Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Co ja widze, masz fasolke !!! :loveu::multi::multi::loveu: Kiedy będzie można poznać płeć, w którym miesiącu? :loveu: Nie martw się o Deliczka, na pewno nie będzie się nudził ;)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewka i haker']ojej juz 7cm:loveu:
który to miesiąc:loveu:[/quote]

Miesiąc 3 , tydzień 13 ty.:loveu:

[quote name='Asiaczek']Cały czas mówię, żebyś uwazała na siebie...

Pzdr.[/quote]

Toteż uważam, nie łaziłam gdzieś po dzikich ostępach , byłam na działce, nie mogę się zamknąć w 4 ścianach, jutro mam wizytę poproszę o receptę na jakiś bezpieczny lek, który w takim wypadku jak sobotni będę mogła zażyć.

[quote name='Russellka']Co ja widze, masz fasolke !!! :loveu::multi::multi::loveu: Kiedy będzie można poznać płeć, w którym miesiącu? :loveu: Nie martw się o Deliczka, na pewno nie będzie się nudził ;)[/quote]

Płeć będzie można poznać już teraz ,ale się maluszek wiercił na usg i ciągle stawiał główką, ale najlepiej widać płeć koło 20 tego tygodnia. A Delik wiem,że się nie będzie nudził, ale za nim tęsknię, spadam robić obiadek, Pa!

Posted

ale pociskaja na torze. No i gratuluje malenstwa :loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja ledwo ma zasieg w tych lasach Tuchoslkich hehe ,ale jakies zdj udalo mi sie dodaz takze zapraszam!! :cool3:

Posted

[quote name='ewka i haker']czyli tak koniec stycznia będzie maleństwo?:)
zapraszamy do nas:)[/quote]

Tak pod koniec stycznia zgadza się.:lol:

Posted

hoho nie wiedziałam o uprawie fasoli :diabloti:
serdecznie gratuluję!!
ma szanse urodzić się pod znakiem wodnika - będziesz miała ciekawe życie :diabloti::diabloti::diabloti: wiem, bo jestem :cool3:

Posted

Magda - nie wiedziałam! Wielkie gratulacje :loveu: Dbaj o siebie i maleństwo :loveu:

Ja tyż wodnik - nie chcesz mieć takiego strasznego dziecka, uwierz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hmmm szczerze nie przepadam za wodnikami, no chyba,ze babka wodnik bo Was dziewczyny lubię:lol::lol:;):loveu:,ale mój cioteczny brat ma synka wodnika i to takie fajne , spokojne dziecko:loveu::loveu:, ale może się jeszcze na koziorożca załapie:roll:
Dzięki wszystkim!

Posted

[quote name='Asiaczek']Hehehe, powiem tak; szkoda, że fasolka nie załapała się na Byka, bo ja jestem Byczkiem i dobrze mi z tym. No i jestem taka superrrrrrrrr:evil_lol:;)

Pzdr.[/quote]

No, dobrze mówisz :cool3: Ja też Byczek :evil_lol:

Magda, gratulacje maleństwa!! :multi::multi:

Posted

[quote name='Mudik'] bykiem bym nie pogardziła -teściowa też byk:lol:, a bardzo ją lubię. [/quote]

...spróbowałabyś powiedzieć inaczej.....:mad:

A.

Posted

Hej,moja odpowiedz w galerii nie byla do Ciebie bo podejzewam,ze w niektorych schipperkowych sprawach masz wiedze wiekrza ode mnie(jak pisalam swoja odp to nie widzialam twojej a wszystkiemu jest winien moj wolny net). Ta "znawczyni" mialo poleciec w kierunku tej "Onkicostam" -swoja droga ten uzytkownik to ma tupet :/
Zgadzam sie z twoja odp w 100%

Posted

[quote name='Maks i Spark']...spróbowałabyś powiedzieć inaczej.....:mad:

A.[/quote]

Ty mi tu nie kijkuj dobra:diabloti:, bez twoich kijków lubie teściową ,wiesz?:eviltong:

[quote name='wiska']Hej,moja odpowiedz w galerii nie byla do Ciebie bo podejzewam,ze w niektorych schipperkowych sprawach masz wiedze wiekrza ode mnie(jak pisalam swoja odp to nie widzialam twojej a wszystkiemu jest winien moj wolny net). Ta "znawczyni" mialo poleciec w kierunku tej "Onkicostam" -swoja droga ten uzytkownik to ma tupet :/
Zgadzam sie z twoja odp w 100%[/quote]

Ok, już czytałam odp. na twoim wątku.

[quote name='Maks i Spark']Hello :lol:

A.[/quote]

jak wieści z frontu maratonu wystaw? Hej!:lol: