M&T Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ależ piękne skoki!! :loveu: a jaki uśmiech ma :cool3: Quote
Bzikowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ola, super fotki! :multi: Czy ja zawsze muszę nie docierać kiedy jest fotograf! :eviltong: Zapraszamy na następny trening :evilbat: Quote
Ka-Vanga Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Dzieki! ciesze sie, ze Wam sie fotki podobaja, ciekawe czy Mudikowi sie spodobaja ;) :cool3: [quote name='Bzikowa']Ola, super fotki! :multi: Czy ja zawsze muszę nie docierać kiedy jest fotograf! :eviltong: Zapraszamy na następny trening :evilbat:[/quote] Hihi w niedziele to ja mam od 9.00 - Human Resources Management :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Mudik']A zobacz jak sie układa do skoku Vic i inne mudiki czy HO a jak np. bordery, one(mudi ,ho) raczej zbieraja łapy pod siebie albo maja je lekko z tyłu nie rozciągaja się jak bc ale to chyba dlatego ,że bc maja inną budowę długości nóg i proporcje.[/quote] Ależ jak to??????? Victor: [quote name='Ka-Vanga']http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/trening_080608_DSC_2596.jpg [/quote] I mudiki/ho z IABC: [IMG]http://img384.imageshack.us/img384/8338/imgp6215fq7.jpg[/IMG] [IMG]http://img384.imageshack.us/img384/5388/imgp6194eu1.jpg[/IMG] i ten niezidentyfikowany nad skokiem w dal - też wyciągnięty aż miło. Czego im niby w wyciąganiu się brakuje?? Quote
Mudik Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 No niby nic ale mój Vic aż tak się nie rozciaga, lub jeśli już to baaardzo rzadko. Wszystkie te psy,zwłaszcza te najmocniej rozciągnięte są stosunkowo długie. Vic jest bardzo krótki i ma sztywny kręgosłup,słabo się zgina dlatego mimo,że umie wylądować ciasno za hopką to nie łatwo mu wychodzą ciasne skręty. Olu WIEEEEEELKIEEEEE:loveu::loveu::loveu: DZIęKI nie wiesz jaka mi miłą niespodzianke zrobiłaś, zwłaszcza po dzisiejszym meczu i po kolejnym pomyśle Delika:angryy:. Myślałam,ze wszystko co by chciał zjeśc schowałam,właśnie MYŚLAŁAM bo jednak coś znalazł. Ściagnąl torbę i pogryzł kilk igieł do strzykawek(w opakowaniach ,żadnego nie otworzył na szczęście, dokończył otwarte pudełko Nutradylu, dziennie je 1 tabletkę a zjadł jakieś 6-8 mam nadzieję,że mu nic nie będzie,bo zakąsił jeszcze torebką granulowanych otrąb ze śliwką,które Sikra dostaje na zaparcia:angryy::evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ehhhh... już nie taki mały, ale widać totalny głupol :evil_lol: Trzymamy kciuki za jego zdrówko :thumbs: ...a wyciąganie się i skręty można wyćwiczyć :cool3: Quote
Mudik Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Marysia_i_gończy']Ależ jak to??????? Victor: [/quote] Zwróć Marysiu uwagę,że im pies dłuższy tym bardziej ma wyciągnięte tylne łapy. Vic jest rozciagnięty ,ale jednak tylne łapy nie są wyprostowane a ugięte. BTW wszystkie zacytowane foty to HO , chyba nawet ten na murku. Quote
Mudik Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Ehhhh... już nie taki mały, ale widać totalny głupol :evil_lol: Trzymamy kciuki za jego zdrówko :thumbs: ...a wyciąganie się i skręty można wyćwiczyć :cool3:[/quote] Mam jedną fotę,gdzieś wstawiałam,nie pamiętam na której stronie, kiedy Vicowi się udało wyciągnać prawie jak Sajowi na palisadzie (zdjęcie Marysi),ale to było przy takiej prędkości(kilka hopek na prostej),że to było jedyne nieostre zdjęcie Victora robione przez Mokkę na treningu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bzikowa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A ja się nie znam :siara: ale na tym zdjęci Vic bardzo wyciągnięty to nie jest a na pewno mniej niż reszta tego tałatajstwa ze zdjęć :wink: [QUOTE]Hihi w niedziele to ja mam od 9.00 - Human Resources Management :evil_lol:[/QUOTE] :flaming: Quote
Mudik Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Bzikowa']...tego tałatajstwa ze zdjęć :wink:... [/quote] Aniu:icon_roc::watpliwy::eek3::eek3::evil_lol::evil_lol::razz: Quote
Mudik Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Wiem i dlatego dodałam te 2 ostatnie emotki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Mudik']Zwróć Marysiu uwagę,że im pies dłuższy tym bardziej ma wyciągnięte tylne łapy. Vic jest rozciagnięty ,ale jednak tylne łapy nie są wyprostowane a ugięte. BTW wszystkie zacytowane foty to HO , chyba nawet ten na murku.[/quote] Plosiem: [IMG]http://img385.imageshack.us/img385/2492/imgp6280rr2.jpg[/IMG] :cool3::evil_lol::lol::loveu: Quote
shangri_la Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Anza&Hacker'] ...a wyciąganie się i skręty można wyćwiczyć :cool3:[/quote] no to ja wlasnie tak myslalam ze niektore techniczne elementy agility mozna wycwiczyc ale jak mozna wycwiczyc to znaczy ze nie zwiazane z budowa tylko z technika :eviltong: dawno nie bylo ofotek Delika agilitowych :razz: pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='shangri_la']no to ja wlasnie tak myslalam ze niektore techniczne elementy agility mozna wycwiczyc ale jak można wycwiczyc to znaczy ze nie związane z budowa tylko z technika :eviltong:[/quote] Taaaaa... wyćwiczyć możesz podciąganie łapek w skoku na komendę (np. do skrętu) i wyciąganie łap w skokach na prostych z inną komendą (np. na 'hop', albo 'na przód'), ale nie jesteś w stanie wyćwiczyć u mudika aż takiego wyciągnięcia łap jak robią to czasem bordery - bo jest to dla niego fizycznie nie możliwe ;) Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dkładnie Anza ma rację,dzięki dziewczyny za 200 stronę:multi::multi::multi: O co chodzi z fotą Somy,on tez nie jest do końca wyciągnięty tylne łapy są ugięte lekko, pisałam o cytowanych fotach to były HO, tej nie cytowałaś to jest mudik ( i to jaki:loveu::loveu::loveu::loveu:)Soma jest dłuższy od Victora. Co do Delika to pewnie ktoś będzie focił na egzaminie mam nadzieje,a może uda sie filmik zrobić kto wie:cool3::cool3::cool3:. Quote
M&T Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Gratki z okazji 20 strony :multi: no i mam małe pytanko...co to jest HO? :eviltong: Quote
Bzikowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Magda ja bym bardzo chętnie porobiła fotki w niedzielę ale mój aparat nie współpracuje. Zaciął mu się obiektyw i w ogóle nie chce go wysuwać... :placz: A rodziciel nie ma czasu się tym zająć :mad: Ale będziemy dzielnie kibicować Delikowi bo zostaję w niedzielę do końca :loveu: Quote
alive Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ale fajne fotki :) [url]http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/trening_080608_DSC_2579.jpg[/url] Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Bzikowa']Magda ja bym bardzo chętnie porobiła fotki w niedzielę ale mój aparat nie współpracuje. Zaciął mu się obiektyw i w ogóle nie chce go wysuwać... :placz: A rodziciel nie ma czasu się tym zająć :mad: Ale będziemy dzielnie kibicować Delikowi bo zostaję w niedzielę do końca :loveu:[/quote] Toć możesz moim robić, i może filmik byś Delikowi zrobiła z egzaminu i jak dało rade to rano nakręciła jak Vic skacze,żeby można było ocenić jego skok i znaleśc sposoby na jego problem ze skrętem po skoku. Alive dziękujemy!:multi::lol: Quote
Mudik Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='M&T']Gratki z okazji 20 strony :multi: no i mam małe pytanko...co to jest HO? :eviltong:[/quote] Ho czyli hrvatcki ovcar czyli owczarek chorwacki Quote
Bzikowa Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Magda ,mój aparat doznał uzdrowienia właśnie :megagrin: Dostał mały wpierdziel:mad: i odżył! :multi: Ale nakręcę filmiki Twoim bo na moim się jednak malutko mieści... Quote
M&T Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Mudik']Ho czyli hrvatcki ovcar czyli owczarek chorwacki[/quote] Aha :D a ta rasa jest podobna do mudików, że tak o niej rozmwiacie? ^^'' Quote
Recommended Posts