Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka dni temu nasza fundacja dostała informacje o szczeniaczku znalezionym w przydrożnych krzakach na terenie Chrzanowa :angryy::angryy::mad: Oczywiście odrazu zajęliśmy się małym. Po wizycie u P.weterynarz, szczeniaczek natychmiastowo trafił do nowego domu w Libiążu :multi::multi::multi::loveu: Nowymi właścicielami szczeniaczka zostali starsi Państwo, którzy niedawno stracili pieska, który był u nich 19 lat :crazyeye: Bardzo kochają zwierzaki :loveu: napewno bardzo dobrze się nim zajmą, zresztą bez whania podjęli decyzję o adopcji szczeniaka. :multi::multi::loveu: Poniżej kilka zdjatek małego. Jest słodziaszny :loveu::loveu: Za jakiś czas wkleję zdjęcia z pierwszej wizyty u małego, i wtedy też poznamy jego imę :lol::loveu:

Posted

Szczeniak swoje przeszedł w krotkim zyciu, pazurki i poduszeczki ma zdarte, musiał długo biec, na głowce ranę jak po ugryzieniu.
Pani, ktora zaopiekowała sie na chwilke szczeniorem, wyciagneła z krzaków i uratowała zycie jest starsza osobą. Ktos podrzucił jej kota, wychudzonego i zabiedzonego. Pieska z racji wieku musiała oddac ale kotka zatrzyma, mam go na uwadze do odrobaczenia i kastracji.

Posted

Od strony weterynaryjnej opieke ma zapewniona a umowe to podeslij Dominice i ona przeciez tez moze ja spisac, a pozniej przy okazji podac tobie. Jeszcze moment i juz Dominika bedzie wszystko wiedziec na czym nasza praca polega. Niebisa zeslaly nam Dominike do pomocy i dziekujemy ci Dominiko za tak szybkieo znalezienie domku dla szczeniaczka.:multi::multi::multi:

Posted

Co do umowy to oczywiście to załatwie, bez problemu, bardzo chetnie, tylko proszę o kopie na maila. Ja jestem bardzo zadowolona, że mogę brać udział w pomocy dla zwierzaków, a to w zasadzie dzieki Wam :loveu::loveu: Będę się starać:cool3:

Posted

Dziewczyny nie ma problemu, ja mogę to sama załatwić, bo to są ludzie, których znam :oops: i mówiłam już dzisiaj im o wszytskim, z Ulą mogę pójść następnym razem, jak będzie ktoś obcy. a co do kastracji to jeszcze nie wiedzą, bo byli tak zaaferowani psiakiem, że o niczym innym nie mogli mówić i myśleć.

Posted

Acha czyli to piesek i kastracja wchodzi w rachube a nie strylka, a to juz lepiej brzmi i nic na sile. W takim razie na nastepna adopcje pojdziecie razem z Ulka, a ta sobie narazie podarujemy wystarczy Dominiko ze sama spiszesz umowe adopcyjna ktora tez nie musi byc od razu podpisana bo rozumiem ze to sa twoi dobrzy znajomi.

Posted

dominik_a napisał(a):
Dziewczyny nie ma problemu, ja mogę to sama załatwić, bo to są ludzie, których znam :oops: i mówiłam już dzisiaj im o wszytskim, z Ulą mogę pójść następnym razem, jak będzie ktoś obcy. a co do kastracji to jeszcze nie wiedzą, bo byli tak zaaferowani psiakiem, że o niczym innym nie mogli mówić i myśleć.

Każdy jest zaaferowany, niemniej jednak trzeba ludziom te sprawy tłuc już od samego początku bo potem lubią się wykręcać :razz:

Posted

Ula ja wiem, to sa ludzie, którym chciałam dać Kolorową, ja im wszytsko powiedziałam, poinformowałam, wytłumaczyłam, bo mam z nimi kontakt od pewnego czasu... ale oczywiście za nikogo ręczyć nie można. Powiedziałam im, że beda musieli podpisać umowę, i co sie w niej mniej wiecej znajduje. Wiąże ich ze mna nie tylko umowa ale i znajomość.

Posted

Wszytskich dogomaniaków poznam z prawdziwą przyjemnością :loveu::lol::cool3::multi:
wszyscy tutaj jesteśmy właśnie po to aby pomagać zwierzakom, i robić wszytsko co w naszej mocy. Też bardzo się ciesze, że ten szczeniaczek znalazł domek :loveu::multi::multi:

Posted

bea_m napisał(a):
Pierwszy wątek psiaka w potrzebie który zaczął się od "znalazł swój nowy dom" :). Jesteście szybsze od światła a Dominika to istny skarb.

Bo po prostu wcześniej takim psom nie zakładaliśmy wątku :razz: Nie było na to czasu, a jest takich piesków kilka, którym nikt fotki nawet nie zdążył zrobić :evil_lol: Ewa to taki szybki lopez :lol:

Posted

bea_m napisał(a):
.... ja już to kiedyś o was mówiłam.

Nie braknie bo jak sie wyczerpia nasze zapasy to cioteczka nam kropeczka podrzuci a w sobote nawet dwa:evil_lol:

• 3 weeks later...