Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kara gdzie ja yorki pomyliłam, toż tam na zdjęciu mój Baks jest???
Chyba że nie o to zdjęcie chodziło, ale ja tylko to widzę???
[URL]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00360.jpg[/URL]

Edit:
aaa już znalazłam to do filmiku było:)( a ja się właśnie zastanawiałam gdzie na zdjęciu baks skacze:evil_lol:)

Posted

szczegół:diabloti: Briard a nie Bouvier :D
Ale w kazdym razie dla mamy jest duży i teraz sadzi że teraz będzie tam masa wielkich psów.. - chore:cool1:
No ale co zrobic...:roll:

Posted

[quote name='Patikujek']Kara gdzie ja yorki pomyliłam, toż tam na zdjęciu mój Baks jest???
Chyba że nie o to zdjęcie chodziło, ale ja tylko to widzę???
[URL]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00360.jpg[/URL][/quote]

Chodizło o skoczność Czipsa na filmiku bo zaraz był filmik:lol::lol::lol:bo bynajmniej nie widac by baks skalal :D

Posted

[quote name='basia bonnie']nooo mnie się bardzo podobało:cool3::cool3: Zapłacimy w naturze, buahahah :grin: :grin: :grin: tzn. przygotujemy Wam kanapeczki na łonie natury:evil_lol::evil_lol:[/quote]

mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol:[/quote]
Tak,tak wtedy możemy myśleć o zapłacie w naturze:evil_lol:

Posted

Asiu i Agatko zgadzacie się żeby Luca była z nami w domku(bo nie chcę jej porzucać samotnej)???
Wtedy weźmiemy 4-osobowy:)

A tak w ogóle to wybieracie sie znowu kiedyś obejrzeć ośrodek??

Posted

[quote name='rose']mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol:[/quote]
a co na to komarek? :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']Asiu i Agatko zgadzacie się żeby Luca była z nami w domku(bo nie chcę jej porzucać samotnej)???
Wtedy weźmiemy 4-osobowy:)

A tak w ogóle to wybieracie sie znowu kiedyś obejrzeć ośrodek??[/quote]
W maju mamy zamiar zrobić wycieczek jednodniową;)

Posted

[quote name='komar']no nie wiem czy taki jednodniowy;P to tylko ty Kara tak twierdzisz;P[/quote]
No dziwne Ania i Asia tez tak twierdzą no i nawet Julia:lol:

Posted

Dzisiaj była ustalona jednodniowa wycieczka bo nie każda ma super śpiwór, i super namiot, i niektórzy sie uczą na kola, a niektórzy pracują, i jadą na wystawę:evil_lol:

Posted

[quote name='gossia']Ej a jakbym się zdecydowała na domek? To będą jeszcze? Bo w namiocie mogą być robaki! A w domku głośno!!![/quote]
Jeśli się zdeklarujesz do końca kwietnia i dasz 180zl to bedzie miejsce;)

Posted

Komar co się przejmujesz:) i tak jak przypuszczam dziewczyny będę zalezne od ciebie:evil_lol:

Karilka jeśli chodzi ci o te oko w avatarze to jest ono moje, tylko troszeczku przerobione:)

Posted

[quote name='Patikujek']Komar co się przejmujesz:) i tak jak przypuszczam dziewczyny będę zalezne od ciebie:evil_lol:
[/quote]

nie zapomnij, że nas jest więcej:eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek']Komar co się przejmujesz:) i tak jak przypuszczam dziewczyny będę zalezne od ciebie:evil_lol:

Karilka jeśli chodzi ci o te oko w avatarze to jest ono moje, tylko troszeczku przerobione:)[/quote]

Patikujek jakbyś chciała wiedzieć on nas się słucha niż my jego, a już w ogóle jak Julia coś powie:evil_lol:

Posted

Apeluję o zbadanie ogrodzenia:cool1:.

Patikujek a juz myślałam że ufok jesteś:evil_lol:.
Tak na serio to myślałam, ze może nosisz takie "oczojebne" soczewki.