Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hmmm coś mi przypomina ta historia hmmm....z Bianką podobnie było, miała być tylko w DT a tu się wszyscy przyzwyczaili i pokochali :loveu: nawet kociaki :iloveyou:

Jessy hop :)

no maleństwo kocha każdy u nas:loveu:
ale to raczej nie realne żeby została:-(

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Czemu :cool3: :evil_lol:

boo wybieram sie na studia poza TBg i gdybym musiała sie przeprowadzić to będe musiała wziąść Miki ajak bede miała jeszcze jednego psiaka to już na bank nie dam sobie rady...a w domu to małą raczej nie będzie sie miał kto zajmować gdy mnie zabraknie...:-(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
O jeju jakie czudności :iloveyou:

tylko nikt nie chce żadnej:placz:

wiesz co Edytko tak sobie pomyślałam, że może zrobić by takie zwykłe najprostsze ogłoszenia na kartce papieru coś w stylu :oddam szczeniaki w dobre ręce i kontakt do stowarzyszenia. Ludzie często bardzije zwracają uwage na takie zwykłe ogłoszenia niż na takie oficjalne jak wystawia nasze stowarzyszenie...Co Ty o tym myslisz?

Posted

No można spróbować, ale trzeba się z Gosią Myszka skontaktować.
Ja mam domek dla szczeniaka ale dla takiego który nie urośnie duży (coś wielkości mojej Tiny) i musi to być pies a nie suczka i obowiązkowo krótkowłosy

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
No można spróbować, ale trzeba się z Gosią Myszka skontaktować.
Ja mam domek dla szczeniaka ale dla takiego który nie urośnie duży (coś wielkości mojej Tiny) i musi to być pies a nie suczka i obowiązkowo krótkowłosy
hmmm chyba na razie nie ma takich u nas...chyba że Tobi

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Jessy skacze na pierwszą :multi:
Szczeniaczki zostaną u mnie do tego czwartku:-(
Potem niestety bede musiała je oddać...
Może znajdzie sie ktoś kto mimo świątecznej gorączki ofiaruje miłość jednej z bidulek:-(