Mudik Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy'][B]Mudikowa[/B] super relacja :)[/quote] dzięki!:oops::loveu::multi: [quote name='deer_1987']Fajne rozne psiaki al nie moja milosc to jamniki :D[/quote] No niestety na tej wystawie nie było 4 grupy;) [quote name='Maks i Spark']super ten pikardyjczyk :multi: [URL]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070415.jpg[/URL] Fajne foty A.[/quote] Cieszę się,ze się podobały, jeszcze nie skończyłam , jutro reszta bo zasypiam! Dobranoc! Quote
Asiaczek Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Mudik']Oj Asiu , sama jej wyślę, wie,że je zrobiłam, przecież to i moja znajoma, jakby nie było hodowczyni i współwłaścicielka Delika:evil_lol::p[/quote] Oj, chyba piszemy nie o tej samej osobie... Moja koleżanka ma sunię o imieniu Sara... Pzdr. Quote
Mudik Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='Asiaczek']Oj, chyba piszemy nie o tej samej osobie... Moja koleżanka ma sunię o imieniu Sara... Pzdr.[/quote] Aaaa zapomniałam,że dawałam też fotki tervuerenów na grupach hodowlanych o te fotki Ci chodzi? Quote
AMIŚKA Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Gratuluje BIS-WETERAN:multi::multi::multi: świetne foty z wystawy:lol::lol: Jak napiszesz mnie na pw wzór maila do wysłania wraz z numerkami i adres to wyślę,/nie tylko ja;););)/ niestety angielskiego ani wegierskiego nie znam:oops::oops: pozdrowienia:lol: Quote
Mudik Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='AMIŚKA']Gratuluje BIS-WETERAN:multi::multi::multi: świetne foty z wystawy:lol::lol: Jak napiszesz mnie na pw wzór maila do wysłania wraz z numerkami i adres to wyślę,/nie tylko ja;););)/ niestety angielskiego ani wegierskiego nie znam:oops::oops: pozdrowienia:lol:[/quote] Sikra nie wygrała BIS Weteranów tylko ma zdjęcie z tego BIS-a bo w nim brała udział, cdo głosowania trzeba wysłać mail o tytule: Voiting for Mudi Naptar 2010, w treści podać My votes: i tu wymienić te wybrane 13 numerów(moich zdjęc jest mniej, trzeba sobie dobrac do 13 tu), zaznaczyć przy jednym ze zdjęć,że to na okładkę czyli podać w nawiasie (cover), podpisac się i wysłac na adres: [email][email protected][/email] I to wszystko! Quote
Rauni Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A ja ponawiam pytanie o pikardyjczyka ([url]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070415.jpg[/url]) - co to za pies i czy jest w polskich rękach? Quote
Mudik Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Rauni']A ja ponawiam pytanie o pikardyjczyka ([URL]http://i578.photobucket.com/albums/ss227/MudiDeli/P1070415.jpg[/URL]) - co to za pies i czy jest w polskich rękach?[/quote] Przepraszam Olga, ale nie zauważyłam, przegapiłam Twoje pytanie. Ten pies to ALPHA LUPI von Vorwitz hod Vlasta Bednarska, a pies mieszka w Gdańsku Oliwie. Quote
Rauni Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Dzięki za odpowiedź :) Też mnie ciekawi ta rasa, widziałam na żywo na światówce, ale tamte zachowywały się mało fajnie i jakoś mnie nie zachwyciły. Quote
Mudik Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Rauni']Dzięki za odpowiedź :) Też mnie ciekawi ta rasa, widziałam na żywo na światówce, ale tamte zachowywały się mało fajnie i jakoś mnie nie zachwyciły.[/quote] Masz na myśli światówkę w Poznaniu? Jak tak , to też widziałąm, byly okropnie lękliwe tzn ten , którego spotkałam. Ten z Łodzi, bardzo fajny, ludzi się nie bał, zaczepiał psy do zabawy, jest szkolony na obedience, na początku słabo sobie radził, bo był za mały, a reszta psów była po przedszkolu, ale teraz super sobie radzi i właściciele są bardzo zadowoleni:lol: Quote
Alusia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Chciałabym się przedstawić :p - Hej :lol: Gratuluję sukcesu wystawowego :multi: I czekam na fotografie :cool3: z całą pewnością bd zaglądać:loveu: Quote
Mudik Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='Alusia']Chciałabym się przedstawić :p - Hej :lol: Gratuluję sukcesu wystawowego :multi: I czekam na fotografie :cool3: z całą pewnością bd zaglądać:loveu:[/quote] Miała być reszta relacji dzisiaj, ale nie dam rady , postaram sie w tym tygodniu bo od weekendu cały następny tydzień mam zajety, przygotowaniami do wyjazdu na światówkę, a Ciebie to już znam z innych FB:razz: Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Cześć :) ...a kiedy jest światówka? Miłej środy A. Quote
Rauni Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Mudik']Masz na myśli światówkę w Poznaniu? Jak tak , to też widziałąm, byly okropnie lękliwe tzn ten , którego spotkałam. Ten z Łodzi, bardzo fajny, ludzi się nie bał, zaczepiał psy do zabawy, jest szkolony na obedience, na początku słabo sobie radził, bo był za mały, a reszta psów była po przedszkolu, ale teraz super sobie radzi i właściciele są bardzo zadowoleni:lol:[/quote] Super! Te na światówce w Poznaniu to nie dość, że się bały, to jeszcze sędzia sobie o nie rękę pobrudził, a właścicielka się tłumaczyła, że one są kojcowe :shake:, jakiś obciach totalny. Quote
Mudik Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']Cześć :) ...a kiedy jest światówka? Miłej środy A.[/quote] Od jutra za tydzień, za tydzień w środę 7 go wyruszamy. Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Mudik']Od jutra za tydzień, za tydzień w środę 7 go wyruszamy.[/quote] Aha, dzięki :p, to szykujcie się.... A. Quote
Mudik Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Szykujemy się, Ungunia i Aura wyczesane, Jankes prawie;), dziś piorę Sikrę. Właśnie odebrałam dokumenty, wyrobiłam brakujące paszporty, teraz trzeba ubranka naszykować. Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Mudik']Szykujemy się, Ungunia i Aura wyczesane, Jankes prawie;), dziś piorę Sikrę. Właśnie odebrałam dokumenty, wyrobiłam brakujące paszporty, teraz trzeba ubranka naszykować.[/quote] To Aura też jedzie....? Ja bym jej nie brała A. Quote
Mudik Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='Maks i Spark']To Aura też jedzie....? Ja bym jej nie brała A.[/quote] To nie moja decyzja, czy pojedzie to jej właściciele zadecydują:cool1: Quote
M&S Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Mudik']To nie moja decyzja, czy pojedzie to jej właściciele zadecydują:cool1:[/quote] Wiem, tak tylko głośno myślę...... A. Quote
Mudik Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Od czwartku rano za wystawę, bo nie wiem o której zaczynamy i za szczęśliwą podróż, wyruszamy w środę, pewnie koło południa. takie coś znalazłam na mudikowym forum [url=http://www.youtube.com/watch?v=hgDHWLyztCI]YouTube - Amazing bunny tricks[/url] Quote
Cerber Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 hihih jak królikowo, bardzo fajny filmik :] ja od ok. tyg. jestem właśnie posiadaczką takiego miniaturowego stworka :] jak sie tylko przyzwyczaimy do siebie i nawiazemy nierozerwalna wiez to tez bedziemy cwiczyc rozne skoki i takie tam :P a jak tam Madziu u was, u psiakow? jak Ty sie czujesz? Quote
Recommended Posts