Jump to content
Dogomania

Cud,miód i orzeszki :) bokserek Eldorado z Rzeszowa !MA DOM !

Recommended Posts

Posted

Juz sie dłużej nie powstrzymam , juz prawie skonczyła sie kwarantanna :eviltong:

Zobaczcie tego małego potwora - wczoraj prawie odgryzł mi nos oczywiscie z miłości :loveu: on wogole wszystko robi z miłości i zachowuje sie tak jakby nawet schronisko to był
jeden wielki plac zabaw :evil_lol:

to sie nazywa optymista oto on ELDORADO :

Posted

Eldorado trafił do Kundelka 15 listopada błakał sie malec po ulicy i zaczepiał nosem wszystkich którzy mogli mu pomóc ......
ma z 4-5 miesiecy jest chłopcem i najwiekszym rozrabiaką w schronisku :loveu:
ale ma w sobie to cos co sprawia ze nawet zjedzona przez niego narzuta nie stanowi zadnego problemu :shake:

Kontakt w sprawie adopcji:
Schronisko "Kundelek"
Rzeszów, ul. Ciepłownicza
tel. 510-170-788
mail:
[email protected]

Posted

Och, maluszku, gdyby nie to, że ja już mam pieska, to napewno już byś był u mnie:iloveyou: Jesteś po prostu cud miód, co ja poradze, że mam obses na punkcie pomarszczonych psów:cool1: bokserków takich pięknych jak ty zwłaszcza:razz:

Posted

[quote name='Iskierka95']:iloveyou: Jesteś po prostu cud miód, co ja poradze, że mam obses na punkcie pomarszczonych psów:cool1:

oj piekny piękny i slicznie pomarszczony :eviltong:;)

oto więcej zdjec tego cuda :

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa, on jeszcze nie ma domu :crazyeye: normalnie nie da sie uwierzyc :-o
taki cudeniek powinien juz na jakiejs kanapie chrapac....

Na ten moment to był na kwarantanie i tez bylismy pewni ze sie zgłosi własciciel ale cisza .................. no to szuka słodziak domu :loveu:

Posted

[quote name='matinestka']wyrośniete "Bejsbusisko" :eviltong:

:bluepaw:

Masz racje Mati to taki troszke przerosniety Bejbus :eviltong:;) i taki sam pieszczoch i lizawa :eviltong::

Smaczna cioteczka mniam :-D