zonia Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Kto chciałby cudnego psiaka...?HALO!! Quote
zonia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Gdzie domek dla Neta...??!!:mad: Quote
pati_zabrze Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Podnoszę ślicznego psiaczka :loveu: Quote
zonia Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Neciu, pokaż swoją piękną mordkę na pierwszej... Quote
zonia Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Necio jest taki słodki, coraz mniej się już boi, jest spragniony pieszczot i uczuć...tylko domku brakuje...:-( Quote
zonia Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Czy Net dostanie kiedyś swoją szansę...?Kto mu ją da...? Quote
pati_zabrze Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Neciu dlaczego tak mało osób Cię odwiedza? :roll: Trzeba Cię gdzieś poogłaszać... Quote
zonia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 pati_zabrze napisał(a):Neciu dlaczego tak mało osób Cię odwiedza? :roll: Trzeba Cię gdzieś poogłaszać... Właśnie też nie wiem...:shake: A ogłoszenia mu zrobię, jednak mam prośbę o pomoc w ogłaszaniu psiaka, ponieważ ja już nie wyrabiam Quote
zonia Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Nowe zdjęcie Neta, czyż on nie jest słodki...:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nie schodź z pierwszej strony Neciu !!! Gdzie jest Twój domek???:shake: Quote
pati_zabrze Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 zonia napisał(a):Właśnie też nie wiem...:shake: A ogłoszenia mu zrobię, jednak mam prośbę o pomoc w ogłaszaniu psiaka, ponieważ ja już nie wyrabiam zonia napisz mi proszę czy Necio jest już gdzieś ogłoszony i jeśli tak to gdzie :roll: Ja w miarę możliwości postaram się pomóc i jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu to też postaram się go porozgłaszać ;) A póki co podnoszę ślicznotę :loveu: Quote
zonia Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 pati_zabrze napisał(a):zonia napisz mi proszę czy Necio jest już gdzieś ogłoszony i jeśli tak to gdzie :roll: Ja w miarę możliwości postaram się pomóc i jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu to też postaram się go porozgłaszać ;) A póki co podnoszę ślicznotę :loveu: Niestety ja nie mam za dużo czasu i jeszcze go nie poogłaszałam(ale nie bójcie się cioteczki, nie zawiodę Neta!:cool3::B-fly:) a pomoc w ogłaszaniu mi się przyda...:lol: Quote
pati_zabrze Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 zonia napisz mi jeszcze proszę, czy Net jest zaszczepiony, odrobaczony lub wykastrowany i w jakim mieście obecnie się znajduje :roll: Quote
zonia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 pati_zabrze napisał(a):zonia napisz mi jeszcze proszę, czy Net jest zaszczepiony, odrobaczony lub wykastrowany i w jakim mieście obecnie się znajduje :roll: Necio jest odrobaczony, zaszczepiony, wykastrowany chyba nie...:roll: Przebywa w schronisku Warszawie Quote
pati_zabrze Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Necik ma ogłoszenia na: 4lapy psy.pl Narazie tylko tyle :roll: bo ostatnio mam urwanie głowy i do tego jeszcze mój psiak jest chory :-( ale w najbliższym czasie postaram się o więcej ogłoszeń ;) Quote
zonia Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='pati_zabrze']Necik ma ogłoszenia na: 4lapy psy.pl Narazie tylko tyle :roll: bo ostatnio mam urwanie głowy i do tego jeszcze mój psiak jest chory :-( ale w najbliższym czasie postaram się o więcej ogłoszeń ;) Dziękuję ci bardzo, i życzę twojej psince szybkiego powrotu do zdrowia!;) Quote
pati_zabrze Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Necio jest jeszcze na ;) zwierzeta.pilne.net Quote
zonia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Dzięki, Neico wskakuj na pierwszą!!! Quote
pati_zabrze Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Gdzie te domki się pochowały? :roll: Quote
Recommended Posts