Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']tylko nie gitara;P

Zrobimy inny rodzaj kary;D godzina w jeziorze z plecakiem nad glowa;D[/quote]

To coś czuje, ze z wody wychodzić nie będziesz:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']tylko nie gitara;P

Zrobimy inny rodzaj kary;D godzina w jeziorze z plecakiem nad glowa;D[/quote]
Tylko nie to, tylko nie to :scared::crazyeye:

To ja już będę grzeczniusia, obiecuję :roll:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']pfy :eviltong: takie kary mogą być :evil_lol:[/quote]

Nie no tak nie może być, że kara sie podoba:eviltong: Dla Ciebie Mysiu przygotujemy specjalna:evil_lol: np. trzygodzinny zwis z drzewa z głową w dół:evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]nad ogniskiem[/COLOR][/SIZE]:diabloti:

Posted

zrobimy dla ciebie specjalnie "ścianę płaczu":evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie pytac sie co to jest bo tego nie wie nikt dopoki nie spadnie na tego kogos ta kara;D

A co do punktu 23 to w tej wodzie sie stoi do kolan, wiec nikt sie nie utopi;) a jak bedzie strumyk zimny to do kostek;)

Posted

hehe ja lubie zwisac głową w dół :evil_lol: A gitara to rzecz święta. Ja bym zabiła jakby mi ktoś uszkodził moją dziunie :evil_lol:

Posted

jak nie gitara to krzeslem ..:evil_lol: jak ktos zlamie regulamin to idziemy do lasu i przywiazujemy do drzewa o 12 w nocy i wracamy po niego o 1 specjalnie na godzine duchow :razz:

Posted

[quote name='Junka']hehe ja lubie zwisac głową w dół :evil_lol: A gitara to rzecz święta. Ja bym zabiła jakby mi ktoś uszkodził moją dziunie :evil_lol:[/quote]

Ależ ja nie miałam zamiaru uszkadzać gitary:eviltong:

Posted

hehe ja lubie nocne wyprawy i mogę tak kogoś przywiązac jakąś biedną duszyczke :evil_lol: no i możemy postraszyć to młodsze ode mnie pokolenie :diabloti:

Posted

[quote name='gops']jak nie gitara to krzeslem ..:evil_lol: jak ktos zlamie regulamin to idziemy do lasu i przywiazujemy do drzewa o 12 w nocy i wracamy po niego o 1 specjalnie na godzine duchow :razz:[/quote]
Phi, a kto tu się duchów boi :evil_lol:

Posted

ja dostalam od kolegi przy ognisku ale w plecy tez niechcaco i zabolalo :) ale w glowe jeszcze nie dostalam to bedzie moj pierwszy raz :diabloti: jak zasluze :eviltong:

Posted

[quote name='Junka']oj to będzie trza na Ciebie uważać :evil_lol:[/quote]

Oj trzeba, trzeba ja coś o tym wiem:evil_lol: jestem w trzech miejscach posiniaczona po ostatnim weekendzie:evil_lol: