modliszka84 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Majafaja odpisałam Ci na PW. Jutro zobacze co u suni... Quote
itab Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 mam wiadomość od modliszki: sunia opuściła schronisko! trzymajmy kciuki żeby domek okazał sie odpowiedni. Quote
modliszka84 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Tak, sunia opuściła schroniska... Niestety to adopcja prosto ze schroniska, więc niezbyt wiele mogę powiedzieć na temat temat bo nie wiem... Postaram się zdobyć numer telefonu albo adres i za jakiś czas odwiedzić sunię. Wiem, że sunia poszła do starszej samotnej osoby do domu z ogrodem. Tylko że z założenia miała chyba mieszkać w budzie... miejmy nadzieję że może jednak będzie w domu. Mam pewne obawy, bo jest to ok 30 km od Pabianic, taka większa wieś... Bardzo bym chciała, żeby jej było dobrze :roll: Wybrała ją córka tej pani, u której będzie mieszkać. Wydaje się być rozsądną osobą... Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 a czy poszła do tego domku o ktorym mowiłas, tu w moim "pueblo"? Quote
modliszka84 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 dzodzo napisał(a):a czy poszła do tego domku o ktorym mowiłas, tu w moim "pueblo"? hmm nie pamiętam co mówiłam, ale chyba tak, bo nikt inny sie nia nie interesował.... zamieszkała w Drużbicach Quote
dzodzo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 a to nie, bo wydawalo mi sie ze mowilas ze pani zainteresowana byla z Dobronia, w koncu też na "D";) Quote
modliszka84 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 aaa no to tak, to ta sama pani tylko ze ona z Drużbic nie z Dobronia Quote
kasia14 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 to wspaniale, że sunia już nie w schronie!!!! ;) Quote
ada_1994 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 To świetnie, że sunia jest adoptowana!!!!!!!!!!!!!! Quote
aneta_zyleta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ada_1994 napisał(a):To świetnie, że sunia jest adoptowana!!!!!!!!!!!!!! zgadzam sie w zupelnosci Quote
Madzik77 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Modliszko udalo Ci sie zdobyc namiary na tą osobe? Mam nadzieje ze nei jest na łancuchu?? Kurcze ona TYLKO do domu sie nadawala Quote
Recommended Posts