Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='baffi2']Doskonale Cię rozumiem...:roll: Ludzie mojego psa oceniają po wielkości - "skoro jest taki mały to napewno szczeniaczek!"[/quote] Jak Drakkar był mały to wszyscy mówili, że olbrzym z niego wyrośnie bo miał takie grube łapy:evil_lol: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 baffi2 - a jakiego masz piesia jeśli można wiedzieć? Często mam podobny do Twojego problem. :razz: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mada:)']baffi2 - a jakiego masz piesia jeśli można wiedzieć? Często mam podobny do Twojego problem. :razz:[/quote] Takiego - ze schroniska oczywiście :lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images29.fotosik.pl/152/454e7d959f191b31.jpg[/IMG][/URL] A tu wątek: [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101969&page=51[/URL] Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kochaniutkie maleństwo!! Baaardzo podobny do mojego, tylko, że mój rudy jest. :evil_lol: Milion głasków dla maluszka! :loveu: Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Małe sporostowanie - to [U]SUCZKA[/U]! :cool3: :eviltong: (Nelly) Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gossia']Bo już mnie wnerwia! Ale dobra koniec! Tak będziecie mu musieli uszkodzić![/quote] Kochana a mnie zaczyna wnerwiać te pisanie na tym wątku! Znam Bore bardzo dobrze i to jest kompetentna dorosła osoba wiec "kochana" nie mów do niej dziecko, i przykro mi,że czasem prawda wnerwia. Koniec pisania o Twoich pobudkach na tym temacie, jak chcesz to załóż sobie swój jaka jesteś słodka i kochana:angryy: Amen. Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='baffi2']Małe sporostowanie - to [U]SUCZKA[/U]! :cool3: :eviltong: (Nelly)[/QUOTE] Przepraszamy madame! :oops: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A czy Nelly ma łatkę na boczku w kształcie serduszka, czy tylko mi się tak wydaje? :razz: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Tez dobre pytanie:evil_lol::evil_lol: A czy ktos bierze laptopa na zlocik?[/quote] Wezmę kompa ze sobą;) Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mada:)']A czy Nelly ma łatkę na boczku w kształcie serduszka, czy tylko mi się tak wydaje? :razz:[/quote] Jak najbardziej serduszkową:loveu: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/147/da889ceb69515d0e.jpg[/IMG][/URL] Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Prawdziwe psie serce :loveu: No to fajnie jak ktoś bierze to będzie można wrzucic zdjęcia :multi: Quote
gossia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Mój też jest mulony ze szczeniaczkiem bo Mikrus ma zaledwie 20cm nawet nie tylko 19cm więc myślą że to szczeniak a niektórzy nawet że to szczeniak dobka he he! Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']Prawdziwe psie serce :loveu: No to fajnie jak ktoś bierze to będzie można wrzucic zdjęcia :multi:[/quote] Zrzucić owszem tylko ja się ociągam w zgrywaniu na płytę trzeba będzie komara prosić by na miejscu zgrywał:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']Prawdziwe psie serce :loveu:[/QUOTE] Dobrze powiedziane :loveu: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [B]Cudniasta sunia! :loveu::loveu::loveu:[/B] Właśnie... Jak ja przeżyję tydzień bez DGM!?! :-o :placz: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Mada:)'][B]Cudniasta sunia! :loveu::loveu::loveu:[/B] Właśnie... Jak ja przeżyję tydzień bez DGM!?! :-o :placz:[/quote] Będziesz miała dogomanie ze sobą :cool3: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Eh... no tak! :loveu: Ale tydzień bez naszych tyskich, schroniskowych sierotek...? :placz: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Będziemy zakładać zeszyty- "wątki" i będziemy pisać w nich odpowiedzi, tak? :razz: Madziu, niestety... Quote
komar Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a co do mierzenia zapałką wielkosci pokoi to czy ktoś sie mnie pytal o zdanie??:D:D znaczy moge mierzyc zapałką ale taką od namiotów 10 osobowych;D bo są duuże;P Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='KaRa_']Wezmę kompa ze sobą;)[/quote]Serio?:crazyeye::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Serio?:crazyeye::evil_lol:[/quote] Tamtym roku też miałam laptopa ze sobą bo słuchaliśmy sobie na nim muzyki:evil_lol: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Będziemy zakładać zeszyty- "wątki" i będziemy pisać w nich odpowiedzi, tak? :razz: Madziu, niestety...[/quote] O tak! :evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to wezcie jeszcze telewizor :evil_lol: a i radio niech ktos wezmie :razz: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']to wezcie jeszcze telewizor :evil_lol: a i radio niech ktos wezmie :razz:[/QUOTE] Ale nam się towarzystwo rozleniwiło :mad: Ja Wam dam ogladanie telewizji! :angryy: Na spacerki z psami będzie się chodzić, a nie na brazylijskie seriale patrzeć! Quote
Recommended Posts