Yorija Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='agamika']a nie powinno być jeszcze regółki, w rodzaju, ze licytacja nie jest równoznaczna z nabyciem psa , czy jakośtak to szło ?[/quote] Już dodałam :-) Dziękuję za uwagę :lol: Quote
agamika Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 ciesze sie ze sie choć tak mogłam przydac ... trzymam kciuki cały czas za Kozaka :loveu: Quote
Hala Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a numer telefonu to do kogo podałaś? I aj ja miałam wystawioną Sonie (hahahha! kiedy to było!) to dałam jeszcze nr gg. Ludzie lubią czasem pierwszy kontakt mieć taki anonimowy. Quote
Hala Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 A gdzie podziała sie ciotka Anula? Która do serca zwierza przytula? :painting: Dałam jej linka, lecz wciaż jej nie ma. no chyba nie ma żadnego problema? :hmmmm: Dalej Anula, wyłaź z ukrycia, Bo zaraz wezmę sie tu do bicia. :mad: Quote
anula1959 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jestem cioteczki Przybyłam gibko Wezmę Kozaka w obroty szybko Domek się znjadzie nie byle jaki Taki co lubią tylko Kozaki:lol: Quote
BIANKA1 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Widzę , że rymy tu zarażliwe:cool3: I godne wieszcza są Mickiewicza . No to ja także się nie wychylę :evil_lol: Szukaj Kozaku swego człowiecza :p Quote
Yorija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Ja dziś prozą Telefon na ogłoszeniu jest mój. Jeśli ktoś będzie zainteresowany kontaktem to napuszczę go na Olę :diabloti: - no ale pod warunkiem, że sensowny będzie. Co do gg to hmmm. Wsadzić mówisz. No dobra, wsadzę ale gg do Hali :diabloti:. He He He. Żartuję. Swój wsadzę. DZIEŃ DOBRY!!!! A wierszyk to może potem... Quote
anula1959 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 A gdzież te tłumy co być tu mają? I miłość swoją nam obwieszczają Do wszego zwierza i do Kozaka Gdzie Twoja chata i Pańcia jaka? Quote
anula1959 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 I co? Wszyscy jescze śpią? A dom dla Kozaka chcą? Trza rozgłaszać wieści wszędzie Jaki przychlast z niego będzie!:evil_lol: Quote
Yorija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Na razie tylko allegro małe No ale miejsce jest doskonałe Na pokazenie ludziom wielu Kozaka -psiego anielu A Kozak z budy dziś pewnie wychodzi I nawet nie wie co mu się wymodzi Może jakiś domek, fajne panisko Nawet o tym nie wie to cudne psisko A jeśli nikt dziś się po niego nie zgłosi Cudaka pięknego się wszędzie ogłosi I aż mi ciarki przechodzą po ciele jak tych ogłoszeń może byc wiele Quote
Yorija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 To ja jeszcze raz prozą Pytań kilka wróba ćwirka 1. Hala, Hakita, pyrlandio cała!!!??? A Ty dziś nie w schronie? Jak to tak? Idźta zróbta mi tu mnuuuustwo pięknych zdjęć. U mnie słoneczko wyłazi to u Was może też. No narazie jedno mi się nasunęło. A dwa zastanawiałam sie jak często psiaki są adoptowane przez ludzi, którzy je w ogłoszeniach znaleźli. No i pytanie samo się odpowiedziało. Mnie moja Duisa - dopadła przez gumtree :diabloti: - znaczy się ogłoszenia działają. Postaram się dziś porobić ich trochę. Quote
Hala Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Co się wysilać? Wszak jest Anula. Co swego kota co noc utula. Ona już wszystko za nas zrobi pięknie. Sama mówiła; "zrobię bardzo chętnie"!! :evil_lol: Więc my cioteczki pod kołderki szybko, bo tu Anula działać bedzie gibko. A my z niedzieli sobie korzystajmy, tylko zbyt prędko z łóżek nie wstawajmy. Quote
Figa Bez Maku Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Yorija']To ja jeszcze raz prozą A dwa zastanawiałam sie jak często psiaki są adoptowane przez ludzi, którzy je w ogłoszeniach znaleźli. [/quote] Odpowiem Ci Yorija:lol: w tej grupie jest Figa i ja:diabloti: Fiśka w "gratce" się ogłosiła i w ten sposób do mnie trafiła:cool3: a pomimo ,że zręcznie klikałam:oops: nigdy na dogo nie zawitałam:shake: sugestia moja więc taka: trzeba w ofertach ogłaszac Kozaka:eviltong: Quote
anula1959 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To prawda że kota kocham nad życie, Czasem utruje mi je niesamowicie, Ale to nic bo już znam kocią naturę, A Kozakowi zrobię swoją chałturę:evil_lol: Ale Wy lenie nie śpijcie proszę Tylko pomóżcie Anuli troszkę;) Tekst do ogłoszeń pokażcie śmiało I zobaczycie: Będzie się działo:crazyeye: Quote
Hala Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Tekst do ogłosseń to chyba ten Kamili z allegro. No ja tak myślę. Quote
Yorija Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='Hala']Tekst do ogłosseń to chyba ten Kamili z allegro. No ja tak myślę.[/quote] Może byc ten - może być bardziej zmodyfikowany - ja chyba lepszego nie wyprodukuję. Quote
Hala Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Zobaczcie jaka bieda! :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101444[/URL] Quote
Yorija Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 I jescze raz się pokazuj światu Quote
Yorija Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Kozak spadł z prostej przyczyny że nie podnosiły go dziś dziewczyny Po południu w tymże grudniu Mało kto tu zajrzał sobie Kozak myśli - cóż ja zrobię Chyba schowam się do budy No bo tutaj same nudy Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ostatnio jak wpadlam i wypadlam ze schroniska to widzialam kozaczka...ehhh pamietam ze kiedys mielismy lot do rzeki z gorki...bo kozak uwielbia plywac...fajnie by bylo gdyby mogl poplywac z wlasnym ludziem... Quote
Yorija Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Znalazłam jeszcze zdjecia z ogólnego obornickiego wątku. To jest ponoć nauka siadania: [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/Kozak/s1.jpg[/IMG] A to spacerowania po wydmach [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/Kozak/s2.jpg[/IMG] I jeszcze w towarzystwie spacer [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/Kozak/s3.jpg[/IMG] Quote
Yorija Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 A tu w gromadzie innej [IMG]http://kamilaszczepaniak.pl/Kozak/s4.jpg[/IMG] Coś nieostro synek wyglądasz... ale to tylko zdjecie takie :-) Quote
Recommended Posts