Hakita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Boszzzz, jaki on piękny...:loveu::loveu::loveu: Yorija, Ty się nie masz co zastanawiać :-o a TZ wyjścia nie ma...:eviltong: Quote
Hakita Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 [CENTER][B][I][COLOR=#006600]W nadchodzącym, nowym roku, życzę wszystkim[/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR=#006600]ZDROWIA - zdrowia, które jest niezbędne by być...[/COLOR][/B][/I] [B][I][COLOR=#006600]RADOŚCI - radości rozświetlającej każdy nowy dzień...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#006600]MIŁOŚCI - miłości sprawiającej, że chce się żyć...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#006600]oraz[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#006600]MARZEŃ - marzeń, bez których żyć nie można, [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#006600]spełnienia tych najskrytszych i tych, w których spełnienie straciliście już wiarę...[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [CENTER][B][I][COLOR=#006600]Wszystkiego najlepszego!!![/COLOR][/I][/B][/CENTER] [CENTER][B][I][COLOR=#006600]życzy[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#006600]Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre[/COLOR][/I][/B][/CENTER] Quote
Yorija Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Domków dla wszystkich psiaków!!! Quote
Yorija Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Z nowym rokiem szybkim krokiem Człowiek idzie do schroniska Chce do domu zabrać psiska Nie małego lecz dużego troche nawet wyżłowego Z mordką tyci coś szurpciarstą Psinę już za chwilę własną Wiec bierz dupsko zez kanapy tam czekają cztery łapy Rok się ładnie rozpoczyna idzie śniegiem biała zima KOZAK jest Kochana PSINA!!!! Quote
Yorija Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Jestem sobie w Warszawce i ciekawe czy może tu ktoś by pokochał Kozaczka. Quote
BIANKA1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Yorija']Jestem sobie w Warszawce i ciekawe czy może tu ktoś by pokochał Kozaczka.[/quote] Ale masz ciekawe życie . Cały czas w podróży :lol: Quote
Yorija Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Kozaczkuuuu jam Ci już w Krakowie. Pokazłam Cię tam w Warszawce jak byłam kilku osobom ale kicha. Jakoś nikt się nie zakochał :placz:. Za to ja dostałam od Kamili z Obornik kilka zdjęć Kozaka jak to na spacerku byliśmy. Zdjęcia bym wstawiła ale ..... no jest pewno ale. :oops: Na niektórych zdjęciach chłopak jakoś tak nieprzyzwoicie siedzi. :oops: Jeszcze się jakiś zboczeniec na niego napali :oops:. Co ja piszę co ja piszę. Jutro coś obrobię i wrzucę. Coś niecoś wykadruję. Kozak piękny jesteś i kochany pewnie. A czy Poznań-Oborniki zimno tam? W Krakowie dzić -9, W Warszawce rano -13. Brrrrr :placz: Quote
Yorija Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Kozak - Kozak - tu jest - tu jest. Mam wrażenie że z bezsilności wpadam w depresję. Quote
Yorija Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ta aukcja coś "lepsza" - chłopak na allegro ma 2!!! obserwatorów. Ciekawe co oni jacyś nieśmiali czy jak? Quote
agamika Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A jakies plakaty Kozak ma ? to tez azawsze jakas opcja ... Quote
Yorija Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='agamika']A jakies plakaty Kozak ma ? to tez azawsze jakas opcja ...[/quote] Masz na myśłi, żeby papierowe wydrukowac i rozwiesić? Gdzie? W Krakowie w całej Polsce? Quote
agamika Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W Krakowie chyba by mozna , bo transport mamy przecie jakby coo :evil_lol::diabloti: nie myslisz ze cudnie by było jakbys Kozaka mogła czesto odwiedzać :cool3: wiem ze to marna szansa , ale zawsze odrobine większa :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 a mi sie dzis snil Kozak... snilo mi sie ze do domu go ktos zabieral.... Quote
Yorija Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='Niki-lidka']a mi sie dzis snil Kozak... snilo mi sie ze do domu go ktos zabieral....[/quote] A widziałaś może kto to go zabierał? Sprawdź w lusterko czy to czasem nie ta osoba ze snu To kiedy przywieźć bandytę? Quote
Figa Bez Maku Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Czy domek jest gapowaty? i trochę niekumaty?:cool3: Kozaka nie dostrzega? domku nie bądź lebiega!:mad: Quote
Hakita Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A ja do Kozaka tak dawno nie zaglądałam, aż wstyd...:oops::oops::oops: Nie wiem, ale teraz normalnie jakiś wyjatkowy deficyt na domki... Mam wrażenie, że jest gorzej niż w okresie wakacyjnym...:shake: Quote
BIANKA1 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Domek dla Kozaka pilnie poszukiwany . Chyba faktycznie jest deficyt domków . Mojej czarnej kici nikt nie chce :cool1: Quote
Hakita Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='BIANKA1']Mojej czarnej kici nikt nie chce :cool1:[/quote] Bianka napisz Kochana do Evy z mojego wątku Trójłapka. Wiem, że ona miała domki dla kociaków i właśnie tylko dla czarnych...;) Quote
Recommended Posts