Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Miałaś na myśli biegać [B]ZA[/B] hudami, które złapią trop? :evil_lol: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie, nie, nie! Biegać [B][U]Z[/U][/B] hundami i dbać o figurki... (swoje i psie) :evil_lol: Codziennie o 5 rano pobudka i biegi... :diabloti: :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mada:)']Nie, nie, nie! Biegać [B][U]Z[/U][/B] hundami i dbać o figurki... (swoje i psie) :evil_lol: Codziennie o 5 rano pobudka i biegi... :diabloti: :evil_lol:[/quote] :megagrin::megagrin::evil_lol:haha dobre dobre... Dobranoc :D Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Yyy..., eee..., aaa... nikt nie chce biegać ze mną? :-( A ja właśnie jestem w trakcie tworzenia listy rzeczy, które bezwględnie muszę zabrać na zlot! :eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no wlasnie...musze stworzyc liste :roll: a ponawiam pytanie do kiedy moge wplacic pieniadze? chodzi mi o ostateczny termin Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja moge wziasc magnetofon hihi do naszego domku Wlasniv taka lista rzeczy, ktore tzreba zabrac przydalaby sie Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mada:)']Yyy..., eee..., aaa... nikt nie chce biegać ze mną? :-( [/quote] ja jestem chętna :cool3: Znów sie rozgadliście :evil_lol: Nie mam czasu tego wszystkiego nadgonić :eviltong: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']no wlasnie...musze stworzyc liste :roll: a ponawiam pytanie do kiedy moge wplacic pieniadze? chodzi mi o ostateczny termin[/QUOTE] Do końca kwietnia Gops ;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 To ja tez moge z wami pobiegac, Bobi przy okazji troche schudnie hihi Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja tam kompleksów nie mam, jeśli chodzi o moją figurę czy cóś innego... :eviltong: Zarozumiała zołza jestem i tyle. :evil_lol: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja wam moge liste zrobić :diabloti: 1. Papier toaletowy 2. Odświezacz powietrza 3. Druciane zgrzebło 4. Kapok [SIZE=1][COLOR=lime](żeby nie utopic siebie albo kogoś w swoim otoczeniu)[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]5. No i [/COLOR][SIZE=7][COLOR=blue]DOBRY HUMOR :lol: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Junka dobra lista :) ej ale te 50zl zaliczki wplace w kwietniu a nieda sie przedluzyc reszty kasy do maja? bo narazie niemam kasy...ale na poczatku maja bede miala calosc :oops: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [CENTER][B]A ja mam bardzo powaznv pytanie do osob z mego domku: Czy wy chrapiecie? Bo jak tak to sie zabije:shake::shake:[/B] [/CENTER] Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.'][CENTER][B]A ja mam bardzo powaznv pytanie do osob z mego domku:[/B][/CENTER] [CENTER][B]Czy wy chrapiecie? Bo jak tak to sie zabije:shake::shake:[/B] [/CENTER] [/quote] Ja nie, ale Drakkar tak:diabloti: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']Junka dobra lista :) ej ale te 50zl zaliczki wplace w kwietniu a nieda sie przedluzyc reszty kasy do maja? bo narazie niemam kasy...ale na poczatku maja bede miala calosc :oops:[/QUOTE] Gops, raczej w kwietniu. Ale zapytaj księgowej albo szefowej szefów. Specjalnie dla Izy punkt 6: [SIZE="3"][B] 6. Żyletka do pochlastania się, nóż do harakiri, tudzież inne narzędzie powodujące zgon.[/B][/SIZE] Quote
Mysia_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 faktycznie, chrapanie to zgroza :evil_lol: Jak byłam na Woodstocku to jakieś 20-30 metrów od nas namiot miał facet, który chrapał całą noc i rano, tak głośno, że miałam wrażenie, że leża zaraz obok mnie :lol: Spać nie umiałam i szlag mnie trafiał :eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 myslalam ze asia&gringer jest szefem ..:roll: edit. wyslalam jej pw :) Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka'] [B][SIZE=3]6. Żyletka do pochlastania się, nóż do harakiri, tudzież inne narzędzie powodujące zgon.[/SIZE][/B][/quote] O dobre dobre. Czekamy na inne jakże ciekawe i twórcze propozycje :cool3: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='magda_drakkar']Ja nie, ale Drakkar tak:diabloti:[/quote]Oj to biedaczek bedzie mial ciezko ze mna tak jak Biobi, bo jak Bobis chrapie to go z lozka wywalam i wrzeszcze jak mi spac niv daje:evil_lol::evil_lol: [quote name='Dianeczka'] [SIZE=3][B] 6. Żyletka do pochlastania się, nóż do harakiri, tudzież inne narzędzie powodujące zgon.[/B][/SIZE][/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A skad ty takie sposoby znasz?:razz: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no wlasnia a ja jeszcze niewiem z kim bede..ehh ja niechce zeby mi ktos chrapal :roll: wystarczy ze kella i baster chrapia :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A tak na marginesie co to jest [SIZE=3][B]nóż do harakiri?[/B][/SIZE] Quote
Recommended Posts