Pepsi76 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Witam wszystkich serdecznie!!!!! bardzo pilnie potrzebuję waszej pomocy!!!Szukam cudownego i kochającego domku dla cudownego szczeniaczka Od zaraz!!! Psiaczka dostaliśmy w prezencie jednak mój najmłodszy synek jest uczulony i bardzo cierpi -od dwóch tygodni odkąd jest Boluś synek mój ma potworne uczulenie i jest spuchnięty Dajemy mu lekarstwa ale nie przechodzi !!! Dlatego muszę znaleść dom dla Bolusia Boluś ma 9tygodni jego mamą jest buldożka francuska a tatusiem amstaf Jest śliczny i kochany Je wszystko woła na dwór jest grzeczny i uwielbia się bawić PROSZĘ POMÓŻCIE !!! tel.kontaktowy 504 079-775 Łódź Quote
Kar0la Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Cudny Boluś.:loveu: Ja już jestem zakochana. Tutaj przypomina mi zupełnie prosiaki Akuchy.:loveu::loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Mateńko jakie Słodkie CUDO....:loveu::loveu:.brzuchol do całowania normalnie...szkoda,że oddać musicie :-( Quote
Pepsi76 Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 :placz:tak bardzo mi żal!!!! potwornie!!! ale nie mam wyjścia-przez dwa tygodnie próbowałam no ale zdrowie dziecka ważniejsze!!! ale serce mi pęka!!!!! Boluś lubi jeść owoce np.mandarynki i warzywa i wszystko inne!!!! uwielbia się bawić z dziećmi podkrada im zabawki i chodzi ze smoczkiem w pyszczku!!!Śpi w łóżku pod kołderką i czasami chrapie!!! Nie lubi nosić ubranek!!! jest śliczny cudowny i bardzo kochany!!!! Quote
Celina12 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Kochana a próbowaliście odczulania komputerowego?? Mój syn też był uczulony-po paru zabiegach-są całkowicie bezpieczne i zdrowsze niż leki- uczulenia ani śladu i tak trwa już ponad 15 lat.... Quote
Kar0la Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Zrobiłam Bolusiowi banerek. Potem go poogłaszam. W tej chwili więcej pomóc nie mogę. Quote
Maupa4 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 no to i my przyłączamy się do poszukiwań domu dla Bolusia ... Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 takie slicznoscie z pewnoscia szybko znajdzie nowy domek ;) Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 jak duzy bolus jest teraz? i jak duzy bedzie docelowo? raczej jak buldozek czy jak drugi rodzic? czy atakuje koty? Quote
Pepsi76 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Boluś -raczej nie będzie duży taki może ''do kolana'' ale na100% to nie wiem!!! Kocha małe dzieci lubi psy -wszystkie i duże i małe a co do kotków to nie wiem bo nie miał jeszcze z nimi kontaktu!!! Właśnie dzisiaj Boluś pojechał do domku zastępczego i jest teraz w Woli Rakowej!!!!:placz: Quote
Kar0la Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Boluś jest u Karilki? Dobrze, że znalazł tymczas. Ja urabiam TZ, ale idzie powoli. Ogłosiłam Bolusia na ale.gratka, kupsprzedaj, animalia, eoferty, gumtree, lodz.gumtree, kupiepsa, psy.pl. Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 kurcze mam teraz niufke na tymaczasie i zobacze jak sie rozwinie sprawa mastiffki ale moze wzielabym bolusia do siebie :oops: zobaczymy co na to moj tz i jak sprawa z sunia bedzie wygladala Quote
Celina12 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Byłam pewna ,że Cioteczka Maupa się tu pojawi-ciekawe -dlaczego???:evil_lol::diabloti: Będą jakieś wieści z DT ??? Quote
Karilka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Hej! Domek zastępczy w Woli Rakowej - Karilka sie kłania:loveu::loveu::loveu:. Wszyscy jesteśmy zakochani po uszy! Cała rodzina siedziała na podłodze i bawiła sie z Bolusiem przez ponad godzine. Psy już nam wymęczył tak, ze ledwo chodzą, a sam rooozrabia i lata i skacze i eeehh i aaah:lol: Jestem cała pogryziona i .... chholernie zakochana! Zdjęcia porobie jakieś jutro bo dzisiaj już ciemno i nic nie bedzie widać. Quote
Kar0la Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Hihi wiedziałam. Ja się obawiam, że jakby trafił do mnie to bym nie mogła go oddać. Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Karilka czy Bolus bedzie mial u ciebie kontakt z kotami? i czy on w ogole bedzie do adopcji czu nie zawrac sobie glowy? Quote
Pepsi76 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Bardzo Wam wszystkim dziękuję!!!!!!!!:placz: Quote
Karilka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Boluś jest do adopcji... Szukam mu najlepszego z najlepszych domku na świecie.... Niestety u mnie nie ma kota... Są szczury i dwa psy. Myśle że mógłby sie poznać z kotem mojej babci jakoś w przyszłym tygodniu... Quote
Kar0la Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ciotka bierz Bolusia pod pachę i przyjedź w odwieziny. :cool3: Kota skombinujemy. :evil_lol: Quote
Karilka Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Hehe... nie ma tak! Najpierw ja sie musze nacieszyć:evil_lol:. Quote
GameBoy Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ja nie wiem czy moj jest najlepszy na swiecie :roll: chyba nie ale jest o tyle dobry, ze wszyscy by bolka kochali do konca na zawsze:oops: Quote
Recommended Posts