gossia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ojoj już się doczekać niemoge! Kto mnie pod namiot przygarnie? Quote
gossia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gossia']Ojoj już się doczekać niemoge! Kto mnie pod namiot przygarnie?[/quote] Nieno żarcik! Ale.........:razz::cool3: Quote
KaRa_ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Basia i Barni']ja nikogo nie znam jade z męzem i psem- ale proponowałabym dla nas pokój 2 osobowy -w domku dla pełnoletnich czy da sie załatwic Asiu? KARA o nieeeeee tylko nie Berni - a BARNI[/quote] Znaczy wydaje mi sie,ze tak jak ulozylam w tym domku sa sami pelnoletni;) Quote
Patikujek Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 No na pewno pełnoletnia jest Herspi i jej TZ, ale nie wiem jak Karlika Quote
rose Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 ja proponuje żeby [B][COLOR=black] Herspi + TZ razem w domku z Agnisią(jeśli się oczywiście zgodzi;)) a Basia niech weźmie 3os bądź też ten pokój 2 os;) [/COLOR][/B] Quote
KaRa_ Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='rose']ja proponuje żeby [B][COLOR=black] Herspi + TZ razem w domku z Agnisią(jeśli się oczywiście zgodzi;)) a Basia niech weźmie 3os bądź też ten pokój 2 os;) [/COLOR][/B][/quote] Ale w tamtym domku sie wtedy nie pomieszcza. Wypisz dokladnie tak jak masz na mysli Quote
rose Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='KaRa_']Ale w tamtym domku sie wtedy nie pomieszcza. Wypisz dokladnie tak jak masz na mysli[/quote] Agnisia + 2 os = 3 Herspri + TZ = 2 2+3=5 chyba logiczne, nie?:roll: Biorą wtedy domek 50s i wszystko jest ok Quote
rose Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='KaRa_']A gdzie reszta osob np. Anecioreczek i Usia?[/quote] no w innych domkach, przecież nie będę teraz robiła rozpiski.. a poza tym Usia i Anecioreczek o ile sie nie mylę jeszcze nie zapłaciły.. wiec nie wiadomo czy w ogóle jadą.. Quote
rose Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='gossia']Oj ile jeszcze dni? Policzył ktoś?[/quote] 129 chyba......... Quote
Junka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 jak wy tak liczycie te dni to ja coraz bardziej mam stresa, że się matura zbliża nieubłaganie wielkimi krokami :scared::grab: Quote
Asia & Ginger Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Aaaa;) dzięki ;) Czekam na jutrzejsze info:roll:[/quote] Jak nie zapomnę, to zadzwonię. :lol: A tak na serio, to muszę sobie zapisać, bo na pewno zapomnę. :lol: [quote name='magdyska25']hmm widzę że dużo osób się już zapisało...:cool3: mam takie pytanko. Czy zostały jeszcze jakieś "wolne" domki czyli nie mniejsze niż na 3 osoby żebym nie wchodziła do kogoś w butach;). Żeby do kogoś się nie "pchać".[/quote] Najlepiej weźcie po prostu pokój 3-osobowy w domku 5 osobowym. ;) [quote name='Herspri']Kto mnie przygarnie do domku :D ? Bo ja oprócz TZ z którym jadę nikogo nie znam :eviltong: Całość za zlot właśnie poleciała ;)[/quote] Ale szybko! :cool3: :multi: [quote name='Patikujek']Na pewno nie ma wolnych 3-osobowych domków a z resztą ugadacie się co do tego kto z kim mieszka na miejscu:) A tak poza tym to chyba zapisze się jeszcze jedna osoba na domek + 2 psy ale to tak na 90% z resztą sama się odezwie tutaj jak się zdecyduje:)(Asiu ta osoba brałaby m.in. szczeniaka cockera:loveu:)[/quote] Pati, to cudnie. A skad jest ta osoba, może znam ją z forum spanielowego. :cool3: :multi: A co do domków, to najlepiej wszystko ustalić wcześniej, bo na zlocie będzie za duże zamieszanie. ;) [quote name='KaRa_'][B][COLOR=black]Domek nr 7:[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Herspi + TZ[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Basia i Berni + TZ[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Karlika[/COLOR][/B][/quote] KaRa, co Ty chcesz wciskać kogoś do pokoju z parą? :-o :evil_lol: Lepiej jak pary będą miały swoje pokoje, tak bedzie swobodniej. ;) [quote name='Basia i Barni']ja nikogo nie znam jade z męzem i psem- ale proponowałabym dla nas pokój 2 osobowy -w domku dla pełnoletnich czy da sie załatwic Asiu?[/quote] Może Basiu, weźcie razem z Herspiri domek 4-osobowy. :cool3: ;) [quote name='rose']ja proponuje żeby [B][COLOR=black]Herspi + TZ razem w domku z Agnisią(jeśli się oczywiście zgodzi;)) a Basia niech weźmie 3os bądź też ten pokój 2 os;)[/COLOR][/B] [/quote] Pokoje na razie zostawmy w spokoju. Ważniejsze żeby zagospodarować domki. ;) Quote
Basia i Barni Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Może Basiu, weźcie razem z Herspiri domek 4-osobowy ........................................... asiu tak bedzie najlepeij pary w swoich pokojach bo moj chop troche wstydliwy i pewnie nie podobaloby mu sie ze niemamy osobnego pokoju wiec tak niech bedzie Quote
Patikujek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Asiu ta osoba jest z Zabrza ale wątpię żeby na spanielowym była, ona raczej mało na necie siedzi:) Quote
Rahl Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Jak nie zapomnę, to zadzwonię. :lol: A tak na serio, to muszę sobie zapisać, bo na pewno zapomnę. :lol: [/quote] Tak na wszelki wypadek przypominam:eviltong: :roll: Quote
Atkaaaa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hmm..no i u mnie wyglada to tak. Ogólnie się zgadzają ale teraz sie dowiedziałam że rodzice też mają jechać ;/ i mama jeszcze chce zadzwonić a więc o której można to zrobić? :) Hmm wymyśliłam tak że moja rodzinka w jednym domku a my z kuzynką "wprosimy się" do jakiegoś innego jak najdalej od ich domku xD A zresztą, nie jade tam żeby pić czy palić bo mnie to w ogóle nie kręci a na zlot dogomaniaków... :) no to się rozpisałam.. xD:D Quote
Asia & Ginger Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='Patikujek']Asiu ta osoba jest z Zabrza ale wątpię żeby na spanielowym była, ona raczej mało na necie siedzi:)[/quote] I ta przejrzę spanielowe, poszukam kto jest z Zabrza. :cool3: [quote name='Asia&gordonisko']Tak na wszelki wypadek przypominam:eviltong: :roll:[/quote] Dzięki, za pół godziny będę dzwonić. ;) [quote name='Atkaaaa']Hmm..no i u mnie wyglada to tak. Ogólnie się zgadzają ale teraz sie dowiedziałam że rodzice też mają jechać ;/ i mama jeszcze chce zadzwonić a więc o której można to zrobić? :) Hmm wymyśliłam tak że moja rodzinka w jednym domku a my z kuzynką "wprosimy się" do jakiegoś innego jak najdalej od ich domku xD A zresztą, nie jade tam żeby pić czy palić bo mnie to w ogóle nie kręci a na zlot dogomaniaków... :) no to się rozpisałam.. xD:D[/quote] Można dzwonić po 17. ;) A masz w ogóle mój numer? :cool3: Poza tym musimy przejrzeć domki, czy będzie jakiś całkiem wolny. Jak pojedziemy obejrzeć ośrodek, zobaczymy jak są rozmieszczone domki. Albo weźmiemy telefon do jakiegoś ośrodka, który jest obok tego naszego. :cool3: ;) Quote
gossia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja niewiem mama się zgadza ale chce ze mną jechać! Mówiłam że niemam 6lat itd.... No ale jak zawsze to i tak pojade z Tobą! Dobra może i będzie fajnie nawet będzie super! Ale może mama weźmie Mikrusa ;d;d;d A może ja już przyjade z moim nowym Seterkiem? Bo chcemy dopuścić i mieć małe i 2 zostawiamy sobie ;d;d;d No ale jeszcze niewiem! Quote
Asia & Ginger Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='gossia']Ja niewiem mama się zgadza ale chce ze mną jechać! Mówiłam że niemam 6lat itd.... No ale jak zawsze to i tak pojade z Tobą! Dobra może i będzie fajnie nawet będzie super! Ale może mama weźmie Mikrusa ;d;d;d A może ja już przyjade z moim nowym Seterkiem? Bo chcemy dopuścić i mieć małe i 2 zostawiamy sobie ;d;d;d No ale jeszcze niewiem![/quote] A czy Wasze psiaki mają rodowody? :cool3: Quote
Magot Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='gossia'] Bo chcemy dopuścić i mieć małe i 2 zostawiamy sobie ;d;d;d No ale jeszcze niewiem![/quote] :-o:-(:-o:shake: Quote
baffi2 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A czy Wasze psiaki mają rodowody? :cool3:[/quote] właśnie o to chciałam spytać...? :roll: Quote
Rahl Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A czy Wasze psiaki mają rodowody? :cool3:[/quote] No właśnie:crazyeye:? [SIZE=1]PS... Asiu, czy dzwoniłaś już aby dowiedzieć się o ceny tych pokoi:cool3::lol:?[/SIZE] Quote
Mysia_ Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 jak widzę słowa "chcemy dopuścić" to mi się słabo robi :roll: Quote
Recommended Posts