Jump to content
Dogomania

SoS!!!Dobry człowiek prosi o pomoc w ratowaniu suni z maluchami.Warszawa!!!!

Recommended Posts

Posted

Ludzie maluchy zamarzną ,zachorują nie mozecie pomoc:shake:.
Nikt przez kilka godzin nawet nie zainteresował sie prośbą o pomoc:shake::shake::shake::shake:

Posted

biedne maluszki, ja tez nie bardzo mam pomysł, najlepiej byłoby tam pojechać z karmą i jakimiś kocami dla maluchów, może udałoby się zrobić kilka zdjęć maluchom, może dt, niestety ja nie mam możliwości :(

Posted

Gamoniu,
troche jakby mniejszy ruch jest na dogomanii od kilku dni :shake:
mniej uzytkownikow, mniej wejsc... trzeba podnosic az do skutku.

A moze daj ten temat na forum gazety?

Posted

Zbliża sie weekend.Dziewczyna wspomina ,ze na dzialki jeździ tylko w weekendy .Ona wie gdzie ukryte sa maluchy.Trzeba je zabrac i umiescic w cieple.Juz chyba maja wieksze szanse na Paluchu w schronie niz pod domkiem na golej ziemi.
Dogomaniacy pomózcie.Ja własnie mam w domu szczeniaki z sunia ,kóra zostałą znaleziona .Nie wcisne juz nawet myszy.

Posted

To jest zdjecie mamusi a zdjecia maluchów beda mozliwe o ile ktos tam pojedzie z wołajaca o pomoc ,wyciągnie maluchy spod domku i zrobi zdjecia.Jakbym mogła to bym to zrobiła.

Posted

Widziano trzy m-czne szczeniaczki-popiel,rudy i srebrny .Nie ma łatwego podejscia aby wyciagnąc szczeniaczki a one są dzikawe.Powinny byc co najmniej trzy osoby do łapania.

Posted

Podnosze choc już trace nadzieje czy ktos znajdzie czas i pomoze dziewczynie wyciągnac maluchy spod tego domku.:shake:
Podaje nr telefonu do osoby ,która prosi o pomoc i wie gdzie znajduja sie maleństwa.

501628178