Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

pasją mojej są chusteczki :evil_lol: dzisiaj zostawiłam jej smakowitego żwacza jak wyszłam do szkoły - ale niee, pudełko z chusteczkami lepsze :> musiałam pozbierać rękami, bo rura od odkurzacza mi się zatkała^^

ale jest śliczny, naprawdę ma cudowne umaszczenie, ahh :loveu::loveu: pierwszy raz widzę takie :loveu:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zwińcie sobie z garażu tunel i ćwiczcie w domu, coby schudnąć :evil_lol:

Pozdro mudiki :loveu:

Saya - mój białas miał dokładnie taką samą pasję jak był mały... Nie można było zostawić na kilka sekund samego z czymś papierowym :mad: Teraz swoją pasję przeniósł na ręczniki, chusteczki już go tak nie cieszą;)
A w ogóle lecę do Ciebie sprawdzić czy galeria Elfi odrodzona, mam nadzieję, że tak!

Posted

Moja z nudów darła gazety :angryy: No a ostatnio jak byłam chora to chciała sobie nosek powycierać jak spałam :evil_lol: jak się obudziłam to nie wiedziałam gdzie jestem bo wszędzie było pelno porozrywanych chusteczek i do tego doszła jeszcze gorączka to było kolorowo:evil_lol:

Posted

jaką bordzie męczył cudny Deli? mały złodziej,ale no cóż jak pańcia nie uważa gdzie co zostawia to tak ma:-) a pastuchy chyba mają coś do tego papieru toaletowego,bo moja też przeabiała kolejne rolki na wiórki

Posted

[quote name='puchu']Wygląd aniołka, charakter diabełka :lol:

Bardzo dziękujemy za spacerek. Psica w domku padła i wstała dopiero przed 20 :evil_lol:[/quote]
Aaaaa pacia Arii!
My też dziękujemy,małemu sie dziewczyna bardzo podoabała,nawet kolorystycznie pasują.Jak właścicielka Kali wstawi obiecany na dzis filmik to obaczym czy sie Aria załapała:lol:

Posted

[quote name='Mudik']Jakiś czas moja Mama pracowła w przeszkolu na Marymockim AWF-ie.
:-) :-)
A wychowała sie tym wysokim bloku przy basenie(w wieży);-)[/QUOTE]
A to nie w moim. Nie pamiętam numeru ale jest to przedszkole obok szkoły 274 (teraz chyba gimnazjum). Notabene właśnie to tej szkoły chodziłam jeden rok.

Z pamięci bloku nie kojarze.

Posted

Obiecany filmik ze spotkania Kali i Deliego
Jest też puchowa Aria i spotkany na polach nowy znajomy jack?/prt?
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=pDeTWlkuinA[/url]

Dobranoc!

Posted

NOOOO Za kraty je a pańcie na szafot, buhahahahaha:lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jeszcze się nawzajem zagryzaja ,toć to walki psów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Zakręciło mi się w głowie!!! :huh:
:lol::lol:

Krótki! za krótki :watpliwy: :placz:
Nie no, super się poganiały, a Aria to się w ogóle nie odznaczała od towarzystwa :cool3:

Ten terierek to kurcze...:evil_lol: Na uszatym by sobie zagrabił...

Posted

Wim ,że krótki a myślicie,że tak łatwo złapać filmikiem takie wariaty?:evil_lol::razz:
Biegały wokół nas jak szalone.W pewnym momencie kali tez zmieniła kierunek widać jej tyż sie zakręciło w głowie.
A prosiłam tez o z filmikowanie Delisiowych rollerków, będą innym razem:lol::eviltong:
Pozdrawiamy!:multi:

Posted

A ja filmik widziałam i na zywo tez widziałam :lol: Ale szczerze powiem, że lepiej się to oglądało na zywo przynajmniej nie dostałam zawrotów głowy :evil_lol: A tam gdzieś migneła moja Junka :multi: i nawet mnie kawalek było :cool3: