TYGRYS-ica. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 zonia napisał(a):Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję!!!! O Neta nikt nie pyta....ja nie pisałam bo byłam na wyjeździe, ale moja mama wychodziła z psiakami;) wszystko jest dobrze tylko nadal cisza....;( bo wiekszosc ogloszen wygasła :oops: moze teraz ktos sie odezwie :-) Quote
zonia Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Ja też ciągle ogłaszam...po wakacjach roześlę go mailem...jest też na różnych psich forach. Necio biegnie szybko się pokazać na pierwszej stronce!!Może teraz się uda...?! Quote
zonia Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Pokazujemy się przystojniaku na pierwszej!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Słuchajcie cioteczki....mam wspaniałą wiadomość.... NECIO W TĄ SOBOTĘ POJECHAŁ DO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola: Quote
magdyska25 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :multi::multi::multi::cunao::Cool!::Cool!::bigcool: Quote
pati_zabrze Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Ale wspaniała wiadomość! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bagira@sara Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 wspaniała wiadomość :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::laola::laola::laola: Quote
TYGRYS-ica. Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 oOo a ja jak zwykle sie o czasie obudze troche mnie nie bylo a tu Net zwiał w tym czasie do domku :lol: ps. ogłoszenia Neta zostały usunięte ;) Quote
Recommended Posts