Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewka i haker']piekny wypad nad wode[/quote]
Nie trzeba było robic wypadu bo woda po której pływaliśmy była jakieś 100 metrów od ringu zawodów:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy :multi: Ja niedawno wróciłam z wakacji, dlatego nas nie było :razz: Poprosimy o więcej Delików! :loveu: Możesz być pewna, że kiedyś Cie nawiedzę i zagonię do trymowania Kodzisławy :diabloti:

Posted

[quote name='Russellka']Witamy :multi: Ja niedawno wróciłam z wakacji, dlatego nas nie było :razz: Poprosimy o więcej Delików! :loveu: Możesz być pewna, że kiedyś Cie nawiedzę i zagonię do trymowania Kodzisławy :diabloti:[/quote]

Pozazdrościc ,może mi się uda wyskoczyć na tydzień wakacji jakoś we wrześniu:roll::roll::eviltong::p. A Delikowe foty jak sie zrobią to będą

Posted

fascynujący opis przebiegu!! już go widzę oczami wyobraźni ;)
Podziwiam CIę,że mówisz otwarcie o swoich błędach wielu osobom trudno to przychodzi a radość biegania się gdzieś po drodze zatraca.
a co do zdjęć to może się już zrobią?

a fotki z pływania swietne! jak pływaliśmy z Lirą to cały czas sie obracałam do niej, gadałam, pilnowałam,żeby nie skoczyła na tą wielką wodę... a i tak była, w specjalnie dla niej skrojonym, kapoku :evil_lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']fascynujący opis przebiegu!! już go widzę oczami wyobraźni ;)
Podziwiam CIę,że mówisz otwarcie o swoich błędach wielu osobom trudno to przychodzi a radość biegania się gdzieś po drodze zatraca.
a co do zdjęć to może się już zrobią?

a fotki z pływania swietne! jak pływaliśmy z Lirą to cały czas sie obracałam do niej, gadałam, pilnowałam,żeby nie skoczyła na tą wielką wodę... a i tak była, w specjalnie dla niej skrojonym, kapoku :evil_lol:[/quote]
Uwierz co innego mówiłam tuż po pierwszym DIS-owym biegu:oops::oops::angryy:,jestem straszny nerwus byłam wściekła na Vica zapięłam go na smycz i ostry krokiem zeszłam powiedziawszy mu,że jest wstrętny.Ale wiedziałam już ,że musze ochłonąc, więc upięłam go i odparowywałam w samotności. kiedy mi dziewczyny wbiły w głowę ,ze to był mój bład (ja na Vica MUSZE patrzeć,on nie był prawidłowo uczony skoków-najpierw nisko pottem wyżej-uczyłam go sama- i on potrafi tak wyłamać i polecieć dołem niestety-Sikra tego nie robi)poszłam po psa troche pofrizbować. Mimo,że tylko mu ostro powiedziałam co o tym sądzę i nie ryczałam obok,tylko sama,to od razu dostał rozwolnienia(on świetnie czuje moje nerwy). potem było już lepiej. Dużo spokojniej znoszę zrzutki,błędy czy DIS-y kiedy mam świadomość,że zrobiłam coś źle i co zrobiłam źle.
Ale,ale strasznie się cieszę,ze wpadłaś!!!
A co do pływania mi to nie grozi, obaj chłopcy boja sie wody z brzegu by nie weszli ,a tym bardziej z roweru:evil_lol::evil_lol:

Posted

Victor biegał bardzo ładnie! Wg mnie robicie fajne postępy - widziałam jak biegacie na 3 zawodach z rzędu i na pewno jest duża różnica! ;)
Tylko pańcia musi się przestać tak przejmować - to ma być zabawa! Zwłaszcza w zerówkach!
I naprawdę, tak jak Marzena mówiła - jak coś na torze nie pójdzie to nigdy nie jest wina psa!
Pozdrawiamy i gratulujemy!!!

Posted

[quote name='Bzikowa']Victor biegał bardzo ładnie! Wg mnie robicie fajne postępy - widziałam jak biegacie na 3 zawodach z rzędu i na pewno jest duża różnica! ;)
Tylko pańcia musi się przestać tak przejmować - to ma być zabawa! Zwłaszcza w zerówkach!
I naprawdę, tak jak Marzena mówiła - jak coś na torze nie pójdzie to nigdy nie jest wina psa!
Pozdrawiamy i gratulujemy!!![/quote]
Dyć my to wiedzieć,a to,że robimy postępy zapomniałam napisać,dzięki za zwrócenie na to uwagi;)
Dobranoc!:lol:

Posted

[URL]http://images31.fotosik.pl/317/6fb4cfe4aa4aae2c.jpg[/URL] - jakie oczka słodkie! :loveu:

Widzę i w kołnierzu Deli może wariować z zabawkami :cool3:

...agilitowe fotki - jak zawsze - miło pooglądać :loveu:

Spływu zazdroszcze - chciała bym kiedyś Hackera na takie coś wziąść, ale troche martwi mnie to jak zareaguje... z drugiej strony jednak jak nie sprawdze - to sie nie dowiem :roll:

Posted

[quote name='Mudik']Pozazdrościc ,może mi się uda wyskoczyć na tydzień wakacji jakoś we wrześniu:roll::roll::eviltong::p. A Delikowe foty jak sie zrobią to będą[/QUOTE]

To czymam kciuki żebyście sobie pojechali na jakieś genialnie wypoczynkowe wakacje i gratuluję postępów! :loveu:

Posted

[B]Anza [/B]Deli już bez kołnierza biega ,wczoraj miał zdjete szwy.:multi: Faktycznie pod koniec to on tak szalał z zabawkami w tym kołnierzu,że hej! tylko robił nim dodatkowy hałas i o wszystko sie obijał(moje nogi:eviltong::evil_lol:). A spływ duży nie byłale trochu popływałam, to fakt. Jak się fotosik odblokuje to wstawię zdjecia roślinne i wodne.
[B] Russelka[/B] trzymaj kciuki przydadzą się . Tylko najpierw za to bym dała radę zgrać termin seminarium agility w Czechach z dyżurami szefowef w drugiej jej pracy i zarobiła w tym miesiącu na nie:roll::cool3::cool3::cool3:;)

Posted

Ta pro plan??? Wylicytowana na dogo;). Oj byłam zła i nadal jestem (na siebie) teraz widzę,że patrzyłam w jego kierunku! Jak ja to zrobiłam ,że tego nie zauważyłam??? Chyba spojrzałam,że wybieg(rękawa na razie pilnuję) i pobiegłam , jak tylko odwróciłam głowe Vic zrobił nura dołem(cholernik,musiał sie schylic a poleciał dołem, no:mad::mad::mad:)
No Czeszka wymiata!

Posted

Kolejny bieg tym razem jumping na czysto czas 24 coś i 3 miejsce:loveu::loveu::lol::lol:
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=dVp0VeLD_uw&feature=user[/url]

Posted

Obejrzałam filmiki z dwoma psami na kolanach. One tak uwielbiają dźwięki wydawane przez przewodników na torze, że z entuzjazmu, który im się udziela, muszą na kogość wleźć :lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Obejrzałam filmiki z dwoma psami na kolanach. One tak uwielbiają dźwięki wydawane przez przewodników na torze, że z entuzjazmu, który im się udziela, muszą na kogość wleźć :lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Na razie jedna ale mam nadzieje na więcej fota by Wendka:loveu::loveu::loveu:

[img]http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/zawody%20jedlinsk/x30.jpg[/img]

Posted

[img]http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/zawody%20jedlinsk/u4.jpg[/img]

[img]http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/zawody%20jedlinsk/u5.jpg[/img]

foty by wendka:loveu::loveu::loveu:

Posted

czy widziałam filmiki?! phi, pewnie że widziałam! już dawno :lol:

one mi się ciągle takie malutkie wydają a te przeszkody przed nimi olbrzymie ;) też bym dołem przebiegła a co! :eviltong:
a tak na poważnie to bardzo fajnie Wam idzie, mówię to jako laik kompletny ;) tylko tak nie krzycz na niego :eviltong:

Posted

[quote name='Od-Nowa']czy widziałam filmiki?! phi, pewnie że widziałam! już dawno :lol:

one mi się ciągle takie malutkie wydają a te przeszkody przed nimi olbrzymie ;) też bym dołem przebiegła a co! :eviltong:
a tak na poważnie to bardzo fajnie Wam idzie, mówię to jako laik kompletny ;) tylko tak nie krzycz na niego :eviltong:[/quote]
Tam gdzie krzyczałam to była obrona przed DIS-em Vic miał parcie na tunele ,które nie miały byc na jego trasie:evil_lol::evil_lol:. Za słabo tam skręcałam i go na nie wyrzucało .Jakby któryś zrobił to by nie było tego 3 miejsca:cool3::cool3::lol:
Pozdrawiamy i czekamy na nowe foty Twoich dziewczynek;):lol: