Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Etusia bardzo dziękuje!

[quote name='karkakarka'] A wystawiasz ją jeszcze?

[FONT=Calibri]Z dzisiejszym dniem nasza iskiereczka kończy wystawy. Eti dzisiaj zrobiła nam dużą radochę . Byliśmy na USG i mimo że byłam pewna że ze względu na późne krycie ciąży nie będzie okazało się że nasza 3 letnia dziewczyna jest w 38 dniu ciąż. [/FONT]
ETIENNE De Villar

Champion Polski COCO LOCO Yorex

Posted

tigrunia napisał(a):
Wiedziałam, że się uda Aniu :multi:
Gratulacje! :loveu:

A ja byłam pewna że się nie udało... bo było za późno a tu prosze są:) na USG widać na pewno 2 maluchy ale weterynarz obstawia 3 :)

Posted

Ale niespodzianka :multi:
Żeściw się nie zorientowali że Eti tyje :evil_lol:

To kiedy można się spodziewać malców?

A Fasti też jest w trzydziestym którymś dniu ciąży jeśli dobrze pamiętam? Czyli podwójny poród :multi:

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']No to można składać podwójne gratulacje Etusiowo-Fastusiowe :multi:

:)

[quote name='karkakarka']Ale niespodzianka :multi:
Żeściw się nie zorientowali że Eti tyje :evil_lol:

To kiedy można się spodziewać malców?

A Fasti też jest w trzydziestym którymś dniu ciąży jeśli dobrze pamiętam? Czyli podwójny poród :multi:

[FONT=Calibri]Eti przytyła ale nie była pewno czy przez jej obrzarstwo czy ciąże ;) [/FONT]
[FONT=Calibri]Moje marzenia się spełniło :)[/FONT][FONT=Calibri] ale mam tylko nadzieje ze nie będą mi rodzić tego samego dnia ;) maluchy będą koło 1lutego :)[/FONT]

Posted

[quote name='dzasta']A to będziesz miała wesoło odchowanie 2 miotów w podobnym wieku to nie lada wyzwanie :D

[FONT=Calibri]Jak z 10 Amstaffami dałam rade to nic mnie już nie zaskoczy :lol: [/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[quote name='karkakarka']No to będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :)

Ale fajnie :)

A kiedy spodziewane są kluseczki? Bo nie wiem ile trwa ciąża u psa :roll:

Szczeniaki będą na świecie koło 1 lutego :)

Posted

karkakarka napisał(a):
Ładny tatuś :loveu:
A u fasti ili małych się spodziewacie?

hmmmm nie wiem ;) ale patrząc na brzuszek chyba mało nie będzie ;)

Posted

[quote name='dzasta']No chyba Eti da bis z zeszłego roku i będzie cała gromadka maluszków :)

Chyba Fasti :eviltong:

Aniu nie wiem czy juz coś słyszałaś na ten temat no ale wkleję link do wątku Sary i Fiodora, którzy zaginęli w okolicach Szczecina w Wigilię :-( Zagląda tu chyba do Ciebie na wątek paru Szczecinian (m.in. Sebastian ;)) może dacie radę jakoś pomóc? :-(

http://www.dogomania.pl/threads/125620-Fiodor-i-Sara-zaginAE-A-y-Szczecin-i-okolice-POMOCY/page130