Jump to content
Dogomania

CUDOWNA dalmatynka jak marzenie!! W schronisku na paluchu!! MA DOM

Recommended Posts

Posted

hej hej, ja owszem dzwoniłam i pytałam.jeszcze Basiulec też chciała, ale pisze, zebym jechała, a ja jestem zdecydowana.teraz miałam zadzwonić za 5 dni(teraz już tak za 3dni), sunia ma wydobrzeć, tak powiedziała wolontariuszka, ale pomęcze ją szybciej, nie chcę niczego przegapić!!!Przedwczoraj miała sterylkę. Sunia będzie miała ciepły domek, ogród, fajne towarzystwo no i dużo miłości.... tak jak mam nadzieję Theta czuła... :(

Posted

hej, mam wielką prośbę jak wiecie bardzooooo chcę zaadoptować dalmatynkę już dzisiaj mozna po nią jechać a mój chłopak pracuje dzisiaj i mogłabym jechac dopiero jutro.Czy byłaby taka możliwość żeby ktoś z wawy poszedł odebrać dalmatynkę DZISIAJ i ja do jutra przetrzymał????? to bardzo ważne.... inaczej ktoś ją zabierze a bardzo mi zależy!!!!!!!!!bardzooooooo
miała być jutro do odbioru, jejku, pytam wszystkich, koleżankę z wawy ale ona pracuje do późna... :( pomóżcie, popytajcie

Posted

Dzwoniłam setny raz do schroniska, i podobno p.Wanda Dejnarowicz, czyli kierowniczka wpisała mnie, ze to ja przyjade po dalmatynkę(niby nie można rezerwować, ale mam nadzieję, zę to nie ściema żadna). Mówiłam jej ze nie mogę dzisiaj, a tak bym chciała, bo tak jest to się umówiłysmy na jutro. Obym nie jechała tyle km i nie powiedzieli mi, ze już ją ktoś wział. To jutro z samego rana jedziemy, odbiór od 12 to akurat:) jejku jak cudownie, już nie musze obgryzać paznokci, spokojnie zajmę się życiem codziennym, coś posprzatam, no i trzeba przygotować wszystko dla kochanej cudownej kropkowej :D mama jeszcze nie wiem hehehe będzie surprise ;) z resztą nie mieszkam z rodzicami:) Chester i Bona się ucieszą pewnie:) dzisiaj z nimi byłam na spacerku an łące, Chest tradycyjnie kopał dziury przez cały spacer.Ale się przejęłam, już się nie mogę doczekać...to jak z Thetą!!!!!!Też na drugi koniec Polski :) dam znac:) trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Figa nooo... Krpiasta ma juz domek u Edhel pewny!!! Tylko trzymamy za to żeby p.kierownik byla słowna. Mam nadzeje że bedzie. Mała u Edhel bedzie miała dobrze :)

Posted

Sunia ma dom.
Niestety nie u edhel... ktoś był szybszy :(

Miejmy nadzieje, że domek jest najwspanialszy.. a musi taki być skoro koczował i myślał jakby tu ją zabrać.. i udało mu się.

Posted

A czy edhel jechała do Warszawy, żeby się tego dowiedzieć? Potwierdza się kolejny raz, że z kierownictwem Palucha nie warto się na nic umawiać... Pozostaje mieć nadzieję, że dom jest idealny...

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Tak, edhel pojechała do Warszawy po sunię.. cała droga na marne :(

To przykre, że suni już nie było i taką drogę przebyłaś :-(:-(

Ale co za wredna baba z tej kierowniczki, :mad: bo takie postępowanie nie można inaczej nazwać:angryy:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
A możesz nam napisać coś więcej o nim?

Nic więcej nie wiem. Wczoraj po prostu przeglądałam stronę Palucha i go tam znalazłam. Widziałam, że sunia z Palucha znalazła dom, ale nie przez dogo, więc może są chętni na tego kropka.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Nic więcej nie wiem. Wczoraj po prostu przeglądałam stronę Palucha i go tam znalazłam. Widziałam, że sunia z Palucha znalazła dom, ale nie przez dogo, więc może są chętni na tego kropka.

Ja zaglądałam na stronę Palucha i nie widziałam informacji o dalmatynce nawet, że była:shake:

edhel napisał(a):
hej, mam wielką prośbę jak wiecie bardzooooo chcę zaadoptować dalmatynkę już dzisiaj mozna po nią jechać a mój chłopak pracuje dzisiaj i mogłabym jechac dopiero jutro.Czy byłaby taka możliwość żeby ktoś z wawy poszedł odebrać dalmatynkę DZISIAJ i ja do jutra przetrzymał????? to bardzo ważne.... inaczej ktoś ją zabierze a bardzo mi zależy!!!!!!!!!bardzooooooo
miała być jutro do odbioru, jejku, pytam wszystkich, koleżankę z wawy ale ona pracuje do późna... :( pomóżcie, popytajcie

Mam wyrzuty sumienia, że może coś można było zrobić aby edhel nie jechała na próżno ...... :shake: Przykre i jest to nauczka dla nas na przyszłość:cool3: