albiemu Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 troglodytes sprawdzone, ponoć trafiła dobrze - oby tak było! Jest kolejny pies - husky ale chyba z malamutem wymieszany - naprawdę piękny tylko nie mam zdjęć Quote
bubu+ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 dajcie zdjęcie tego nowego:modla::modla::modla::modla: Quote
SZPiLKA23 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Sam sie rusz do schronu i sobie poogladaj, a foty zrob i wklej to my poogladamy:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: (planuje byc w schronie miedzy sw a sylwkiem) Quote
troglodytes Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Co słychać w nowym domku, ciekawi jesteśmy Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ciezko to sprawdzic i jedynym sprawdzajacym moze byc bubu+:cool1: potraktujemy go lekka perswazja:cool3: i zobaczy co sie dzieje u naszej ksiezniczki:evil_lol: Quote
troglodytes Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Kudłata']mnie najbardziej martwi to, że poszła bez sterylizacji :shake:[/quote] Ponawiam gotowość sprawdzenia. Jeśli będzie jakiś adres. Ciekaw jestem bardzo w jakie ręce trafiła sunia. Quote
albiemu Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 gotowość przyjęta! Szpilka pogadaj z bubu czy wie coś o małej? Quote
troglodytes Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='SZPiLKA23']A co z reszta ile teraz jest szczeniakow??[/quote] No właśnie , co ze szczeniakami ? Quote
SZPiLKA23 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='troglodytes']Ponawiam gotowość sprawdzenia. Jeśli będzie jakiś adres. Ciekaw jestem bardzo w jakie ręce trafiła sunia.[/quote] Chciałam osobiscie sprawdzic co z sunia ale nie bardzo moge bo to gdzies kłolo Lubaczowa nawet nie umiałabym tam dojechac (moj kierowca tez nie) dlatego bubu ktory ma niedaleko rodzine to sprawdzał i ma sprawdzic jeszcze teraz w czasie swiat... wczesniej relacjonował ze sunia ma sie dobrze mam nadzieje ze nic sie nie zmieniło.... ja tez sie o nia martwie i wydaje mi sie ze rozmowa o sterylizacji jest konieczna chociazby z tego wzgledu ze sunia robi sie agresywna podczas ciazy i wtedy moze zostac ponownie oddana do schroniska :( Co do szczeniakow to sama nie wiem bo nie byłam w schronie:( ale obawiam sie ze sa nowe :(:(:( Quote
Recommended Posts