Edi100 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Trzy dni temu zmarł znajomy mi Pan, który przygarnął Psiaka w maju. Zalazł go błąkającego się nad morzem i postanowił dac mu dom. Niestety Pan umarł i teraz nie ma się Nim kto zaopiekować:( Piesio miszka w pokoju, który zajmował ów Pan.W tym domu mieszkają jeszcze inni, w tym dwoje małych dzieci cierpiących na alergię.( wiem to na pewno bo znam te dzieci) Pies wg weterynarza to Labrador i ma ok roku max dwóch. Jest bardzo kontaktowy i kocha dzieci.Pies mieszka w Żmigrodzie. Podaję numer do synowej tego zmarłego pana, gdyby były jakies pytania 695-55-21-40 Jutro KropkaKropka ma zrobić mu foty. Pomocy w znaleziemiu mu domu!!!! Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Poprosiłam o dwa tygodnie dla Psiaka. Wiem że nie jest Im obojętny ten psiak ale nie mogą Go zostawić:( Quote
madzia828 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Edi dam info na forum labków tylko zdjecia muszą być:cool3: Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 madzia828 napisał(a):Edi dam info na forum labków tylko zdjecia muszą być:cool3: Zdjęcia będę jutro bo KropkaKropka dziś późno kończy lekcje a zaraz ciemno i wiadomo jak wychodzą fotki:roll: Quote
Kar0la Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Karilka miała kogoś chętnego na labka. Zaraz do niej napiszę. Quote
Karilka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Słuchajcie.... mam domek. Super pani dwójka dziec:i 6 letnie i roczne.... Tylko ten numer co jest podany - włącza sie sekretarka i nikt nie odbiera:shake: Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Karilka napisał(a):Słuchajcie.... mam domek. Super pani dwójka dziec:i 6 letnie i roczne.... Tylko ten numer co jest podany - włącza sie sekretarka i nikt nie odbiera:shake: Dzwoń spokojnie nawet teraz. Wiem że synowa tego zmarłego Pana miała iść na zebranie do szkoły i dlatego ma wyłączony. Wiem bo spotkałysmy się w Ośrodku Zdrowia. Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Karilka napisał(a):Słuchajcie.... mam domek. Super pani dwójka dziec:i 6 letnie i roczne.... Tylko ten numer co jest podany - włącza sie sekretarka i nikt nie odbiera:shake: Ale by było gdyby znalazł domek. Dziękuję za zainteresowanie. Tu w Żmigrodzie, jesli Ktos by Go wzioł na na łańcuch....:mad: Quote
Kar0la Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Z tego co słyszałam od Karilki to zainteresowana Pani się dodzwoniła. I Panie się dogadały. Psiak chyba będzie miał dom, ale może Karilka jutro sama napisze jak wygląda sytuacja. Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Tak wiem, bo dzwoniłam do synowej tego Pana, by włączyła telefon.Pytała mnie jak to jest i wogle :) Zapewniłam że na dogo same dobre dusze i na pewno Pies nie trafi do jakiegoś Żula. Trzymam kciukasy i wieeeeeeeelkie dzięki:loveu: Quote
Karilka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Witam! Panie sie dogadały, zatwierdziłam u synowej tego pana że domek jest fajny i że ręcze głową że fajny. Szukamy transportu Wrocław - Łódź... Może ktoś bedzie jechał... Pani powiedziała że pociąg to ostatecznosć.... Może zmienimy temat? Transport poszukiwany: wrócław - łódź.:roll: Quote
Edi100 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Byłysmy dzis z KropkaKropka zobaczyć Piesia i cyknąc fotki.Pies ma na imie Cezar i jest bardzo przyjacielski i kontaktowy:) KropkaKropka wstawi fotki:) Ps-zmieniam tyt:) Quote
Karilka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 To mixik z goldenem ...ale myślę że nie robi większej różnicy Quote
Edi100 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Czyli wet tutejszy się nie zna:( Ja Go dopiero dziś zobaczyłam. Cezar zyje smutno, bo całe dnie sam spędza zamknięty w pokoju. Byłysmy umówione że Pani mama tego zmarłego Pana wyprowadzi Go, a KropkaKropka zrobi Fotki. Ależ się cieszył że są ludzie i wręcz szalał z radości. Nie szczekał tylko patyczka szukał. Naprawdę jest bardzo miły i towarzyski. Zero agresji, tylko radość a przecież weszłyśmy na posesję:) Quote
Poker Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 w piątek o 8 jadę do Poznania i mogę go zabrać tylko toś musi odebrać ode mnie.Może się uda tak na raty go dostarczyć do łodzi.Piszcie na priva. Quote
Karilka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 To jakieś przechowanie w Poznaniu by sie przydało... Do poznania już nie jest tak daleko;). Quote
Edi100 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 No tak, ale Transport do Poznania był wczoraj rano i nic dalej nie wynalazłam:( Szukam dalej! Quote
Karilka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kuuurcze.... Pani jest super - popłakała mi sie z radości do telefonu nawet jak usłyszala że piesek taki fajny:roll:. Quote
Recommended Posts