Yorija Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='bigos']yorija to Ty dzwonilas do mnie ws Erwina i mowilaś o tym psiaku?[/quote] A nieeee - nie dzwoniłam ja. Ale moge zadzwonić, naopowiadać jeśli masz taką potrzebę :-) i na niego chrapkę :-) Quote
BIANKA1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Dawno mnie tu nie było . Widzę , że u Kozaka bez zmian .:-( Quote
Yorija Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='BIANKA1']Dawno mnie tu nie było . Widzę , że u Kozaka bez zmian .:-([/quote] Na zachodzie bez zmian :-( Quote
bigos Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 yorija-mam pania szukającą wyżla! masz pm:p Trzymamy kciuki Quote
BIANKA1 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='bigos']yorija-mam pania szukającą wyżla! masz pm:p Trzymamy kciuki[/quote] Ja też :thumbs: Quote
Panca Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 czyzby tym razem sie udalo???trzymam kciuki znow Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 I ja trzymam kciuki najmocniej jak mogę.... Rozmawiałam z Olą dzisiaj i powiedziała mi, że podwyższone parametry u Kozaka są związane z jego wiekiem, nic ponadto... Oby tak było i żadna choroba Kozaka nie męczyła....... Quote
Yorija Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 No to dwie Panie zainteresowane Kozakiem i to z Krakowa. Obie mają małe dziecko 2-letnie. Obie się mają zastanowić. Więc ja też kciukasy trzymam i czekam. Quote
Panca Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 o kurcze..ale byloby fajnie..mam nadzieje ze na zastanawianiu sie nie skonczy.... Quote
agamika Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 trzymamy trzymamy, bardzo mocno trzymamy ... Quote
Hala Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czyżby jakieś wieści u Kozaka? No dalej kolego. :razz: Quote
Yorija Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='Hala']Czyżby jakieś wieści u Kozaka? No dalej kolego. :razz:[/quote] Cisza. Pani z którą ostatnio rozmawiałam pisała, że musi przemyśleć decyzję. Tak właśnie trzeba. Przemyśleć. I być pewnym. A My trzymamy kciuki za pozytywne rozmyślania. Quote
Yorija Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Cisza - wielka cisza. Chyba allegro czas znów zrobić. A miało być tak pięknie. Kraków Kozak Kozak Kraków Quote
Hala Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A jak byłaś ostatnio w oznaniu odwiedziłaś schron? Quote
Yorija Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Hala']A jak byłaś ostatnio w oznaniu odwiedziłaś schron?[/quote] Sadystka jedna. Nie nie byłam. Przyjechałam w niedziele rano - w poniedziałek rano miałam spotkanie - cały dzień - a we wtorek rano musiałam być w Krakowie. Gdyby tak schron 18-20 był otwarty i w niedziele jeszcze to pewnie bym zdążyła. Ech... A Ty Hala to kiedy tam ostatnio byłaś? Quote
Hala Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mnie to kilka miesięcy nie bylo. Teraz w sobotę ide do pracy, ale wczoraj rozmawiałam w Olą, że z początkiem marca wracam na stare smieci. :loveu: Quote
Yorija Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Hala']Mnie to kilka miesięcy nie bylo. Teraz w sobotę ide do pracy, ale wczoraj rozmawiałam w Olą, że z początkiem marca wracam na stare smieci. :loveu:[/quote] Tobie to dobrze. Zerknij tam na przyjaciółkę Dusi - Pieguskę. Ola mówiła coś o niej? Ze nie wychodzi prawie z budy? Quote
Hala Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Nie wiem jak teraz jest z Pieguską. Ale jak ja jeździłam to widywałam ją tylko i wylącznie w budzie. Jak pojadę to popytam. Quote
bigos Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Odp: Witam, znalazłam wyżełka w schronisku w Nowym Targu. Oto link:[URL]http://www.pieski.nowytarg.pl/galeria.php[/URL] i pewnie tego psiaka weźmiemy. Czekam tylko na maila od nich, bo dodzwonić się tam jest problem. Pozdrawiam i dam znać czy pies zaakceptował mojego synka.Odnośnie Kozaka to mam pewne wahania, bo jednak spędził trochę czasu w schronisku i może mieć różne nawyki, zwłaszcza, że to piesek już nie młody. Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Qrcze, miałam nadzieję, że się uda........:-( Quote
Yorija Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Hakita']Qrcze, miałam nadzieję, że się uda........:-([/quote] Ja też. I to że w Krakowie chłopak wyląduje. No to idzie weekend. Czas porobić kolejne ogłoszenia. :placz: Mam wrażenie że ja mu nie umiem pomóc :placz: Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Och żal mi biedaka Kozaka bo dola jego tak bylejaka:shake: Troszke latek mu życie wystukało więc na domek szans ma już za mało?:shake: Daj Boże każdemu człekowi tyle werwy ..niech Yorija powie:multi: a że starszy ...to już chyba wiadomo że krzywdy nie zrobi nikomu dał się poznać jako psina serdeczny choć niekoniecznie stateczny:diabloti: Quote
Yorija Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 kozak - pokaż się choć na pierwszej stronie przez chwilkę Quote
Recommended Posts