Jump to content
Dogomania

Staruszek Misiu już w DT u Czarodziejki, uff... JUZ ZA TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Ja bym jeszcze chciała wiedzieć, kto oferuje wsparcie finansowe dla Misia, żebym nie została z 6 psami i pustymi garami :)[/quote]
Ja się oferowałam:p W piątek będę wiedziała ile:evil_lol: Jak jeden biedny piesio trafiy do DS, to jakie środki się zwolnią:evil_lol:

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny ja mam w sobotę wolne, więc jestem do waszej dyspozycji, a raczej do dyspozycji Misia :lol: Tylko jeszcze to nieszczęsne paliwo :oops: Ale z tego co doczytałam znajdzie sie jakieś wsparcie finansowe...bo niestety bez tego ani rusz :roll: Mam nadzieję, że wszystko wypali i Misiu już niedługo będzie grzał dopcie u Czrodziejki :loveu:

Posted

[quote name='pati_zabrze']Dziewczyny ja mam w sobotę wolne, więc jestem do waszej dyspozycji, a raczej do dyspozycji Misia :lol: Tylko jeszcze to nieszczęsne paliwo :oops: Ale z tego co doczytałam znajdzie sie jakieś wsparcie finansowe...bo niestety bez tego ani rusz :roll: Mam nadzieję, że wszystko wypali i Misiu już niedługo będzie grzał dopcie u Czrodziejki :loveu:[/quote]
Byłoby cudownie. Czyli zrzuta na paliwo na cito!

Posted

[I]Więc tak... Jeżeli tylko dostanę wolne to oczywiście mogę Serduszko zawieźć to Częstochowy ( koszty paliwa wtedy nie wchodzą w grę ) Więc trzymajcie kciuki, żebym wyżebrała wolne :PP[/I]

Posted

[SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Mam pozwolenie na pomoc finansową dla Misia [SIZE=7]!:laola:[/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Znalazłam jeszcze kilka rzeczy na bazarek w domu :multi:. Może ktoś kupi :-).[/COLOR]
No i w razie potrzeby mogę dorzucić się na paliwo ;).
Jeśli dobrze pójdzie, to Misiu niedługo będzie w domku tymczasowym :sweetCyb:.

Posted

Poproszę nr konta na PW - coś dorzucę :)

a jaka jest trajektoria jazdy ?? bo bezczelnie oświadczam że potrzebuję transportu dla husky Częstochowa - Nowy Sącz :p

Posted

Właściwie to ja sama nie wiem w jakiej to kolejności idzie :oops:.
Mama mi nie pozwoliła wpłacić jakiejś ogromnej sumy, ale może pozwoli mi coś dorzucić do tych drobniaków z własnych oszczędności... kto wie ;).

Posted

Nie ma za co ;). Czekamy na informacje co do Misia :-).
Bazarku możecie się spodziewać w najbliższych dniach, ale dziś niestety nie, bo muszę wrzucić zdjęcia przedmiotów na komputer, a poza tym nie mam wieczorem dostępu do neta :-(.

Posted

[quote name='Mysia_']Nie jest źle :roll: Kto może się dorzucić? Na PW podam numer konta ;) Podpisujcie się tylko od kogo (nick) :cool3:[/quote]
Poproszę o dane do przelewu zrzutki na paliwko:diabloti:

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Więc tak... Jeżeli tylko dostanę wolne to oczywiście mogę Serduszko zawieźć to Częstochowy ( koszty paliwa wtedy nie wchodzą w grę ) Więc trzymajcie kciuki, żebym wyżebrała wolne :PP[/I][/quote]

Klaudus_ i co z Twoim wolnym, udało Ci się cos załatwić? :roll:

Posted

[I]Cioteczki :P Więc tak... Sobotę możemy Maluszka zawieźć :P Tylko muszę zadzwonić i się dogadać z Ciotkami które zabiorą Misiaka z Częstochowy :D Dam Wam znać jak będę w domu :D[/I]

Posted

[quote name='Klaudus__'][I]Cioteczki :P Więc tak... Sobotę możemy Maluszka zawieźć :P Tylko muszę zadzwonić i się dogadać z Ciotkami które zabiorą Misiaka z Częstochowy :D Dam Wam znać jak będę w domu :D[/I][/quote]
możesz go zawieźć z Zabrza do Częstochowy? :razz: Jeśli tak to wtedy Pati by nie musiała i by obyło się bez zrzutki na paliwo i wtedy było by więcej na wsparcie finansowe dla Czarodziejki kiedy już Misio u niej będzie ;)