Yorija Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Od Poznania aż po Kraków rozdajemy dziś Kozaków!!!! Quote
Yorija Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Kozak piękny Kozak śmiały - dla rodziny doskonały!!! Quote
agamika Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 i w nocy sie pokaz przystojniaku :cool3: Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Kozak ..............a kto mu wymyślił takie imie :lol:..................pokazuj się świtem . Quote
Yorija Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Kozak Jest Piękny Kozak Jest Zdrowy Kozak Jest Cudnej Wręcz Urody Człowieku Miły Czy Jego Oczy Się Tobie Nie Sniły? Czy Twoje Myśli Ciągle Nie Krażą I Do Zabrania Jego Nie Dążą? Quote
BIANKA1 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Zaproś Ciociu na wątek Figę bez maku . Ale będzie się działo :loveu: Quote
Yorija Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 "Figa bez maku" zaproszona. oj trochę się boję co to znaczy to tajemnicze oj bedzie się działo. Ale niech tam. najwyżej psa "stracę".... :lol: rozumiem że Cioteczka Bianka chce jej Kozaka wtranżolić do tej suni? Dobra Ciocia cioteczka... :evil_lol: Quote
Figa Bez Maku Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 W poczcie wiadomość nie byle jaka:crazyeye: mam zaproszenie do Kozaka:diabloti: więc pędzę żwawo poznać psiaka ( czy to czasem nie pokraka:cool3:) A tu Kozak pełną ..hm...paszczą:diabloti: ręce mi same z podziwu klaszczą:cool3: Już za same jego łaty i uroczy łeb kudłaty należą się wiwaty ( choćby z armaty):evil_lol: Quote
Hala Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hiehie,,widzę, że będzie siędziało...fiu fiu.... witamy cioteczkę :diabloti: Quote
asiak Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 pozwólcie cioteczki kochane, że przyłącze sie do Was i... Kozaczka kochanego w sobote przezemnie wymizianego :loveu: Quote
Yorija Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Kilka Ciotek tu przywiało Nad Kozakiem wydziwiało Domku szukać mu gotowe Z troski łapią się za głowę Gdzie Kozaka by umieścić aby ktoś go mógł wypieścić? Jedna Ciotka była w schronie Wzięła jego łepek w dłonie I z nadzieją w oczy patrzy "Ktoś napewno Cię wypatrzy" Quote
Yorija Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Dzieeeń doooobry Kocham Cię Już posmarowałem Tobą chleeeb Dzieeeń doooobry .... Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To ja się tylko przywitam . Nic tu po mnie z moją prozą . Quote
Figa Bez Maku Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Witaj dzielny Kozaku,:loveu: to ja Figa Bez Maku:cool3: bo chociaż powiało grozą:p nie będę tu pisać prozą:diabloti: Tak dzielny pies na poemat zasługuje więc ciotka Figa dla niego rymuje: tyle lat na domek czekasz biedaku a domku na razie nie znaku:placz: ale jak się ciotki wezmą do roboty:evil_lol::mad::cool1: to domki zaraz na Ciebie nabiorą ochoty:diabloti: Quote
Hala Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Alez tu się narobiło... mądrze, grzecznie oraz miło. Rymowanki płyną cudne, śliczne, piękne oraz schludne. A ja może zamknę usta, moja głowa ciągle pusta. Nie chcę wyjsć tu na głuptaka, lepiej jak już dam drapaka. Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :klacz::klacz::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cool2: Quote
Hala Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Bianka..ależ Ty masz podpisów. :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Staram się pomagać na wszystkie sposoby i tylko czekam , aż któryś z modów mi ulży :diabloti:[quote name='Hala']Bianka..ależ Ty masz podpisów. :evil_lol:[/quote] Quote
asiak Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 witam wieczorowa porą cioteczki oraz Kozaka :loveu: Halinko pięknie rymujesz...;) Quote
Hala Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 No ma się rozumieć...nie mogłam sie powstrzymać. :diabloti: Quote
Yorija Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Lat temu parę, może pięć, sześć Ktoś coś powiedział, gdzieś poszła wieść Że pies ogromny, zły lub obronny Błąka się, gania i nie ma pana Zbiegli się chłopi z widłami, z liną Każdy na twarzy z marsową miną Psa otoczyli, wzięli z nienacka I tak zaczęła się dola Kozacka Związali łapy, pysk skneblowali Chyba się bestii po prostu bali I nad nim gorzką łzę dziś uronię: Zesłali bestię na życie w schronie Od tego czasu w Kozaka duszy Rozpacz tęsknoty nitkę poruszy Za tą istotą i tą wolnością Która obdarzy go swą miłością... Quote
Yorija Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 W pracy nie rymuje - w pracy podrzucam ino. HOP!!! Quote
BIANKA1 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Chyba trzeba wydać tomik , bo szkoda takich pięknych wierszy . Quote
Figa Bez Maku Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wiersz Twój Yorijo przeczytałam prawie się przy nim popłakałam:placz: bo jak rozumiem w rymy ubrany to los Kozaka jest opisany?:placz: O biedna duszo psia obolała oby Ci domek w nagrodę dała natura , los, przypadek wreszcie i znajdź kosmate , łaciate szczęście Quote
Recommended Posts