tanitka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 trzymam mocno kciuki za dobre domki dla obywdu!:lol: Quote
tanitka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 dwie cudne jamniczki, szukają domów, pan jest juz zbyt chory:shake: Quote
barkot Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Brazowa jamniczka juz w nowym domu!!!! tak jak kiedys wspomnialam Pan z Bieszczad ma znajomych w kregach mysliwskich. rozpusil wici w tych kregach i sa efekty. te jamniczki obie z tych po lasach biegajacych i tropiacych; czarna tez ma szanse, ktos sie juz zainteresowal Pan mowil, ze moze to nie sa najlepsze kregi dla zwierzat w ogole, ale przeciez psow, i to mysliwskich, nie skrzywdza Tanitko:loveu: wielkie dzieki za allegro ktore zalozylas, teraz mozemy zwolnic miejsce dla kogos bardziej potrzebujacego. dam znac wkrotce co z czarna jamniczka Quote
tanitka Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 cieszę sie bardzo i trzymam kciuki za czarnuleczkę:lol: Quote
Celina12 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Miej się dobrze Maleńka...ja też trzymam kciuki za Czarnulkę. Quote
barkot Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 jutro powinnam miec swieze wiesci z Bieszczad (czy z Bieszczadow???) Quote
barkot Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 troche to trwalo, nie mialam wiesci ale teraz mam: Czarnula tez w domku nowym. Poniewaz nie jestem na miejscu i, jakby z zewnatrz zaangazowana w te sprawe, nie moge zbytnio monitorowac, "badac" domkow ani nalegac na zdjecia. Ale ufam Panu, ktoremu lezalo na sercu oddanie ich w dobre rece. Mysle ze ten watek mozna potraktowac jako HAPPY AND IN A HAPPY NEW YEAR. Czego wszystkim sprawom na dogo zycze. Quote
rotek_ Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 no widzę barkot że kolejna akcja z psami zakończona szczęsliwie:multi: dopiero teraz zauwazyłam wątek.... no więc tytuł już można zmienić:loveu: Quote
Recommended Posts