:: FiGa :: Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Bea a to nie edhel dzwoniła? :hmmmm: Quote
bea_m Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 no właśnie nie wiem. I nie wiem co robić z transportem :( Quote
:: FiGa :: Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Diana ma nr kom do edhel, można przedzwonić, poza tym edhel napisała ze sama czym prędzej po sunie pojedzie... wiec może to ona? Quote
bea_m Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 no właśnie! Tylko dlaczego nic nie mówi!!!!! Quote
edhel Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 hej hej, ja owszem dzwoniłam i pytałam.jeszcze Basiulec też chciała, ale pisze, zebym jechała, a ja jestem zdecydowana.teraz miałam zadzwonić za 5 dni(teraz już tak za 3dni), sunia ma wydobrzeć, tak powiedziała wolontariuszka, ale pomęcze ją szybciej, nie chcę niczego przegapić!!!Przedwczoraj miała sterylkę. Sunia będzie miała ciepły domek, ogród, fajne towarzystwo no i dużo miłości.... tak jak mam nadzieję Theta czuła... :( Quote
bea_m Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Edhel upewnij się czy ta sunia zaklepana jest dla ciebie. I powiedz ile pieniążków potrzebujesz na transport. Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Czekamy na info i kibicujemy edhel :) Quote
edhel Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 hej, mam wielką prośbę jak wiecie bardzooooo chcę zaadoptować dalmatynkę już dzisiaj mozna po nią jechać a mój chłopak pracuje dzisiaj i mogłabym jechac dopiero jutro.Czy byłaby taka możliwość żeby ktoś z wawy poszedł odebrać dalmatynkę DZISIAJ i ja do jutra przetrzymał????? to bardzo ważne.... inaczej ktoś ją zabierze a bardzo mi zależy!!!!!!!!!bardzooooooo miała być jutro do odbioru, jejku, pytam wszystkich, koleżankę z wawy ale ona pracuje do późna... :( pomóżcie, popytajcie Quote
edhel Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dzwoniłam setny raz do schroniska, i podobno p.Wanda Dejnarowicz, czyli kierowniczka wpisała mnie, ze to ja przyjade po dalmatynkę(niby nie można rezerwować, ale mam nadzieję, zę to nie ściema żadna). Mówiłam jej ze nie mogę dzisiaj, a tak bym chciała, bo tak jest to się umówiłysmy na jutro. Obym nie jechała tyle km i nie powiedzieli mi, ze już ją ktoś wział. To jutro z samego rana jedziemy, odbiór od 12 to akurat:) jejku jak cudownie, już nie musze obgryzać paznokci, spokojnie zajmę się życiem codziennym, coś posprzatam, no i trzeba przygotować wszystko dla kochanej cudownej kropkowej :D mama jeszcze nie wiem hehehe będzie surprise ;) z resztą nie mieszkam z rodzicami:) Chester i Bona się ucieszą pewnie:) dzisiaj z nimi byłam na spacerku an łące, Chest tradycyjnie kopał dziury przez cały spacer.Ale się przejęłam, już się nie mogę doczekać...to jak z Thetą!!!!!!Też na drugi koniec Polski :) dam znac:) trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Tak jest, trzymamy mocno... :kciuki: To moja kolejna ulubienica, musi znaleźć domek, i najlepszy! :multi: Quote
bea_m Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Figa nooo... Krpiasta ma juz domek u Edhel pewny!!! Tylko trzymamy za to żeby p.kierownik byla słowna. Mam nadzeje że bedzie. Mała u Edhel bedzie miała dobrze :) Quote
:: FiGa :: Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Sunia ma dom. Niestety nie u edhel... ktoś był szybszy :( Miejmy nadzieje, że domek jest najwspanialszy.. a musi taki być skoro koczował i myślał jakby tu ją zabrać.. i udało mu się. Quote
zurdo Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 A czy edhel jechała do Warszawy, żeby się tego dowiedzieć? Potwierdza się kolejny raz, że z kierownictwem Palucha nie warto się na nic umawiać... Pozostaje mieć nadzieję, że dom jest idealny... Quote
:: FiGa :: Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Tak, edhel pojechała do Warszawy po sunię.. cała droga na marne :( Quote
znikam Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tak właśnie wygląda umawianie się z kierownictwem palucha :angryy: Quote
paros Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Tak, edhel pojechała do Warszawy po sunię.. cała droga na marne :( To przykre, że suni już nie było i taką drogę przebyłaś :-(:-( Ale co za wredna baba z tej kierowniczki, :mad: bo takie postępowanie nie można inaczej nazwać:angryy: Quote
GrubbaRybba Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jest kolejny dropiacz na Paluchu :( Narazie jest na kwarantannie ID: 3341/07 Gatunek: PIES [ DALMATYŃCZ ] [ samiec ] Masc: dropiaty Skad: Przekazanie Os.pr. z Ul. Radzymińska Quote
:: FiGa :: Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 A możesz nam napisać coś więcej o nim? Quote
GrubbaRybba Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :: FiGa :: napisał(a):A możesz nam napisać coś więcej o nim? Nic więcej nie wiem. Wczoraj po prostu przeglądałam stronę Palucha i go tam znalazłam. Widziałam, że sunia z Palucha znalazła dom, ale nie przez dogo, więc może są chętni na tego kropka. Quote
paros Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Nic więcej nie wiem. Wczoraj po prostu przeglądałam stronę Palucha i go tam znalazłam. Widziałam, że sunia z Palucha znalazła dom, ale nie przez dogo, więc może są chętni na tego kropka. Ja zaglądałam na stronę Palucha i nie widziałam informacji o dalmatynce nawet, że była:shake: edhel napisał(a):hej, mam wielką prośbę jak wiecie bardzooooo chcę zaadoptować dalmatynkę już dzisiaj mozna po nią jechać a mój chłopak pracuje dzisiaj i mogłabym jechac dopiero jutro.Czy byłaby taka możliwość żeby ktoś z wawy poszedł odebrać dalmatynkę DZISIAJ i ja do jutra przetrzymał????? to bardzo ważne.... inaczej ktoś ją zabierze a bardzo mi zależy!!!!!!!!!bardzooooooo miała być jutro do odbioru, jejku, pytam wszystkich, koleżankę z wawy ale ona pracuje do późna... :( pomóżcie, popytajcie Mam wyrzuty sumienia, że może coś można było zrobić aby edhel nie jechała na próżno ...... :shake: Przykre i jest to nauczka dla nas na przyszłość:cool3: Quote
Recommended Posts