Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich serdecznie!!!!! bardzo pilnie potrzebuję waszej pomocy!!!Szukam cudownego i kochającego domku dla cudownego szczeniaczka Od zaraz!!! Psiaczka dostaliśmy w prezencie jednak mój najmłodszy synek jest uczulony i bardzo cierpi -od dwóch tygodni odkąd jest Boluś synek mój ma potworne uczulenie i jest spuchnięty Dajemy mu lekarstwa ale nie przechodzi !!! Dlatego muszę znaleść dom dla Bolusia Boluś ma 9tygodni jego mamą jest buldożka francuska a tatusiem amstaf Jest śliczny i kochany Je wszystko woła na dwór jest grzeczny i uwielbia się bawić PROSZĘ POMÓŻCIE !!! tel.kontaktowy 504 079-775 Łódź

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz:tak bardzo mi żal!!!! potwornie!!! ale nie mam wyjścia-przez dwa tygodnie próbowałam no ale zdrowie dziecka ważniejsze!!! ale serce mi pęka!!!!!
Boluś lubi jeść owoce np.mandarynki i warzywa i wszystko inne!!!! uwielbia się bawić z dziećmi podkrada im zabawki i chodzi ze smoczkiem w pyszczku!!!Śpi w łóżku pod kołderką i czasami chrapie!!! Nie lubi nosić ubranek!!! jest śliczny cudowny i bardzo kochany!!!!

Posted

Kochana a próbowaliście odczulania komputerowego?? Mój syn też był uczulony-po paru zabiegach-są całkowicie bezpieczne i zdrowsze niż leki- uczulenia ani śladu i tak trwa już ponad 15 lat....

Posted

Boluś -raczej nie będzie duży taki może ''do kolana'' ale na100% to nie wiem!!! Kocha małe dzieci lubi psy -wszystkie i duże i małe a co do kotków to nie wiem bo nie miał jeszcze z nimi kontaktu!!! Właśnie dzisiaj Boluś pojechał do domku zastępczego i jest teraz w Woli Rakowej!!!!:placz:

Posted

Boluś jest u Karilki? Dobrze, że znalazł tymczas. Ja urabiam TZ, ale idzie powoli.

Ogłosiłam Bolusia na ale.gratka, kupsprzedaj, animalia, eoferty, gumtree, lodz.gumtree, kupiepsa, psy.pl.

Posted

kurcze mam teraz niufke na tymaczasie i zobacze jak sie rozwinie sprawa mastiffki ale moze wzielabym bolusia do siebie :oops:
zobaczymy co na to moj tz i jak sprawa z sunia bedzie wygladala

Posted

Hej! Domek zastępczy w Woli Rakowej - Karilka sie kłania:loveu::loveu::loveu:.

Wszyscy jesteśmy zakochani po uszy! Cała rodzina siedziała na podłodze i bawiła sie z Bolusiem przez ponad godzine. Psy już nam wymęczył tak, ze ledwo chodzą, a sam rooozrabia i lata i skacze i eeehh i aaah:lol: Jestem cała pogryziona i .... chholernie zakochana!
Zdjęcia porobie jakieś jutro bo dzisiaj już ciemno i nic nie bedzie widać.

Posted

Boluś jest do adopcji...
Szukam mu najlepszego z najlepszych domku na świecie....
Niestety u mnie nie ma kota... Są szczury i dwa psy.
Myśle że mógłby sie poznać z kotem mojej babci jakoś w przyszłym tygodniu...