Arlene Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A ja widzę, że na wątku "proszącym o reklamę" już jakieś bannerki wklejone. I to śliczne :) Quote
KaRa_ Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Tak tak baner już jest tylko czeka na wstawienie;) Quote
Patikujek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ale na dogo jest spokój o tej godzinie, mam nadzieje że na zlocie zabawa będzie w najlepsze trwała:cool3: Quote
Mysia_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Pati, nadzieje zawsze możesz mieć :eviltong: Ja chce już zlot :cool3: Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 a o tej porze wszyscy bedą spali..:evil_lol: Quote
Rawa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Ja bym nie była tego taka pewna :eviltong: Quote
baffi2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Anecioreczek']a o tej porze wszyscy bedą spali..:evil_lol:[/quote] ee tam, trzeba wykorzystywać jak najwiecej czasu, nie mozna przesypiac połowy dnia:eviltong: no chyba ze najlepsze imprezki w nocy:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='baffi2']ee tam, trzeba wykorzystywać jak najwiecej czasu, nie mozna przesypiac połowy dnia:eviltong: no chyba ze najlepsze imprezki w nocy:diabloti:[/quote] no własnie takie imprezki bedą hehe ^^ Quote
Arlene Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Przesypianie połowy dnia jest swoją drogą bardzo przyjemne :evil_lol: Lepiej działać w nocy, niż spać. Mi osobiście nocą najlepiej się myśli. Jest spokój, nikt człowieka nie irytuje, że tak powiem :) Quote
Patikujek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 W dzień będziemy spać z małymi przerwami na siusiu psiaków) a w nocy będziemy czuwać, i jestem ciekawa czy harcerze będą gdzieś w okolicy. To znów załatwię tak żebyśmy mogli się przysiąść:evil_lol: Co poniektórzy wiedzą jak ja dobrze takie rzeczy załatwiam:cool3: Quote
Arlene Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 O, harcerze? Chciałam kiedyś być harcerką... Stare, dobre czasy :lol: Dobrze, że będzie na zlocie ktoś z taką siłą perswazji, jak Patikujek :) Quote
rose Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Arlene']Przesypianie połowy dnia jest swoją drogą bardzo przyjemne :evil_lol: Lepiej działać w nocy, niż spać. Mi osobiście nocą najlepiej się myśli.[B] Jest spokój, [/B]nikt człowieka nie irytuje, że tak powiem :)[/quote] No nie wiem czy na zlocie w nocy spokój będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Harcerze sa bardzo przyjaźni, szczególnie kiedy zobaczą około 10 osób i 10 psów na raz w tym rottweilera, owczarkowatego, itp... i większość bez smyczy, mówię ci oni wtedy nie odmawiają, a poza tym ma się ta siłę perswazji Quote
baffi2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 sama rok temu byłam harcerką:eviltong: :cool3: Quote
Arlene Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='rose']No nie wiem czy na zlocie w nocy spokój będzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No tak... Zatem prostuję: jest spokój [U]w warunkach domowych[/U] :evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Po prostu wydzielimy strefy, kilka domków z tyłu zostawimy dla tych którzy będą chcieli spać a reszcie impreza do białego rana A nastepnie domki, które balowały w nocy będą miały ciszę dzienną, a te które spały będą balować Czyli impreza na okrągło:D Quote
rose Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Patikujek']Po prostu wydzielimy strefy, kilka domków z tyłu zostawimy dla tych którzy będą chcieli spać a reszcie impreza do białego rana A nastepnie domki, które balowały w nocy będą miały ciszę dzienną, a te które spały będą balować Czyli impreza na okrągło:D[/quote] Nie, ci którzy będą spali w nocy, jak sie obudzą będą sprzątać po tych, którzy będą spali w dzień:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A nasz domek będzie najbardziej imprezowy:diabloti: Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tak tak, a do naszego będą przychodziły osoby z imprezowego domku spać, jak już dość będą miały Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 imprezowicze imprezowicze UWAZAJCIE! moja wilczarka kradnie piwo...:D Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Matko nie dość że ludzie alkoholicy to jeszcze psy:shake: Quote
AgaCzips Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 no w końcu jaki właściciel taki pies:eviltong: Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No wiesz co mój Baks nie lubi alkoholu, chociąz ostatnio zaczyna się do herbaty dobierac jak się gdzieś zostawi kubek:evil_lol: Quote
Recommended Posts