Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gossia']Napisał [B]gossia[/B]
[I]Niestety się nie patrzy na sposób pisania! Jak Ci nie pasuje to nie! Nie przyjade na zlot ! Stale masz jakieś wonty! Co nie pasuje Ci że mam 11 lat? Powiem Ci że grubo się mylisz bo niestety nikt mnie w klasie nielubi bo za dobrze się ucze! Ale za to każdy starszy mówi że jestem b. fajna i miła! Nie chcesz to nie wiesz nie zmuszam ! Myślisz że ty mnie przekonałaś że mam suczki nie dopuszczać swoimi głupimi tekstami!!! To tu też się grubo mylisz!:angryy::mad::shake:[/I]

[I][B]BORA[/B][/I]
Posłuchaj dziecko, nie machaj mi tu pałkami na pw, bo się skończy to dla Ciebie banem.

Skończyłam rozmowę już dawno. Nie mam zamiaru do niczego przekonywać, moja suka jest po sterylce i bardzo jej z tym dobrze, a Twojej współczuje właścicieli....[/quote]
Już niestety niemogłam wytrzymać! Powodzenia życze komarkowi:cool3:
A jak już przy końcu się złamie zapałka? hehe:evil_lol: Od początku!

Posted

[quote name='gossia']
A jak już przy końcu się złamie zapałka? hehe:evil_lol: Od początku![/quote]

Hehe dobry pomysł. Dziewczyny będziecie musiały uszkodzic mu zapałke :D :evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Tez dobre pytanie:evil_lol::evil_lol:
A czy ktos bierze laptopa na zlocik?[/quote]
ja moze wezme,jak bede w domku ;)
ale necika nie bedzie
chyba ze sobie iPlusa załoze haha xD

Posted

[quote name='Dianeczka']A moja przez niektórych jest nadal uważana za szczeniaka, mimo swoich... 4 lat.[/quote]
Doskonale Cię rozumiem...:roll:
Ludzie mojego psa oceniają po wielkości - "skoro jest taki mały to napewno szczeniaczek!"

Posted

[quote name='baffi2']Doskonale Cię rozumiem...:roll:
Ludzie mojego psa oceniają po wielkości - "skoro jest taki mały to napewno szczeniaczek!"[/QUOTE]

No... Moja do małych nie należy, tylko chyba nieźle trzyma ;)