Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I to mi się podoba :thumbs:
Chociaż przyznam, że jestem zrozpaczona z tego powodu, że podoba mi się Twoje zachowanie...Ech, starzeję się. :roll:
Bo ja niestety też...też...nie chcę dorosnąć i jest mi niezmiernie przykro, że pragniesz tego samego, co ja. :angryy:

No dobra: WESOŁYCH ŚWIĄT!

Posted

Ja odgapiłam? :angryy: Przecież to ty powiedziałaś, że ja nigdy nie dorosnę. A skoro nigdy nie dorosnę, to znaczy, że tego chcę. A ty dopiero później powiedziałaś, że nie chcesz dorastać. I co ty na to? :cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie, po prostu piszesz bez sensu.

Nie, po prostu moje wypowiedzi mogą zrozumieć tylko ludzie intelignetni :evil_lol:. No chyba, że miałaś ,,chwilowe" zaśmienie umysłu.

Dziękujemy wszystkim za życzenia!
Gdy Bożego Narodzenia nastąpi czas
niech aniołek od Kidy uściska was,
niech wam życzy dużo miłości,
szczęścia samego i wielu słodkości.
Kida i Olo

Zobaczcie :lol::

Ale on ma brązowe zęby od wewnątrz :shake:. Czy da się to jeszcze jakoś zmienić?

A tutaj rozpakowywanie prezentów:

Z porożem renifera:

Jedyna taka fotka, bo Olek strasznie się wiercił, kręcił i zrzucał poroże.

Ale kudłacz się z niego zrobił...

Posted

Właśnie wróciłam ze spacerku z Olkiem - spotkaliśmy sympatycznego pana z sunią, taką jakby mieszanką Lhasa apso i Shi tsu. Najpierw tradycyjnie było obwąchanie, później suczka zaczęła uciekać, zachęcając do zabawy. Olek początkowo patrzył się na nią w stylu: ,,głowa Cię boli", ale w końcu zaczął ją ganiać. Tym oto sposobem splątały się smyczki i trzeba było przy kolejnej porcji ganianego powziąć kroki ostrożności:].
Pan wtedy powiedział: ,,ta moja to Koreanka, bardzo energiczna". W związku z tym - znacie małą rasę psa, która pochodzi z Korei? Bo ja żadnej nie kojarzę ni w ząb.