gossia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gossia']Napisał [B]gossia[/B] [I]Niestety się nie patrzy na sposób pisania! Jak Ci nie pasuje to nie! Nie przyjade na zlot ! Stale masz jakieś wonty! Co nie pasuje Ci że mam 11 lat? Powiem Ci że grubo się mylisz bo niestety nikt mnie w klasie nielubi bo za dobrze się ucze! Ale za to każdy starszy mówi że jestem b. fajna i miła! Nie chcesz to nie wiesz nie zmuszam ! Myślisz że ty mnie przekonałaś że mam suczki nie dopuszczać swoimi głupimi tekstami!!! To tu też się grubo mylisz!:angryy::mad::shake:[/I] [I][B]BORA[/B][/I] Posłuchaj dziecko, nie machaj mi tu pałkami na pw, bo się skończy to dla Ciebie banem. Skończyłam rozmowę już dawno. Nie mam zamiaru do niczego przekonywać, moja suka jest po sterylce i bardzo jej z tym dobrze, a Twojej współczuje właścicieli....[/quote] Już niestety niemogłam wytrzymać! Powodzenia życze komarkowi:cool3: A jak już przy końcu się złamie zapałka? hehe:evil_lol: Od początku! Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gossia'] A jak już przy końcu się złamie zapałka? hehe:evil_lol: Od początku![/quote] Hehe dobry pomysł. Dziewczyny będziecie musiały uszkodzic mu zapałke :D :evil_lol: Quote
rose Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 yyy Gossia.. po co ten cytat rozmowy z Bora?:eviltong: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ehm dajcie spokoj z gosiaaa bo znowu zaczna :eviltong: Quote
gossia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Bo już mnie wnerwia! Ale dobra koniec! Tak będziecie mu musieli uszkodzić! Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 heh bedziecie musialy uszkodzic..nie robcie tego...ja chce jak najszybciej te wymiary pokoi ;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A ilv bedzie mial lat najstarszy pies na zlocie? Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 co za pytanie :eviltong: moj bedzie mial na zlocie 11 ;) Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']co za pytanie :eviltong: moj bedzie mial na zlocie 11 ;)[/quote]No co:eviltong::eviltong: Moj juz 8 Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a najmlodszy psiak? kella 9 miesiecy bedzie miala Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 mój a raczej moja bedzie miała ok. 2,5 :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']a najmlodszy psiak? kella 9 miesiecy bedzie miala[/quote] Tez dobre pytanie:evil_lol::evil_lol: A czy ktos bierze laptopa na zlocik? Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 taaa biore tez telewizor i moj ulubiony fotel :diabloti: zart niewiem ja nie biore Quote
gossia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Zobaczymy jak w ogóle po jade to mój chyba będzie najmłodszy! Quote
Anecioreczek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Tez dobre pytanie:evil_lol::evil_lol: A czy ktos bierze laptopa na zlocik?[/quote] ja moze wezme,jak bede w domku ;) ale necika nie bedzie chyba ze sobie iPlusa załoze haha xD Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja mogłabym wziąć laptopa ale po co jak nie mam neta bezprzewodowego :eviltong: Quote
Mada:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A to mój średniaczek. :evil_lol: 4 latka skończył w lutym. Quote
komar Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a laptop to wam tylko do neta potrzebny??:D mozna przeciez pozrzucac zdjecia i odrazu pozgrywac na plyty;) może obejrzec jakies ciekawe filmy;) Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A moja przez niektórych jest nadal uważana za szczeniaka, mimo swoich... 4 lat. Quote
gossia Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja nie wiem czy w ogóle będę a jak będę to nie wiem czy z Seterkiem! Quote
baffi2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']A moja przez niektórych jest nadal uważana za szczeniaka, mimo swoich... 4 lat.[/quote] Doskonale Cię rozumiem...:roll: Ludzie mojego psa oceniają po wielkości - "skoro jest taki mały to napewno szczeniaczek!" Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='baffi2']Doskonale Cię rozumiem...:roll: Ludzie mojego psa oceniają po wielkości - "skoro jest taki mały to napewno szczeniaczek!"[/QUOTE] No... Moja do małych nie należy, tylko chyba nieźle trzyma ;) Quote
Recommended Posts