stanie (oczywiście mówie tu o tym że ja nieprzytomna rano ze zmeczenia jestem)

Posted

[quote name='KaRa_']Będę,będę bo sprawdzać będę musiała Wasz stan trzeźwości :evil_lol:[/quote]
musisz się zaopatrzyć w alkomat :diabloti: :evil_lol:

Posted

no wlasnie a moja kella uwielbia piwo :loveu: co za kochany pies bedzie wszytko na nia jakby co :diabloti:

edit: ide na ju ken dens i nie pisac za duzo zebym nie musiala czytac pol godziny 8)

Posted

[quote name='gops']no wlasnie a moja kella uwielbia piwo :loveu: co za kochany pies bedzie wszytko na nia jakby co :diabloti:[/quote]

Moja Juna kiedyś na wakacjach wychyliła wódeczke :cool3:
A mój św.p. Maksio jak się stłukła butelka wina to całe z podłogi zechlał i nie mógł poźniej do wyra trafić tak szlaczkiem szedł. Oczywiście zorientowaliśmy sie dopiero po fakcie. Ciekawe czy go kac męczył :evil_lol: