saya Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 pasją mojej są chusteczki :evil_lol: dzisiaj zostawiłam jej smakowitego żwacza jak wyszłam do szkoły - ale niee, pudełko z chusteczkami lepsze :> musiałam pozbierać rękami, bo rura od odkurzacza mi się zatkała^^ ale jest śliczny, naprawdę ma cudowne umaszczenie, ahh :loveu::loveu: pierwszy raz widzę takie :loveu: Quote
Bzikowa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Zwińcie sobie z garażu tunel i ćwiczcie w domu, coby schudnąć :evil_lol: Pozdro mudiki :loveu: Saya - mój białas miał dokładnie taką samą pasję jak był mały... Nie można było zostawić na kilka sekund samego z czymś papierowym :mad: Teraz swoją pasję przeniósł na ręczniki, chusteczki już go tak nie cieszą;) A w ogóle lecę do Ciebie sprawdzić czy galeria Elfi odrodzona, mam nadzieję, że tak! Quote
Junka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Moja z nudów darła gazety :angryy: No a ostatnio jak byłam chora to chciała sobie nosek powycierać jak spałam :evil_lol: jak się obudziłam to nie wiedziałam gdzie jestem bo wszędzie było pelno porozrywanych chusteczek i do tego doszła jeszcze gorączka to było kolorowo:evil_lol: Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 A wiesz co do tunelu dobry pomysł,zapytam. dzis Deli ćwiczył zapasy z małą borderką, mniejszą od niego :lol: Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 BRY!!!!! siem przywitac przyszlam, przeprosic za niedyspozycje weekendowa :placz: i popodziwiac malucha - no CUDENKO z niego :loveu::loveu::loveu:. Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Witamy i lecim zobaczyć czy sanowe fotki sznupkowe:-) Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Mudik']Witamy i lecim zobaczyć czy sanowe fotki sznupkowe:-)[/quote] hyhyhy jeszcze nie ma, ale beda :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 jaką bordzie męczył cudny Deli? mały złodziej,ale no cóż jak pańcia nie uważa gdzie co zostawia to tak ma:-) a pastuchy chyba mają coś do tego papieru toaletowego,bo moja też przeabiała kolejne rolki na wiórki Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Mały mudik rośnie i coraz wyżej sięga,świsnął papier z półki lub wysokiej dużej psiej klatki .A borderka to Peper nowa sunia Sary. Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Hyhyhy, ale niegrzeczne te Wasze pastuchy :eviltong:. Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Nio ,gangstery jedne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
puchu Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Wygląd aniołka, charakter diabełka :lol: Bardzo dziękujemy za spacerek. Psica w domku padła i wstała dopiero przed 20 :evil_lol: Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='puchu']Wygląd aniołka, charakter diabełka :lol: Bardzo dziękujemy za spacerek. Psica w domku padła i wstała dopiero przed 20 :evil_lol:[/quote] Aaaaa pacia Arii! My też dziękujemy,małemu sie dziewczyna bardzo podoabała,nawet kolorystycznie pasują.Jak właścicielka Kali wstawi obiecany na dzis filmik to obaczym czy sie Aria załapała:lol: Quote
Klaudia :-) Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 no tak już młody napastuje biedną Pepper:-) czekam na nowe fotki Quote
anetta Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Mudik']Jakiś czas moja Mama pracowła w przeszkolu na Marymockim AWF-ie. :-) :-) A wychowała sie tym wysokim bloku przy basenie(w wieży);-)[/QUOTE] A to nie w moim. Nie pamiętam numeru ale jest to przedszkole obok szkoły 274 (teraz chyba gimnazjum). Notabene właśnie to tej szkoły chodziłam jeden rok. Z pamięci bloku nie kojarze. Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Obiecany filmik ze spotkania Kali i Deliego Jest też puchowa Aria i spotkany na polach nowy znajomy jack?/prt? [url]http://pl.youtube.com/watch?v=pDeTWlkuinA[/url] Dobranoc! Quote
Ka-Vanga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jakie slodziaki :loveu: :multi:!!!!!! Ale ale, one tak biegaja po Polach M. bez smyczy i kaganca :-o :mad:, toz to niedpuszczalne buahahaha :evil_lol: :lol: :lol: :lol:. Quote
Mudik Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 NOOOO Za kraty je a pańcie na szafot, buhahahahaha:lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze się nawzajem zagryzaja ,toć to walki psów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Zakręciło mi się w głowie!!! :huh: :lol::lol: Krótki! za krótki :watpliwy: :placz: Nie no, super się poganiały, a Aria to się w ogóle nie odznaczała od towarzystwa :cool3: Ten terierek to kurcze...:evil_lol: Na uszatym by sobie zagrabił... Quote
betty_labrador Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 hehe filmik przedni, szkoda ze krotki ;) najlepsze to jak jtr probowal zdominowac maluszka ;) :D Quote
Ewa3 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 hehe ale fajnie sie bawia:evil_lol: filmik zdecydowanie za krotki;) Quote
Mudik Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Wim ,że krótki a myślicie,że tak łatwo złapać filmikiem takie wariaty?:evil_lol::razz: Biegały wokół nas jak szalone.W pewnym momencie kali tez zmieniła kierunek widać jej tyż sie zakręciło w głowie. A prosiłam tez o z filmikowanie Delisiowych rollerków, będą innym razem:lol::eviltong: Pozdrawiamy!:multi: Quote
Junka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 A ja filmik widziałam i na zywo tez widziałam :lol: Ale szczerze powiem, że lepiej się to oglądało na zywo przynajmniej nie dostałam zawrotów głowy :evil_lol: A tam gdzieś migneła moja Junka :multi: i nawet mnie kawalek było :cool3: Quote
Recommended Posts