Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='michal_unga']Narazie czekamy na wyniki i opinie lekarskie.
Jesteśmy dobrej myśli - tymbardziej, że Madzia dobrze się czuje.
Myszka została na noc w szpitalu - między 5. a 6. rano będzie miała jeszcze badania krwii.:roll::roll:
A w domu bardzo pusto i smutno. A i cisza daje się we znaki - aż dzwoni w uszach od tej ciszy.:-(:placz::-(:placz:[/QUOTE]

Pozdrówki dla Madaleny :p

A.

Posted

Dziewczyny mają się dobrze. Mała - według pomiarów waży ok. 1200 g i bardzo rozrabia.
Nadal niewiadomo kiedy wypuszczą Madzię:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:.
Tak pusto i cicho w domu:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::-(:placz::placz:

Posted

[quote name='michal_unga']Dziewczyny mają się dobrze. Mała - według pomiarów waży ok. 1200 g i bardzo rozrabia.[/QUOTE]

To dobrze :p

[quote name='michal_unga']Nadal niewiadomo kiedy wypuszczą Madzię:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:.
Tak pusto i cicho w domu:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::-(:placz::placz:[/QUOTE]

Wypuszczą wtedy, kiedy trzeba.....:cool3:

A.

Posted

[quote name='michal_unga']Dziewczyny mają się dobrze. Mała - według pomiarów waży ok. 1200 g i bardzo rozrabia.
Nadal niewiadomo kiedy wypuszczą Madzię:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:.
Tak pusto i cicho w domu:-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::-(:placz::placz:[/QUOTE]

[B][COLOR=Blue]To Ok:lol:,
dzieki za wieści:lol:
pozdrów proszę i ucałuj Madzię od nas:loveu:
:loveu::loveu:

....i ciesz się troszkę
tą ciszą ;)
bo za niedługi czas...:eviltong:
cisza zostanie wspomnieniem-marzeniem...:lol::lol:

[/COLOR][/B]

Posted

Madzia wychodzi jutro, czyli w piatek 6.11.09. A ja[B], [SIZE=1]niestety[/SIZE],[/B] w pracy cały dzień. Aż niechce się iść jutro pracować-żeby jak najdłużej spędzić czas [SIZE=4][B]z moimi dziewczynami[/B][/SIZE].

[SIZE=1]PS. Brakuje mi Madzi.[/SIZE]

Posted

Dziękuję wszystkim za kciuki. W szpitalu musiałam być 4 doby, bo dopiero wtedy NFZ zwraca szpitalowi za pobyt pacjenta na oddziale, jeśli to tylko obserwacja. Porobili mi badania różne, jest ok, mam tylko dwa leki na wspomożenie krążenia, tak trochę profilaktycznie, na USG malutka wierzgała nóżkami aż miło, jako,ze dużo leżałam to nieźle rozrabiała. Waży ok 1200 jak napisał Michał, no i jak spytałam o płeć, to podglądnęła, tym razem pępowina nie przeszkadzała i powiedziała, Tak, dziewczyna:loveu::lol::multi:
[quote name='michal_unga']Madzia wychodzi jutro, czyli w piątek 6.11.09. A ja[B], [SIZE=1]niestety[/SIZE],[/B] w pracy cały dzień. Aż nie chce się iść jutro pracować-żeby jak najdłużej spędzić czas [SIZE=4][B]z moimi dziewczynami[/B][/SIZE].

[SIZE=1]PS. Brakuje mi Madzi.[/SIZE][/QUOTE]

Ale już jestem:multi::multi:

Posted

[quote name='Rauni']Uff, dobrze, że już jesteście w domu i że wszystko w porządku, oby tak już do końca :).[/QUOTE]

Dziękuję Olga, mam nadzieję,że wcześniej niż w styczniu do szpitala nie zawitam:eviltong:;):lol: A teraz zmykam z piesami na spacerek...

Posted

Hej, Mudikowa!
Sorki, że nie zaglądałam do Was i dopiero teraz dowiedziałam się o pobycie w szpitalu. Taka jestem zakręcona z tym remontem, załatwianiem spraw po Jacku itp. ...
Cieszę się, że juz jest OK. Bierz te leki i też mam nadzieję, że w szpitalupojawisz się dopiero w styczniu 2010, aby urodzić Olgę!:lol::loveu:

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Cześć Grubciu :lol::lol::lol:

A.[/QUOTE]

Cześć! Chudzinko;)
[quote name='Asiaczek']Hej, Mudikowa!
Sorki, że nie zaglądałam do Was i dopiero teraz dowiedziałam się o pobycie w szpitalu. Taka jestem zakręcona z tym remontem, załatwianiem spraw po Jacku itp. ...
Cieszę się, że juz jest OK. Bierz te leki i też mam nadzieję, że w szpitalupojawisz się dopiero w styczniu 2010, aby urodzić Olgę!:lol::loveu:

Pzdr.[/QUOTE]

Nie ma sprawy Asiu, tTy masz teraz tyle na głowie, [`] Jacek, remont, szczeniorki, podziwiam,ze to ogarniasz.:loveu::loveu::multi:

[quote name='AMIŚKA'][B][COLOR=Blue]Cieszę sie ,
że jesteście:multi:
i pozdrawiam cieplutko dziewczyny MICHAŁA:lol::lol::lol::lol:[/COLOR][/B][/QUOTE]

Dziękujemy bardzo.
Dziewczyny Michała:evil_lol::lol::lol:

Posted

[quote name='ewka i haker']super że już jesteś!!!!![/QUOTE]

Dzięki , też sie cieszę!

[quote name='Asiaczek']Musze ogarniać, nie mam innego wyjścia...

pzdr.[/QUOTE]
Dzielna kobietka jesteś, podziwiam Cię!

[quote name='Kinia']Cześć!
Cieszę się, że wszystko jest dobrze i że Cię dłużej nie przetrzymali!

Miłego wieczoru![/QUOTE]
Dziękuję!

[quote name='anetta']Dobrze że Cię wypuścili.
Czyli będzie Olga :cool3:[/QUOTE]
Dziękuję, tak Olga, mam nadzieję,ze już się to nie zmieni, nie będzie surprise;)