Russellka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Co ja widze, masz fasolke !!! :loveu::multi::multi::loveu: Kiedy będzie można poznać płeć, w którym miesiącu? :loveu: Nie martw się o Deliczka, na pewno nie będzie się nudził ;) Quote
Mudik Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='ewka i haker']ojej juz 7cm:loveu: który to miesiąc:loveu:[/quote] Miesiąc 3 , tydzień 13 ty.:loveu: [quote name='Asiaczek']Cały czas mówię, żebyś uwazała na siebie... Pzdr.[/quote] Toteż uważam, nie łaziłam gdzieś po dzikich ostępach , byłam na działce, nie mogę się zamknąć w 4 ścianach, jutro mam wizytę poproszę o receptę na jakiś bezpieczny lek, który w takim wypadku jak sobotni będę mogła zażyć. [quote name='Russellka']Co ja widze, masz fasolke !!! :loveu::multi::multi::loveu: Kiedy będzie można poznać płeć, w którym miesiącu? :loveu: Nie martw się o Deliczka, na pewno nie będzie się nudził ;)[/quote] Płeć będzie można poznać już teraz ,ale się maluszek wiercił na usg i ciągle stawiał główką, ale najlepiej widać płeć koło 20 tego tygodnia. A Delik wiem,że się nie będzie nudził, ale za nim tęsknię, spadam robić obiadek, Pa! Quote
wiska Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 ale pociskaja na torze. No i gratuluje malenstwa :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja ledwo ma zasieg w tych lasach Tuchoslkich hehe ,ale jakies zdj udalo mi sie dodaz takze zapraszam!! :cool3: Quote
ewka i haker Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 czyli tak koniec stycznia będzie maleństwo?:) zapraszamy do nas:) Quote
Mudik Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 [quote name='ewka i haker']czyli tak koniec stycznia będzie maleństwo?:) zapraszamy do nas:)[/quote] Tak pod koniec stycznia zgadza się.:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 hoho nie wiedziałam o uprawie fasoli :diabloti: serdecznie gratuluję!! ma szanse urodzić się pod znakiem wodnika - będziesz miała ciekawe życie :diabloti::diabloti::diabloti: wiem, bo jestem :cool3: Quote
Bzikowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Magda - nie wiedziałam! Wielkie gratulacje :loveu: Dbaj o siebie i maleństwo :loveu: Ja tyż wodnik - nie chcesz mieć takiego strasznego dziecka, uwierz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mudik Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Hmmm szczerze nie przepadam za wodnikami, no chyba,ze babka wodnik bo Was dziewczyny lubię:lol::lol:;):loveu:,ale mój cioteczny brat ma synka wodnika i to takie fajne , spokojne dziecko:loveu::loveu:, ale może się jeszcze na koziorożca załapie:roll: Dzięki wszystkim! Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hehehe, powiem tak; szkoda, że fasolka nie załapała się na Byka, bo ja jestem Byczkiem i dobrze mi z tym. No i jestem taka superrrrrrrrr:evil_lol:;) Pzdr. Quote
Olusia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Asiaczek']Hehehe, powiem tak; szkoda, że fasolka nie załapała się na Byka, bo ja jestem Byczkiem i dobrze mi z tym. No i jestem taka superrrrrrrrr:evil_lol:;) Pzdr.[/quote] No, dobrze mówisz :cool3: Ja też Byczek :evil_lol: Magda, gratulacje maleństwa!! :multi::multi: Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Mudikowa, i nic się nie da zrobić z tym terminem?:evil_lol: Może jednak zdecydujecie się na małego byczka lub byczkową?:diabloti::diabloti::diabloti: Pzdr. Quote
Mudik Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Są szanse na koziorożca, bykiem bym nie pogardziła -teściowa też byk:lol:, a bardzo ją lubię. Olusia dziękuję!:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 to już lepiej trzymaj do lutego na tego wodnika :diabloti: a brzuś duży już?:cool3: Quote
Mudik Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Wolę koziorożca:eviltong::eviltong::eviltong:, troszkę jest:p, a do wodnika wystarczą ostatnie dni stycznia.;) Quote
Asiaczek Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Widzę, że marne szanse na byczka...:placz::placz::placz: Ja też lubię Twoją Teściową.:loveu: Pzdr. Quote
ewka i haker Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 to może jeszcze skorpion chodź one wredne podobno Quote
Anza&Hacker Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='ewka i haker']to może jeszcze skorpion chodź one wredne podobno[/quote] Nie podobno acz na pewno - przecież mnie poznaliście :diabloti: Quote
M&S Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 [quote name='Mudik'] bykiem bym nie pogardziła -teściowa też byk:lol:, a bardzo ją lubię. [/quote] ...spróbowałabyś powiedzieć inaczej.....:mad: A. Quote
wiska Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Hej,moja odpowiedz w galerii nie byla do Ciebie bo podejzewam,ze w niektorych schipperkowych sprawach masz wiedze wiekrza ode mnie(jak pisalam swoja odp to nie widzialam twojej a wszystkiemu jest winien moj wolny net). Ta "znawczyni" mialo poleciec w kierunku tej "Onkicostam" -swoja droga ten uzytkownik to ma tupet :/ Zgadzam sie z twoja odp w 100% Quote
ewka i haker Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 [quote name='Anza&Hacker']Nie podobno acz na pewno - przecież mnie poznaliście :diabloti:[/quote] nie zdążyłam za dobrze poznać aleja tez skorpion:lol::eviltong: Quote
Mudik Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Maks i Spark']...spróbowałabyś powiedzieć inaczej.....:mad: A.[/quote] Ty mi tu nie kijkuj dobra:diabloti:, bez twoich kijków lubie teściową ,wiesz?:eviltong: [quote name='wiska']Hej,moja odpowiedz w galerii nie byla do Ciebie bo podejzewam,ze w niektorych schipperkowych sprawach masz wiedze wiekrza ode mnie(jak pisalam swoja odp to nie widzialam twojej a wszystkiemu jest winien moj wolny net). Ta "znawczyni" mialo poleciec w kierunku tej "Onkicostam" -swoja droga ten uzytkownik to ma tupet :/ Zgadzam sie z twoja odp w 100%[/quote] Ok, już czytałam odp. na twoim wątku. [quote name='Maks i Spark']Hello :lol: A.[/quote] jak wieści z frontu maratonu wystaw? Hej!:lol: Quote
Recommended Posts