Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ach te mięśnie... :loveu: Gratulacje!
Uwielbiam patrzeć na swoje psiaki kiedy stoją właśnie tak oparte przednimi łapkami. Nogi wtedy wyglądają wspaniale :cool3: Szkoda tylko, że ja mam [B]nieco[/B] inne proporcje masa mięśniowa / masa tłuszczowa... ech... ;)

Posted

Przyznam, ze miesnie " same " mu sie takie robia
Napisze jak wygladaja nasze spacery:
Przy rowerze nie biega, bo sie go boi ;), na razie go przyzywczajam do stojacego roweru w przedpokoju
przez cala wiosne, lato i pol, jesieni plywal przynajmniej 2 razy w tygodniu
poza tym: troche biegania "wolnego", plus aportowanie pileczki i frisbee
ok raz w miesiacu chodzi na polowania, albo przynajmniej na dlugasne sopacery po polach ze stawami na ktorych sa kaczki i inne ptactwo.
Generalnie na spacerach musi miec duzo ruchu, bo jak go sie nie zmeczy na zewnatrz to on nas zameczy w domu ;)

Posted

a mi sie wydaje ze nie u kazdego wyzla mozna takie miesnie wyrobic- pies musi miec predyspozycje do takiej atletycznej naprawde miesniowej figury.

oczywiscie to jest moje zdanie:D i prawdopodobnie sie myle

Ale...Efekt wzmaga kolor- na jednolitym wyzle efekt jestnajlepszy bo kazdy miesien naprawde dobrze widac.

Posted

Mam wrazenie, zez trafil mi sie egzemplarz 0 % tluszczu: stad jego chudosc i widoczne miesnie.
Nie mam zbyt duzego porownania, bo to moj pierwszy wyzel.
Dziekuje w imùeiniu balatazara za komplementy :)

• 2 weeks later...
Posted

moja wyzelnia, wprawdzie nie jest taka chuda jak Baltazar, ale jednak chuda jest,bo ostatnio nawet na spacerze, taka pani się spytała czy to mój pies, i czy w domu coś je :cool3:, a ostatnio jeden pan powiedział,że jest z charciała:razz:...

Guest ursa81
Posted

[quote name='Louneliness']moja wyzelnia, wprawdzie nie jest taka chuda jak Baltazar, ale jednak chuda jest,bo ostatnio nawet na spacerze, taka pani się spytała czy to mój pies, i czy w domu coś je :cool3:, a ostatnio jeden pan powiedział,że jest z charciała:razz:...[/quote]

Podrzuć tu jakieś aktualne foty, zobaczymy, ocenimy :)

Posted

[quote name='Cala2']A to moja mała modelka, troszkę odchudzona

[IMG]http://1.1.1.4/bmi/images33.fotosik.pl/94/d93cb3446cbe6af6med.jpg[/IMG][/quote]

[quote name='baltazar']cala2-- gdzie zdjecie??[/quote]

Tak ja odchudziło:crazyeye:

A tak na poważnie coś się zle zdjęcie wkleiło, że sie nie wkleiło (ale wyszlo:roll:)

Guest ursa81
Posted

Chyba na tym co widać nie jest aż tak bardzo chuda? :) Może szczupła ale raczej nie chuda :)