Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']mi bardziej owczarka holenderskiego przypomina z glowy i uszu :P (tzn dlugowlosego ;) )[/quote]
masz rację ten kolor:roll::p:eviltong:

Posted

Z karty oceny:
" Pięknie zbudowany,młody pies,typowa głowa,dobre szyja,linia grzbietu,prawidłowa dolna linia,dobre kątowanie,sierśc wymaga systematycznego czesania????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:,uczesany był,za chiny nie wiem o co mu chodziło tutaj.predzej powinien powiedzieć,żeby zbytnio nie rozczesywać. i na koniec najpepsze,zbyt ruchliwy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:,za bardzo brykał na ringówce,tzn 2-3 razy próbował podskoczyć ale zaraz biegł normalnie.

Posted

No ale ugraliście coś, jakieś medale? :razz: Skoro taki ładny opis? :loveu:

Zbyt ruchliwy ? :crazyeye: :roflt:
Trzeba było pana siędziego uświadomić iż to jest mudik wysoce sportowy! :razz:

Posted

Dokładnie bardzo dobry. Corgasy pembroki wygrał pies ze zbyt długim włosem ,prawie fluffy,które jest nie wzorcowe i dyskwalifikujące.Sedzia przesympatyczny ale to ftro,choc w malinikaach zgadzałam się w 200% z werdyktem:cool3::cool3:

Posted

Sereczne gratulacje! :multi: [B]Mudik[/B] przecież te owczarki mają być mało ruchliwe (w końcu to psy pasterskie :lol:) i ładnie wyglądać (czytaj: wyprostowana prostownicą sierść :evil_lol:) Ale tak to świetny opis! :sweetCyb::kciuki:

Posted

Będą,Ula -Aussie robiła nam na ringu i na BIS-ach,ale dopiero jak skończy sesję i wróci z wyjazdu,wcześniej pewnie jakieś sama zrobię , albo z treningu ktos mi cyknie.

Posted

[quote name='Mudik']sierśc wymaga systematycznego czesania????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:,uczesany był,za chiny nie wiem o co mu chodziło tutaj.[/quote]
No bo wstydziłabys się takiego rozczochrańca całego w kędziorkach wystawiać :eviltong: Właśnie, trzeba było włos prostownicą i jedwabiem potraktować :evil_lol:

Dawno mnie tu nie było, Deli strasznie urósł :crazyeye::loveu: