betty_labrador Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 mi bardziej owczarka holenderskiego przypomina z glowy i uszu :P (tzn dlugowlosego ;) ) Quote
Mudik Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='betty_labrador']mi bardziej owczarka holenderskiego przypomina z glowy i uszu :P (tzn dlugowlosego ;) )[/quote] masz rację ten kolor:roll::p:eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Mudik']masz rację ten kolor:roll::p:eviltong:[/QUOTE] no i w ogole te uszy i pysk!! nie tylko kolor :eviltong: dobranoc!! usciski dla Mudikow!!:cool3: Quote
betty_labrador Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ojejju! biedny piesio ;( mizianki dla niego szczegolne! pa Quote
Mudik Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dobranoc! Przekaże,zwłaszcza dla Vica(chory nos i biegunka,zyganko:-(:shake::roll: i Sikry-cały dzień w końcu były same:-(:-(:-() Quote
Bzikowa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Hej hej i jak poszło Deliemu w Krakowie??? :razz: Quote
Ka-Vanga Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Bzikowa']Hej hej i jak poszło Deliemu w Krakowie??? :razz:[/quote] wlasnie, mow szybciutko :cool3: i zdrowka dla Vica!!!!!!! Quote
Mudik Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Z karty oceny: " Pięknie zbudowany,młody pies,typowa głowa,dobre szyja,linia grzbietu,prawidłowa dolna linia,dobre kątowanie,sierśc wymaga systematycznego czesania????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:,uczesany był,za chiny nie wiem o co mu chodziło tutaj.predzej powinien powiedzieć,żeby zbytnio nie rozczesywać. i na koniec najpepsze,zbyt ruchliwy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,za bardzo brykał na ringówce,tzn 2-3 razy próbował podskoczyć ale zaraz biegł normalnie. Quote
Anza&Hacker Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [CENTER][B]GRATULACJE!!! :B-fly:[/B] [/CENTER] Quote
Bzikowa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 No ale ugraliście coś, jakieś medale? :razz: Skoro taki ładny opis? :loveu: Zbyt ruchliwy ? :crazyeye: :roflt: Trzeba było pana siędziego uświadomić iż to jest mudik wysoce sportowy! :razz: Quote
Mudik Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dzieki szkoda tylko,że Słowaczka??? nawet na niego nie zwróciła uwagi na BIS-ie:placz::shake: Quote
Od-Nowa Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Weszka od sznaucerków też pisała ,że ocena futra przebiegała w dziwny sposób :razz: a opis Delika bardzo dobry :lol: Quote
Magda.P Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [B][COLOR=blue]Gratulacje dla Delika. "Zbyt ruchliwy"... hihihi[/COLOR][/B] Quote
Mudik Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dokładnie bardzo dobry. Corgasy pembroki wygrał pies ze zbyt długim włosem ,prawie fluffy,które jest nie wzorcowe i dyskwalifikujące.Sedzia przesympatyczny ale to ftro,choc w malinikaach zgadzałam się w 200% z werdyktem:cool3::cool3: Quote
betty_labrador Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 hej!! gratulacje dla Delika! moze wedlug sedziego powinien miec gladko zaczesany włos z przedzialkiem :diabloti: Quote
Mudik Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dziękujemy wszystkim!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Russellka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Sereczne gratulacje! :multi: [B]Mudik[/B] przecież te owczarki mają być mało ruchliwe (w końcu to psy pasterskie :lol:) i ładnie wyglądać (czytaj: wyprostowana prostownicą sierść :evil_lol:) Ale tak to świetny opis! :sweetCyb::kciuki: Quote
M&T Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Gratulujemy Delisiowi :multi::multi: a zdobył jakieś nagrody? :):) Quote
Mudik Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Będą,Ula -Aussie robiła nam na ringu i na BIS-ach,ale dopiero jak skończy sesję i wróci z wyjazdu,wcześniej pewnie jakieś sama zrobię , albo z treningu ktos mi cyknie. Quote
asher Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Mudik']sierśc wymaga systematycznego czesania????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:,uczesany był,za chiny nie wiem o co mu chodziło tutaj.[/quote] No bo wstydziłabys się takiego rozczochrańca całego w kędziorkach wystawiać :eviltong: Właśnie, trzeba było włos prostownicą i jedwabiem potraktować :evil_lol: Dawno mnie tu nie było, Deli strasznie urósł :crazyeye::loveu: Quote
Unbelievable Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 co do sierści- kiedyś sędzina uznała że Gram jest szorstkowłosy, mnie już chyba nic nie zdziwi : P Quote
Recommended Posts