gamoń Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Przeklejam ze strony zgubiono -znaleziono. Moze dogomaniacy pomogą.Maluchy mogą zginać:shake: http://www.zaginionepsy.waw.pl/viewtopic.php?t=3012&sid=efed9ad95faf52fb79400c4e844cb631 Quote
gamoń Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Maluchy i mama w niebezpieczeństwie. Podnosze!!! Quote
gamoń Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Jeszcze raz podnosze. Nie ma warszawiaków???? Quote
gamoń Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Ludzie maluchy zamarzną ,zachorują nie mozecie pomoc:shake:. Nikt przez kilka godzin nawet nie zainteresował sie prośbą o pomoc:shake::shake::shake::shake: Quote
gamoń Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Bede podnosic moze dzisiaj ktos cosik zaradzi;) Quote
gamoń Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Czy nikt nie zauważa prośby o pomoc.??? Dziewczyna nie da sobie sama rady. Dogomaniacy pomózcie;) Quote
Esia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 biedne maluszki, ja tez nie bardzo mam pomysł, najlepiej byłoby tam pojechać z karmą i jakimiś kocami dla maluchów, może udałoby się zrobić kilka zdjęć maluchom, może dt, niestety ja nie mam możliwości :( Quote
Ulka18 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Gamoniu, troche jakby mniejszy ruch jest na dogomanii od kilku dni :shake: mniej uzytkownikow, mniej wejsc... trzeba podnosic az do skutku. A moze daj ten temat na forum gazety? Quote
gamoń Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Wieczorkiem wiecej osob zaglada moze pomoga. Quote
gamoń Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Zbliża sie weekend.Dziewczyna wspomina ,ze na dzialki jeździ tylko w weekendy .Ona wie gdzie ukryte sa maluchy.Trzeba je zabrac i umiescic w cieple.Juz chyba maja wieksze szanse na Paluchu w schronie niz pod domkiem na golej ziemi. Dogomaniacy pomózcie.Ja własnie mam w domu szczeniaki z sunia ,kóra zostałą znaleziona .Nie wcisne juz nawet myszy. Quote
gamoń Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 To jest zdjecie mamusi a zdjecia maluchów beda mozliwe o ile ktos tam pojedzie z wołajaca o pomoc ,wyciągnie maluchy spod domku i zrobi zdjecia.Jakbym mogła to bym to zrobiła. Quote
Edi100 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Znów tragedia:(:placz: Mogę tylko podnieść:( Chyba na Paluchu będa miały większe szanse a na mrozie... Quote
gamoń Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Widziano trzy m-czne szczeniaczki-popiel,rudy i srebrny .Nie ma łatwego podejscia aby wyciagnąc szczeniaczki a one są dzikawe.Powinny byc co najmniej trzy osoby do łapania. Quote
gamoń Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Podnosze choc już trace nadzieje czy ktos znajdzie czas i pomoze dziewczynie wyciągnac maluchy spod tego domku.:shake: Podaje nr telefonu do osoby ,która prosi o pomoc i wie gdzie znajduja sie maleństwa. 501628178 Quote
Esia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 naprawdę nikt się nie zgłosi? ja mam w ten weekend zajęcia więc nie dam rady :( Quote
xxxx52 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 SOS dla biednych pieskow,czy nikogo nie interesuje los przemarznietych glodnych pieskow:-( Quote
Esia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Maluchy do góry? Czy w końcu był tam ktoś w weekend? Czy są jakieś zdjęcia, wiadomości ? Quote
gamoń Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Juz nie bede tego watku podnosiła to sie mija z celem .Ja nie moge a innych to nie interesuje.:shake: Quote
Recommended Posts