Jump to content
Dogomania

Uwaga! Rottwailerowate cudo szuka domu!!!/MA DOM:)

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pati_zabrze napisał(a):
Neciu dlaczego tak mało osób Cię odwiedza? :roll: Trzeba Cię gdzieś poogłaszać...

Właśnie też nie wiem...:shake: A ogłoszenia mu zrobię, jednak mam prośbę o pomoc w ogłaszaniu psiaka, ponieważ ja już nie wyrabiam

Posted

zonia napisał(a):
Właśnie też nie wiem...:shake: A ogłoszenia mu zrobię, jednak mam prośbę o pomoc w ogłaszaniu psiaka, ponieważ ja już nie wyrabiam

zonia napisz mi proszę czy Necio jest już gdzieś ogłoszony i jeśli tak to gdzie :roll: Ja w miarę możliwości postaram się pomóc i jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu to też postaram się go porozgłaszać ;) A póki co podnoszę ślicznotę :loveu:

Posted

pati_zabrze napisał(a):
zonia napisz mi proszę czy Necio jest już gdzieś ogłoszony i jeśli tak to gdzie :roll: Ja w miarę możliwości postaram się pomóc i jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu to też postaram się go porozgłaszać ;) A póki co podnoszę ślicznotę :loveu:

Niestety ja nie mam za dużo czasu i jeszcze go nie poogłaszałam(ale nie bójcie się cioteczki, nie zawiodę Neta!:cool3::B-fly:) a pomoc w ogłaszaniu mi się przyda...:lol:

Posted

pati_zabrze napisał(a):
zonia napisz mi jeszcze proszę, czy Net jest zaszczepiony, odrobaczony lub wykastrowany i w jakim mieście obecnie się znajduje :roll:

Necio jest odrobaczony, zaszczepiony, wykastrowany chyba nie...:roll: Przebywa w schronisku Warszawie

Posted

[quote name='pati_zabrze']Necik ma ogłoszenia na:

4lapy
psy.pl

Narazie tylko tyle :roll: bo ostatnio mam urwanie głowy i do tego jeszcze mój psiak jest chory :-( ale w najbliższym czasie postaram się o więcej ogłoszeń ;)
Dziękuję ci bardzo, i życzę twojej psince szybkiego powrotu do zdrowia!;)