Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Kara gdzie ja yorki pomyliłam, toż tam na zdjęciu mój Baks jest??? Chyba że nie o to zdjęcie chodziło, ale ja tylko to widzę??? [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00360.jpg[/URL] Edit: aaa już znalazłam to do filmiku było:)( a ja się właśnie zastanawiałam gdzie na zdjęciu baks skacze:evil_lol:) Quote
Atkaaaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 szczegół:diabloti: Briard a nie Bouvier :D Ale w kazdym razie dla mamy jest duży i teraz sadzi że teraz będzie tam masa wielkich psów.. - chore:cool1: No ale co zrobic...:roll: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Patikujek']Kara gdzie ja yorki pomyliłam, toż tam na zdjęciu mój Baks jest??? Chyba że nie o to zdjęcie chodziło, ale ja tylko to widzę??? [URL]http://i191.photobucket.com/albums/z31/sota36/DSC00360.jpg[/URL][/quote] Chodizło o skoczność Czipsa na filmiku bo zaraz był filmik:lol::lol::lol:bo bynajmniej nie widac by baks skalal :D Quote
Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ale przypuszczam że koło was na ulicach też same yorki nie biegają??? No bez przesady z tymi duzymi psami Cerego nie będzie:shake: Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='basia bonnie']nooo mnie się bardzo podobało:cool3::cool3: Zapłacimy w naturze, buahahah :grin: :grin: :grin: tzn. przygotujemy Wam kanapeczki na łonie natury:evil_lol::evil_lol:[/quote] mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No pewnie że nie...:shake: No ale mamie to wytłumaczyć:cool1: A z reszta. gorszy wściekły york niż spokojny Dog Niemiecki... Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='rose']mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol:[/quote] Tak,tak wtedy możemy myśleć o zapłacie w naturze:evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Asiu i Agatko zgadzacie się żeby Luca była z nami w domku(bo nie chcę jej porzucać samotnej)??? Wtedy weźmiemy 4-osobowy:) A tak w ogóle to wybieracie sie znowu kiedyś obejrzeć ośrodek?? Quote
baffi2 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='rose']mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol:[/quote] a co na to komarek? :eviltong: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Patikujek']Asiu i Agatko zgadzacie się żeby Luca była z nami w domku(bo nie chcę jej porzucać samotnej)??? Wtedy weźmiemy 4-osobowy:) A tak w ogóle to wybieracie sie znowu kiedyś obejrzeć ośrodek??[/quote] W maju mamy zamiar zrobić wycieczek jednodniową;) Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 no nie wiem czy taki jednodniowy;P to tylko ty Kara tak twierdzisz;P Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='komar']no nie wiem czy taki jednodniowy;P to tylko ty Kara tak twierdzisz;P[/quote] No dziwne Ania i Asia tez tak twierdzą no i nawet Julia:lol: Quote
Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Najwidoczniej wszystkie się mylicie:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dzisiaj była ustalona jednodniowa wycieczka bo nie każda ma super śpiwór, i super namiot, i niektórzy sie uczą na kola, a niektórzy pracują, i jadą na wystawę:evil_lol: Quote
gossia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ej a jakbym się zdecydowała na domek? To będą jeszcze? Bo w namiocie mogą być robaki! A w domku głośno!!! Quote
Karilka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 To jak będziecie na zlocie to sprawdzcie ogrodzenie:diabloti:. PS: Patikujek to Twoje oko?:-o Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='gossia']Ej a jakbym się zdecydowała na domek? To będą jeszcze? Bo w namiocie mogą być robaki! A w domku głośno!!![/quote] Jeśli się zdeklarujesz do końca kwietnia i dasz 180zl to bedzie miejsce;) Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a to mnie nie było jakimś cudem przy tym ustalaniu;P wiec jeszcze to ustalimy:D Quote
Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Komar co się przejmujesz:) i tak jak przypuszczam dziewczyny będę zalezne od ciebie:evil_lol: Karilka jeśli chodzi ci o te oko w avatarze to jest ono moje, tylko troszeczku przerobione:) Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Patikujek']Komar co się przejmujesz:) i tak jak przypuszczam dziewczyny będę zalezne od ciebie:evil_lol: [/quote] nie zapomnij, że nas jest więcej:eviltong: Quote
KaRa_ Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [quote name='Patikujek']Komar co się przejmujesz:) i tak jak przypuszczam dziewczyny będę zalezne od ciebie:evil_lol: Karilka jeśli chodzi ci o te oko w avatarze to jest ono moje, tylko troszeczku przerobione:)[/quote] Patikujek jakbyś chciała wiedzieć on nas się słucha niż my jego, a już w ogóle jak Julia coś powie:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Apeluję o zbadanie ogrodzenia:cool1:. Patikujek a juz myślałam że ufok jesteś:evil_lol:. Tak na serio to myślałam, ze może nosisz takie "oczojebne" soczewki. Quote
Patikujek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Nie ja wiem że jestem nienormalna ale nie aż tak:evil_lol: Quote
Karilka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Patikujek "nigdy nie wiadomo, kto siedzi po drugiej stronie":evil_lol:. No wiesz... Ja mam kumpla co nosi od roku czerwone soczewki...:roll: Quote
Recommended Posts