Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos']yorija to Ty dzwonilas do mnie ws Erwina i mowilaś o tym psiaku?[/quote]

A nieeee - nie dzwoniłam ja. Ale moge zadzwonić, naopowiadać jeśli masz taką potrzebę :-) i na niego chrapkę :-)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja trzymam kciuki najmocniej jak mogę....
Rozmawiałam z Olą dzisiaj i powiedziała mi, że podwyższone parametry u Kozaka są związane z jego wiekiem, nic ponadto...
Oby tak było i żadna choroba Kozaka nie męczyła.......

Posted

No to dwie Panie zainteresowane Kozakiem i to z Krakowa. Obie mają małe dziecko 2-letnie. Obie się mają zastanowić. Więc ja też kciukasy trzymam i czekam.

Posted

[quote name='Hala']Czyżby jakieś wieści u Kozaka? No dalej kolego. :razz:[/quote]

Cisza. Pani z którą ostatnio rozmawiałam pisała, że musi przemyśleć decyzję. Tak właśnie trzeba. Przemyśleć. I być pewnym. A My trzymamy kciuki za pozytywne rozmyślania.

Posted

[quote name='Hala']A jak byłaś ostatnio w oznaniu odwiedziłaś schron?[/quote]
Sadystka jedna.
Nie nie byłam. Przyjechałam w niedziele rano - w poniedziałek rano miałam spotkanie - cały dzień - a we wtorek rano musiałam być w Krakowie. Gdyby tak schron 18-20 był otwarty i w niedziele jeszcze to pewnie bym zdążyła. Ech...
A Ty Hala to kiedy tam ostatnio byłaś?

Posted

Mnie to kilka miesięcy nie bylo. Teraz w sobotę ide do pracy, ale wczoraj rozmawiałam w Olą, że z początkiem marca wracam na stare smieci. :loveu:

Posted

[quote name='Hala']Mnie to kilka miesięcy nie bylo. Teraz w sobotę ide do pracy, ale wczoraj rozmawiałam w Olą, że z początkiem marca wracam na stare smieci. :loveu:[/quote]
Tobie to dobrze. Zerknij tam na przyjaciółkę Dusi - Pieguskę. Ola mówiła coś o niej? Ze nie wychodzi prawie z budy?

Posted

Odp:
Witam,
znalazłam wyżełka w schronisku w Nowym Targu. Oto link:[URL]http://www.pieski.nowytarg.pl/galeria.php[/URL] i pewnie tego psiaka weźmiemy. Czekam tylko na maila od nich, bo dodzwonić się tam jest problem.

Pozdrawiam i dam znać czy pies zaakceptował mojego synka.Odnośnie Kozaka to mam pewne wahania, bo jednak spędził trochę czasu w schronisku i może mieć różne nawyki, zwłaszcza, że to piesek już nie młody.

Posted

[quote name='Hakita']Qrcze, miałam nadzieję, że się uda........:-([/quote]

Ja też. I to że w Krakowie chłopak wyląduje.
No to idzie weekend. Czas porobić kolejne ogłoszenia.
:placz:
Mam wrażenie że ja mu nie umiem pomóc
:placz:

Posted

Och żal mi biedaka Kozaka
bo dola jego tak bylejaka:shake:
Troszke latek mu życie wystukało
więc na domek szans ma już za mało?:shake:
Daj Boże każdemu człekowi
tyle werwy ..niech Yorija powie:multi:
a że starszy ...to już chyba wiadomo
że krzywdy nie zrobi nikomu