Ziutka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kropeczko kochana........jesteś taka śliczna, że musisz szybko znaleźć domek. A Ja właśnie się wzięłam za pracę domową azorkową :evil_lol: Będzie drukowanko pojedynczych kartek, na każdej kartce zdjęcie psiaka z jego imieniem.....i dam pani Zycie w niedzielę, bo jak ludzie dzwonią i pytają np. o psiaka o imieniu Wiarus lub Amik to nie wie o którego chodzi.....a tak to spojrzy na imię i będzie wiedziała, który piesio to który :cool3: Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Kropeczka wita dzionek i ma nadzieję na domek. Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Słuchajcie chyba mam. A właściwie to Kropka ma domek. Ale narazie nie zapeszajmy. Przyszła do mnie sąsiadka, ta która opiekowała się Kropką na podwórku i przyprowadziła drugą sąsiadkę. I jest możliwe że ta druga się zdecyduje na Kropkę. Uf, ale nie zapeszajmy. Quote
rita60 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='luka1']Słuchajcie chyba mam. A właściwie to Kropka ma domek. Ale narazie nie zapeszajmy. Przyszła do mnie sąsiadka, ta która opiekowała się Kropką na podwórku i przyprowadziła drugą sąsiadkę. I jest możliwe że ta druga się zdecyduje na Kropkę. Uf, ale nie zapeszajmy.[/quote] Ci nie zapeszac........ Quote
quasimodo Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Trzymamy bardzo mocno kciuki, żeby sie udało!!! Quote
Ziutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='luka1']Słuchajcie chyba mam. A właściwie to Kropka ma domek. Ale narazie nie zapeszajmy. Uf, ale nie zapeszajmy.[/quote] :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Trzymam za Kropeczkę......mam nadzieje, że jej się poszczęści :lol: Quote
luka1 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Pani jest zdecydowana, ale jest atakowana przez znajomą, która wciska jej szczeniaka, bo sie jej właśnie wysypały :mad:. (A jak mówiłam że ma załatwioną sterylkę to nie bo takie ładne szczeniaki rodzi - to nie na moje nerwy) Quote
luka1 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 No do góry psinko, im bliżej górki ty bliżej domu. [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/4897/kropka1qu0.jpg[/IMG] Kropka rozpaczająca w boksie kwarantanny Quote
luka1 Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Nikt tu nie zagląda, pani która deklarowała adopcję Kropki też. Quote
Kanzaj Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Często ludzie bez zastanowienia deklarują adopcję, a potem nie mają nawet odwagi powiedzieć wprost, że zrezygnowali... Quote
rita60 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='luka1']No do góry psinko, im bliżej górki ty bliżej domu. [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/4897/kropka1qu0.jpg[/IMG] Kropka rozpaczająca w boksie kwarantanny[/quote] Zobacz jej rozpacz,ona tak chce miec swoj domek:-( Quote
quasimodo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ta pani juz definitywne zrezygnowała? Quote
luka1 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Dziś porozmawiam z Panią i konkretnie ustalę co zamierza. Wtedy będzie wiadomo jak dalej planować przyszłość Kropki. Quote
luka1 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Rozmawiałam. Pani Kropkę weżmie na 100%, warunkiem jest jednak sterylizacja no i Kropka jast jeszcze na kwarantannie :cool3:. Teraz więc trzeba załatwić sterykę i psina będzie miała dom jak marzenie (daję głowę za tych ludzi).:multi: Quote
eurydyka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 tylko, ze przy tej temperaturze to dobrze zeby bezposrednio ja pani odebrala po sterylce i w cieple dochodzila po zabiegu, w budzie padnie Quote
Figa Bez Maku Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Kropka wreszcie będzie w swoim domu:loveu: będzie miała machać ogonem komu:eviltong: oby tylko z panią się polubiły to przyszłość Kropki rysuje się miło:eviltong: Quote
rita60 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='luka1']Rozmawiałam. Pani Kropkę weżmie na 100%, warunkiem jest jednak sterylizacja no i Kropka jast jeszcze na kwarantannie :cool3:. Teraz więc trzeba załatwić sterykę i psina będzie miała dom jak marzenie (daję głowę za tych ludzi).:multi:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi:badz szczesliwa malenka.powodzenia. Quote
eurydyka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 luka, chyba dzis sie przelotem w schronisku widzialysmy jak wpadlam po kociaka wiem, ze po sterylce ma byc od razu w domu ale te 13 szczeniakow mnie dzis zmrozilo, one tak placza na tej kwarantannie:( Quote
Ziutka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Strasznie się cieszę, że Kropeczka będzie miała już lada chwila domek :multi: [B]Luka....jesteś wspaniała :loveu: i proszę nie być skromną :cool3: [/B]co do szczeniaków to jutro będziemy w Azorku to porobimy im fotki....i ogłoszenia........biedaki nasze ehh....:shake: Quote
luka1 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Pani miała przyjść do mnie po papiery - telefonowałam - nie przyszła. Ale nawet jeśli zrezygnuje sunia nie wróci do schroniska, wezmę ją wyadoptuję na siebie( na spółkę z sąsiadką która wcześniej się nią opiekowała). I będę szukać dalej domu. Jutro się wszystko wyjaśni. Ale będzie dobrze tak czy siak. Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No to całe szczęście, że dzięki Tobie będzie bezpieczna... Ale domek stały byc może wciąż jest potrzebny! Quote
eurydyka Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Kropka mi sie kojarzy z jakas sunia z Azorka z poprzednich lat, Marka powinna na nia spojrzec, bo to dosc nietypowa uroda psiaka Quote
Recommended Posts