Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Czarodziejka']Ja bym jeszcze chciała wiedzieć, kto oferuje wsparcie finansowe dla Misia, żebym nie została z 6 psami i pustymi garami :)[/quote] Ja się oferowałam:p W piątek będę wiedziała ile:evil_lol: Jak jeden biedny piesio trafiy do DS, to jakie środki się zwolnią:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Ja jak już obiecałam, napewno będe robiła bazarki :cool3: Quote
Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tylko ten transport niech się już znajdzie! Quote
pati_zabrze Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dziewczyny ja mam w sobotę wolne, więc jestem do waszej dyspozycji, a raczej do dyspozycji Misia :lol: Tylko jeszcze to nieszczęsne paliwo :oops: Ale z tego co doczytałam znajdzie sie jakieś wsparcie finansowe...bo niestety bez tego ani rusz :roll: Mam nadzieję, że wszystko wypali i Misiu już niedługo będzie grzał dopcie u Czrodziejki :loveu: Quote
Edi100 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='pati_zabrze']Dziewczyny ja mam w sobotę wolne, więc jestem do waszej dyspozycji, a raczej do dyspozycji Misia :lol: Tylko jeszcze to nieszczęsne paliwo :oops: Ale z tego co doczytałam znajdzie sie jakieś wsparcie finansowe...bo niestety bez tego ani rusz :roll: Mam nadzieję, że wszystko wypali i Misiu już niedługo będzie grzał dopcie u Czrodziejki :loveu:[/quote] Byłoby cudownie. Czyli zrzuta na paliwo na cito! Quote
pati_zabrze Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Cioteczki, potrzebujemy jakieś 80/max 100 zł :roll: Quote
Mysia_ Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Nie jest źle :roll: Kto może się dorzucić? Na PW podam numer konta ;) Podpisujcie się tylko od kogo (nick) :cool3: Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [I]Więc tak... Jeżeli tylko dostanę wolne to oczywiście mogę Serduszko zawieźć to Częstochowy ( koszty paliwa wtedy nie wchodzą w grę ) Więc trzymajcie kciuki, żebym wyżebrała wolne :PP[/I] Quote
Kala&Majka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [SIZE=4][COLOR=yellowgreen]Mam pozwolenie na pomoc finansową dla Misia [SIZE=7]!:laola:[/SIZE][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Znalazłam jeszcze kilka rzeczy na bazarek w domu :multi:. Może ktoś kupi :-).[/COLOR] No i w razie potrzeby mogę dorzucić się na paliwo ;). Jeśli dobrze pójdzie, to Misiu niedługo będzie w domku tymczasowym :sweetCyb:. Quote
Lucy* Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Poproszę nr konta na PW - coś dorzucę :) a jaka jest trajektoria jazdy ?? bo bezczelnie oświadczam że potrzebuję transportu dla husky Częstochowa - Nowy Sącz :p Quote
Kala&Majka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Właściwie to ja sama nie wiem w jakiej to kolejności idzie :oops:. Mama mi nie pozwoliła wpłacić jakiejś ogromnej sumy, ale może pozwoli mi coś dorzucić do tych drobniaków z własnych oszczędności... kto wie ;). Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Trajektora przedstawia się następująco: Warszawa - Częstochowa - mój domek - Warszawa. A Misio przyjedzie z Zabrza do Częstochowy, po czym ciotki wracają zpowrotem. Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [I]Bardzo proszę o info w jakich godzinach ten transport do Częstochowy jest potrzebny?[/I] Quote
Czarodziejka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Klaudus - dzwoń do Przyjaciel Koni ;) Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [I]Serdecznie dziękuję przedzwonię ;) I pędzę załatwiać wolne. Oby dało radę... Trzymaj kciuki ;)[/I] Quote
Kala&Majka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Trzymam kciuki za Misiulka :-). A rzeczy na bazarek nazbierała mi się całkiem pokaźna ilość: maskotka, torebka, ozdóbka na półkę i świeczki :multi:. Quote
Kala&Majka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie ma za co ;). Czekamy na informacje co do Misia :-). Bazarku możecie się spodziewać w najbliższych dniach, ale dziś niestety nie, bo muszę wrzucić zdjęcia przedmiotów na komputer, a poza tym nie mam wieczorem dostępu do neta :-(. Quote
Edi100 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Mysia_']Nie jest źle :roll: Kto może się dorzucić? Na PW podam numer konta ;) Podpisujcie się tylko od kogo (nick) :cool3:[/quote] Poproszę o dane do przelewu zrzutki na paliwko:diabloti: Quote
pati_zabrze Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Klaudus__'][I]Więc tak... Jeżeli tylko dostanę wolne to oczywiście mogę Serduszko zawieźć to Częstochowy ( koszty paliwa wtedy nie wchodzą w grę ) Więc trzymajcie kciuki, żebym wyżebrała wolne :PP[/I][/quote] Klaudus_ i co z Twoim wolnym, udało Ci się cos załatwić? :roll: Quote
Klaudus__ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [I]Cioteczki :P Więc tak... Sobotę możemy Maluszka zawieźć :P Tylko muszę zadzwonić i się dogadać z Ciotkami które zabiorą Misiaka z Częstochowy :D Dam Wam znać jak będę w domu :D[/I] Quote
Mysia_ Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Klaudus__'][I]Cioteczki :P Więc tak... Sobotę możemy Maluszka zawieźć :P Tylko muszę zadzwonić i się dogadać z Ciotkami które zabiorą Misiaka z Częstochowy :D Dam Wam znać jak będę w domu :D[/I][/quote] możesz go zawieźć z Zabrza do Częstochowy? :razz: Jeśli tak to wtedy Pati by nie musiała i by obyło się bez zrzutki na paliwo i wtedy było by więcej na wsparcie finansowe dla Czarodziejki kiedy już Misio u niej będzie ;) Quote
Recommended Posts