Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy'][B]Mudikowa[/B] super relacja :)[/quote]
dzięki!:oops::loveu::multi:

[quote name='deer_1987']Fajne rozne psiaki al nie moja milosc to jamniki :D[/quote]
No niestety na tej wystawie nie było 4 grupy;)

[quote name='Maks i Spark']super ten pikardyjczyk :multi:
[URL]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070415.jpg[/URL]

Fajne foty

A.[/quote]
Cieszę się,ze się podobały, jeszcze nie skończyłam , jutro reszta bo zasypiam! Dobranoc!

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Oj Asiu , sama jej wyślę, wie,że je zrobiłam, przecież to i moja znajoma, jakby nie było hodowczyni i współwłaścicielka Delika:evil_lol::p[/quote]
Oj, chyba piszemy nie o tej samej osobie...
Moja koleżanka ma sunię o imieniu Sara...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, chyba piszemy nie o tej samej osobie...
Moja koleżanka ma sunię o imieniu Sara...

Pzdr.[/quote]

Aaaa zapomniałam,że dawałam też fotki tervuerenów na grupach hodowlanych o te fotki Ci chodzi?

Posted

Gratuluje BIS-WETERAN:multi::multi::multi:
świetne foty z wystawy:lol::lol:
Jak napiszesz mnie na pw
wzór maila do wysłania wraz z numerkami i adres to wyślę,/nie tylko ja;););)/
niestety angielskiego ani wegierskiego nie znam:oops::oops:
pozdrowienia:lol:

Posted

[quote name='AMIŚKA']Gratuluje BIS-WETERAN:multi::multi::multi:
świetne foty z wystawy:lol::lol:
Jak napiszesz mnie na pw
wzór maila do wysłania wraz z numerkami i adres to wyślę,/nie tylko ja;););)/
niestety angielskiego ani wegierskiego nie znam:oops::oops:
pozdrowienia:lol:[/quote]

Sikra nie wygrała BIS Weteranów tylko ma zdjęcie z tego BIS-a bo w nim brała udział, cdo głosowania trzeba wysłać mail o tytule:

Voiting for Mudi Naptar 2010, w treści podać My votes: i tu wymienić te wybrane 13 numerów(moich zdjęc jest mniej, trzeba sobie dobrac do 13 tu), zaznaczyć przy jednym ze zdjęć,że to na okładkę czyli podać w nawiasie (cover), podpisac się i wysłac na adres:

[email][email protected][/email]

I to wszystko!

Posted

A ja ponawiam pytanie o pikardyjczyka ([url]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070415.jpg[/url]) - co to za pies i czy jest w polskich rękach?

Posted

[quote name='Rauni']A ja ponawiam pytanie o pikardyjczyka ([URL]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070415.jpg[/URL]) - co to za pies i czy jest w polskich rękach?[/quote]

Przepraszam Olga, ale nie zauważyłam, przegapiłam Twoje pytanie. Ten pies to ALPHA LUPI von Vorwitz hod Vlasta Bednarska, a pies mieszka w Gdańsku Oliwie.

Posted

[quote name='Rauni']Dzięki za odpowiedź :) Też mnie ciekawi ta rasa, widziałam na żywo na światówce, ale tamte zachowywały się mało fajnie i jakoś mnie nie zachwyciły.[/quote]

Masz na myśli światówkę w Poznaniu? Jak tak , to też widziałąm, byly okropnie lękliwe tzn ten , którego spotkałam. Ten z Łodzi, bardzo fajny, ludzi się nie bał, zaczepiał psy do zabawy, jest szkolony na obedience, na początku słabo sobie radził, bo był za mały, a reszta psów była po przedszkolu, ale teraz super sobie radzi i właściciele są bardzo zadowoleni:lol:

Posted

[quote name='Alusia']Chciałabym się przedstawić :p - Hej :lol:

Gratuluję sukcesu wystawowego :multi:
I czekam na fotografie :cool3: z całą pewnością bd zaglądać:loveu:[/quote]
Miała być reszta relacji dzisiaj, ale nie dam rady , postaram sie w tym tygodniu bo od weekendu cały następny tydzień mam zajety, przygotowaniami do wyjazdu na światówkę, a Ciebie to już znam z innych FB:razz:

Posted

[quote name='Mudik']Masz na myśli światówkę w Poznaniu? Jak tak , to też widziałąm, byly okropnie lękliwe tzn ten , którego spotkałam. Ten z Łodzi, bardzo fajny, ludzi się nie bał, zaczepiał psy do zabawy, jest szkolony na obedience, na początku słabo sobie radził, bo był za mały, a reszta psów była po przedszkolu, ale teraz super sobie radzi i właściciele są bardzo zadowoleni:lol:[/quote]

Super!

Te na światówce w Poznaniu to nie dość, że się bały, to jeszcze sędzia sobie o nie rękę pobrudził, a właścicielka się tłumaczyła, że one są kojcowe :shake:, jakiś obciach totalny.

Posted

Szykujemy się, Ungunia i Aura wyczesane, Jankes prawie;), dziś piorę Sikrę.
Właśnie odebrałam dokumenty, wyrobiłam brakujące paszporty, teraz trzeba ubranka naszykować.

Posted

[quote name='Mudik']Szykujemy się, Ungunia i Aura wyczesane, Jankes prawie;), dziś piorę Sikrę.
Właśnie odebrałam dokumenty, wyrobiłam brakujące paszporty, teraz trzeba ubranka naszykować.[/quote]

To Aura też jedzie....?
Ja bym jej nie brała

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']To Aura też jedzie....?
Ja bym jej nie brała

A.[/quote]
To nie moja decyzja, czy pojedzie to jej właściciele zadecydują:cool1:

Posted

Od czwartku rano za wystawę, bo nie wiem o której zaczynamy i za szczęśliwą podróż, wyruszamy w środę, pewnie koło południa.

takie coś znalazłam na mudikowym forum

[url=http://www.youtube.com/watch?v=hgDHWLyztCI]YouTube - Amazing bunny tricks[/url]

Posted

hihih jak królikowo, bardzo fajny filmik :] ja od ok. tyg. jestem właśnie posiadaczką takiego miniaturowego stworka :] jak sie tylko przyzwyczaimy do siebie i nawiazemy nierozerwalna wiez to tez bedziemy cwiczyc rozne skoki i takie tam :P

a jak tam Madziu u was, u psiakow? jak Ty sie czujesz?