Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, nie, nie! Biegać [B][U]Z[/U][/B] hundami i dbać o figurki... (swoje i psie) :evil_lol: Codziennie o 5 rano pobudka i biegi... :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada:)']Nie, nie, nie! Biegać [B][U]Z[/U][/B] hundami i dbać o figurki... (swoje i psie) :evil_lol: Codziennie o 5 rano pobudka i biegi... :diabloti: :evil_lol:[/quote]

:megagrin::megagrin::evil_lol:haha dobre dobre...
Dobranoc :D

Posted

Yyy..., eee..., aaa... nikt nie chce biegać ze mną? :-(

A ja właśnie jestem w trakcie tworzenia listy rzeczy, które bezwględnie muszę zabrać na zlot! :eviltong:

Posted

[quote name='Mada:)']Yyy..., eee..., aaa... nikt nie chce biegać ze mną? :-(
[/quote]

ja jestem chętna :cool3:

Znów sie rozgadliście :evil_lol: Nie mam czasu tego wszystkiego nadgonić :eviltong:

Posted

[quote name='gops']no wlasnie...musze stworzyc liste :roll: a ponawiam pytanie do kiedy moge wplacic pieniadze? chodzi mi o ostateczny termin[/QUOTE]

Do końca kwietnia Gops ;)

Posted

Ja wam moge liste zrobić :diabloti:
1. Papier toaletowy
2. Odświezacz powietrza
3. Druciane zgrzebło
4. Kapok [SIZE=1][COLOR=lime](żeby nie utopic siebie albo kogoś w swoim otoczeniu)[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]5. No i [/COLOR][SIZE=7][COLOR=blue]DOBRY HUMOR :lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

Junka dobra lista :)

ej ale te 50zl zaliczki wplace w kwietniu a nieda sie przedluzyc reszty kasy do maja? bo narazie niemam kasy...ale na poczatku maja bede miala calosc :oops:

Posted

[quote name='Izabela124.'][CENTER][B]A ja mam bardzo powaznv pytanie do osob z mego domku:[/B][/CENTER]

[CENTER][B]Czy wy chrapiecie? Bo jak tak to sie zabije:shake::shake:[/B] [/CENTER]
[/quote]
Ja nie, ale Drakkar tak:diabloti:

Posted

[quote name='gops']Junka dobra lista :)

ej ale te 50zl zaliczki wplace w kwietniu a nieda sie przedluzyc reszty kasy do maja? bo narazie niemam kasy...ale na poczatku maja bede miala calosc :oops:[/QUOTE]

Gops, raczej w kwietniu. Ale zapytaj księgowej albo szefowej szefów.

Specjalnie dla Izy punkt 6:
[SIZE="3"][B]
6. Żyletka do pochlastania się, nóż do harakiri, tudzież inne narzędzie powodujące zgon.[/B][/SIZE]

Posted

faktycznie, chrapanie to zgroza :evil_lol: Jak byłam na Woodstocku to jakieś 20-30 metrów od nas namiot miał facet, który chrapał całą noc i rano, tak głośno, że miałam wrażenie, że leża zaraz obok mnie :lol: Spać nie umiałam i szlag mnie trafiał :eviltong:

Posted

[quote name='Dianeczka']

[B][SIZE=3]6. Żyletka do pochlastania się, nóż do harakiri, tudzież inne narzędzie powodujące zgon.[/SIZE][/B][/quote]

O dobre dobre. Czekamy na inne jakże ciekawe i twórcze propozycje :cool3:

Posted

[quote name='magda_drakkar']Ja nie, ale Drakkar tak:diabloti:[/quote]Oj to biedaczek bedzie mial ciezko ze mna tak jak Biobi, bo jak Bobis chrapie to go z lozka wywalam i wrzeszcze jak mi spac niv daje:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Dianeczka']
[SIZE=3][B]
6. Żyletka do pochlastania się, nóż do harakiri, tudzież inne narzędzie powodujące zgon.[/B][/SIZE][/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A skad ty takie sposoby znasz?:razz: