Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='gops']ja moze pozniej cos wrzuce ;)[/QUOTE] Czekamy. [quote name='Junka'] Fajne wspólne z psiakami zdjęcie :loveu:[/QUOTE] Dzięki. :lol: Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 a i fajne zdjecie :diabloti: no niewiem czy sie doczekasz ;) Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A ja wspominam, że ta druga od lewej osóbka z małym, rudym psiakiem na kolanach, to ja - sobnik ALFA2 naszej tyskiej ekipy! [Zaraz po naszej szefowej - Pani Grażynce (grazyna9915)] :evil_lol:. A to dlatego, że jestem najstarsza z niepełnoletnich Tyszan. [COLOR=yellow]ALFA1 i ALFA2 rządzą ekipą i pozostali są im podporządkowani! :diabloti:[/COLOR] Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Mada:)']A ja wspominam, że ta druga od lewej osóbka z małym, rudym psiakiem na kolanach, to ja - sobnik ALFA2 naszej tyskiej ekipy! [Zaraz po naszej szefowej - Pani Grażynce (grazyna9915)] :evil_lol:. A to dlatego, że jestem najstarsza z niepełnoletnich Tyszan. [COLOR=yellow]ALFA1 i ALFA2 rządzą ekipą i pozostali są im podporządkowani! :diabloti:[/COLOR][/QUOTE] To żeś przesadziła :mad: Jak już to ten PIERWSZY osobnik od lewej. Także z rudym pieskiem. Przecież od razu widać kto ma władzę :cool1: To bystre i mądre spojrzenie... Nie widzisz Madzialeno tego? Od razu widać, że ma charakter przewodnika i może poprowadzić do zwycięstwa. I co z tego, że najstarsza jesteś? Ja za to najmłodsza i nie mam sklerozy jak Ty :eviltong: Tak, młody, lotny umysł. Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 WIKI! NIE PODSKAKUJ ALFIE2!! :mad: Spokój! :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nie mam pojęcia KTO. Nie pisałam 2 razy tej samej wiadomości:roll: Dianeczko śliczne zdjecie Tyskiej mafii. Brakuje tylko Grażynki. Pewnie jak zawsze uciekła od zdjęcia. Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 albo posty sie przesunely mi tak sie czasem zdaza tez Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Z przykrością muszę stwierdzić, iż ani ja, ani Mada nie jedziemy na zlot. :roll: Właśnie dziś dowiedziałyśmy się, że mamy tamten tydzień zajęty. Wybieramy się na kolanach na Jasną Górę. Jeśli ktoś chciałby się do nas przyłączyć proszę o PW. Szkoda, że się nie spotakamy, bardzo żałuję :placz: Może w przyszłym roku? Pozdrawiam. Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 szkoda juz dwie osoby mniej :roll: na szczescie zostaje jeszcze jakies 50 ;) Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Racja! Jednak pielgrzymka to dla nas baaardzo ważne wydarzenie i nie możemy w nim nie uczestniczyć. Kto się dołącza? :lol: Konieczne ochraniacze na kolana! W przyszłym roku na pewno pojedziemy! Quote
Junka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Dianeczka']Z przykrością muszę stwierdzić, iż ani ja, ani Mada nie jedziemy na zlot. :roll: Właśnie dziś dowiedziałyśmy się, że mamy tamten tydzień zajęty. Wybieramy się na kolanach na Jasną Górę. Jeśli ktoś chciałby się do nas przyłączyć proszę o PW. Szkoda, że się nie spotakamy, bardzo żałuję :placz: Może w przyszłym roku? Pozdrawiam.[/quote] Ja na kolankach byłam w tamtym roku :evil_lol: Za maturke sie modliłam i mysle, że wymodliłam. Smutno mi będzie jak przyjda do mnie znajomi z pielgrzymki akurat bedą się zatrzymywać koło mojego domku(jak coroku) Ale w tym roku postanowiłam się na zlocik wybrać ;) Quote
grazyna9915 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Karilka']Nie mam pojęcia KTO. Nie pisałam 2 razy tej samej wiadomości:roll: Dianeczko śliczne zdjecie Tyskiej mafii. Brakuje tylko Grażynki. Pewnie jak zawsze uciekła od zdjęcia.[/quote] Matka chrzestna tyskiej mafii robi za fotografa, niestety na spacerze nie było jeszcze jednej dogomaniaczki Arlenki, która jedzie na zlot, oraz brata Mady, również uczestnika zlotu. Niestety mam za małe auto na moją mafię, by można było jeździć na wspólne spacerki, chyba kupię autobus. Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :) ja na pielgrzymke wybieram sie za rok moze :) narazie musze chociaz raz na zlot pojechac :razz: Quote
komar Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 A czy to nie przypadkiem kawal z okazji ze dziś Prima Aprilis??:D Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Oj niestety nie... To poważna sprawa, nigdy nie kpimy z naszych pielgrzymek... :shake: Quote
Junka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='gops']:) ja na pielgrzymke wybieram sie za rok moze :) narazie musze chociaz raz na zlot pojechac :razz:[/quote] Otóż to! To teraz dla organizatorów bedzie nauczka, że trzeba robic wtedy gdy nie będzie pielgrzymki. Bo ja sama miałam dylemat ale na zlocie jeszcze nie bylam a na pielgrzymce tak [SIZE=1](no i jeszcze lecze odciski z tamtego roku) :evil_lol:[/SIZE] Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 na pielgrzymce niebylam nigdy :roll: ale na zlocie tez i w tym roku wole zlocik :diabloti: Quote
Karilka Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Komar. Czytasz mi w myślach chyba:evil_lol:. Grażynko no tak. Wydaje mi się, ze i tak masz bardzo pojemne autko w porównaniu do gabarytów:diabloti::cool1:. Quote
rose Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Weźcie mi tu nie kręćcie z żadna pielgrzymką:eviltong: Quote
Rawa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='rose']Weźcie mi tu nie kręćcie z żadna pielgrzymką:eviltong:[/QUOTE] Widzisz Madzia, mówiłam, że to nie najlepszy czas na takie oświadczenia. :shake: Trudno. Po prostu nie przyjedziemy. Szkoda, ale co zrobić... Pielgrzymka ważniejsza. Quote
gops Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 no jeszcze sie ludzie powypisuja ze zjazdu :mad: Quote
Atkaaaa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jaaa...ile to można gadać! Nie zdążyłam nadrobić nawet połowy!:D Komar wszystkiego naj naj :) Sto lat sto lat...:D Quote
Mada:) Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Wiki masz rację... Przykro nam, że dopiero teraz dowiedziałyśmy się o pielgrzymce. Tak to jest, gdy niezbyt często chodzi się do kościoła. Życzymy miłej zabawy na zlocie i prosimy o fotki, gdy już wrócicie! Chcemy wiedzieć, co przegapiłyśmy. :lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Mada:)']Spis jest na stronie 367. :razz:[/quote] Chyba wrzucę ten spis na pierwszą stronę i jeszcze regulamin. ;) :evil_lol: [quote name='rose']Asiu zaczerwień proszę Olka:p[/quote] Ok, zaczerwianiam. :p [quote name='rose']Oluś przypomina o wstawianiu swoich fot!!!:eviltong: Chłopak się nudzi, chętnie by Was pooglądał:evil_lol:[/quote] Wrzucę cosik później, jak pozmniejszam zdjęcia. ;) [quote name='Dianeczka']Z przykrością muszę stwierdzić, iż ani ja, ani Mada nie jedziemy na zlot. :roll: Właśnie dziś dowiedziałyśmy się, że mamy tamten tydzień zajęty. Wybieramy się na kolanach na Jasną Górę. Jeśli ktoś chciałby się do nas przyłączyć proszę o PW. Szkoda, że się nie spotakamy, bardzo żałuję :placz: Może w przyszłym roku? Pozdrawiam.[/quote] :cool1: [quote name='Mada:)']Racja! Jednak pielgrzymka to dla nas baaardzo ważne wydarzenie i nie możemy w nim nie uczestniczyć. Kto się dołącza? :lol: Konieczne ochraniacze na kolana! W przyszłym roku na pewno pojedziemy![/quote] Proszę mi tu nie werbować ludzi na pielgrzymkę, to temat zlotowy. :mad: Quote
Recommended Posts