Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anecioreczek']a o tej porze wszyscy bedą spali..:evil_lol:[/quote]
ee tam, trzeba wykorzystywać jak najwiecej czasu, nie mozna przesypiac połowy dnia:eviltong: no chyba ze najlepsze imprezki w nocy:diabloti:

Posted

Przesypianie połowy dnia jest swoją drogą bardzo przyjemne :evil_lol:

Lepiej działać w nocy, niż spać. Mi osobiście nocą najlepiej się myśli. Jest spokój, nikt człowieka nie irytuje, że tak powiem :)

Posted

W dzień będziemy spać z małymi przerwami na siusiu psiaków) a w nocy będziemy czuwać, i jestem ciekawa czy harcerze będą gdzieś w okolicy.
To znów załatwię tak żebyśmy mogli się przysiąść:evil_lol:
Co poniektórzy wiedzą jak ja dobrze takie rzeczy załatwiam:cool3:

Posted

[quote name='Arlene']Przesypianie połowy dnia jest swoją drogą bardzo przyjemne :evil_lol:

Lepiej działać w nocy, niż spać. Mi osobiście nocą najlepiej się myśli.[B] Jest spokój, [/B]nikt człowieka nie irytuje, że tak powiem :)[/quote]

No nie wiem czy na zlocie w nocy spokój będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Harcerze sa bardzo przyjaźni, szczególnie kiedy zobaczą około 10 osób i 10 psów na raz w tym rottweilera, owczarkowatego, itp... i większość bez smyczy, mówię ci oni wtedy nie odmawiają, a poza tym ma się ta siłę perswazji

Posted

[quote name='rose']No nie wiem czy na zlocie w nocy spokój będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

No tak...
Zatem prostuję: jest spokój [U]w warunkach domowych[/U] :evil_lol:

Posted

Po prostu wydzielimy strefy, kilka domków z tyłu zostawimy dla tych którzy będą chcieli spać a reszcie impreza do białego rana
A nastepnie domki, które balowały w nocy będą miały ciszę dzienną, a te które spały będą balować
Czyli impreza na okrągło:D

Posted

[quote name='Patikujek']Po prostu wydzielimy strefy, kilka domków z tyłu zostawimy dla tych którzy będą chcieli spać a reszcie impreza do białego rana
A nastepnie domki, które balowały w nocy będą miały ciszę dzienną, a te które spały będą balować
Czyli impreza na okrągło:D[/quote]

Nie, ci którzy będą spali w nocy, jak sie obudzą będą sprzątać po tych, którzy będą spali w dzień:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: