Mysia_ Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Cioteczki wróciłam własnie do domu. Super, że jest DT dla niego :loveu: Czarodziejko, postaramy się wspomóc Cię finansowo. Czyli co szukamy teraz transportu? Czy ktoś pisał już na wątku transportowym? Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Napiszcie mi tylko, w jakich warunkach Misio przebywał wcześniej, bo zadbany i tłuściutki jest - mój Misio tak nie wygląda :mad: Jeśli chodzi o transport, to kontaktujcie się z Przyjaciel Koni ;) Ma niespodziankę, ale są warunki ;) Wsparcie się przyda, bo coraz gorzej z utrzymaniem moich tymczasowiczów, ale przcież nie wyrzucę na zbite pyski, bo ktoś tam przestał wpłacać. Quote
Mysia_ Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Czarodziejka']Napiszcie mi tylko, w jakich warunkach Misio przebywał wcześniej, bo zadbany i tłuściutki jest - mój Misio tak nie wygląda :mad: Jeśli chodzi o transport, to kontaktujcie się z Przyjaciel Koni ;) Ma niespodziankę, ale są warunki ;) Wsparcie się przyda, bo coraz gorzej z utrzymaniem moich tymczasowiczów, ale przcież nie wyrzucę na zbite pyski, bo ktoś tam przestał wpłacać.[/quote] Z tego co mi wiadomo był w mieszkaniu :roll: Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dobrze - będzie miał kącik w domu. Mam jeszcze miejsce w budzie, bo np. mój Misio 24 lata swego życia spędził śpiąc na dworze, w szopach, stodołach i budach - zależy, gdzie go życie rzuciło. Kiedy jest mróz biorę go jednak do domu, nawet, kiedy nie ma na to ochoty. Quote
Edi100 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Może ta jego tłustośc, to tylko sporo pozlepianej sterczącej sierści a pod spodem same kosteczki? Bieduś:placz: Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Dziewczyny, niech wet go obejrzy. Zobaczcie, czy wykastrowany - tak pro forma, bo nawet jeśli nie jest, to chcę po prostu wiedzieć. Quote
Sabina02 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Czarodziejko, ogromne dzieki ze zechcialas wejsc na watek Misia i mu pomoc!!! :loveu: Quote
Kala&Majka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Misiu, wszystkiego dobrego i hopaj do góry [SIZE=4][COLOR=yellowgreen]![/COLOR][/SIZE] Quote
Mysia_ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 w czwartek w schronisku będzie Pani wet poprosze ją, żeby zobaczyła Misia.... ;) Quote
Kala&Majka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :multi: Oby się udało :-). Trzymaj się, Misiu, i hop do góry . Quote
Czarodziejka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Niech go obejrzy, ale tak z sercem i powie, w jakim jest stanie, bo strasznie smutno wygląda.... Quote
Kala&Majka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Bardzo mnie wzruszyło to, że ma oczka jak moja Majka :placz:. Prawie się poryczałam przed kompem, jak go zobaczyłam :-(. [COLOR=yellowgreen]Misiu, piszę na zielono, bo to kolor nadziei, a Ty nadziei nie trać i hops do góry [SIZE=7]![/SIZE][/COLOR] Quote
Czarodziejka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Damy radę ;) Ja kocham takie starocie. Prawie wszystkie moje psy są wiekowe. I stąd mój tz chodzi naburmuszony, bo on by chciał normalnego psa i to od szczeniaka i żeby jak pies wyglądał, a nie jak np.moja schroniskowa Foczka, że wstyd się przyznać :D Ja mam niestety gust odmienny i staruszeczki mają u mnie szczególne względy. Quote
Kala&Majka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Możeby skombinować Misiowi jakiś bazarek? Jest ktoś chętny do pomocy? Mogę dać go do kącika adopcyjnego na psy.pl - zgadzacie się? [SIZE=3][COLOR=deepskyblue]Hopla do góry![/COLOR][/SIZE] Quote
Czarodziejka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 W sprawie transportu piszcie do Przyjaciel Koni, mam upoważnienie podać jej nr kom na pw, więc ;) Quote
Kanzaj Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Czarodziejka']Damy radę ;) Ja kocham takie starocie. Prawie wszystkie moje psy są wiekowe. I stąd mój tz chodzi naburmuszony, bo on by chciał normalnego psa i to od szczeniaka i żeby jak pies wyglądał, a nie jak np.moja schroniskowa Foczka, że wstyd się przyznać :D Ja mam niestety gust odmienny i staruszeczki mają u mnie szczególne względy.[/quote] Kiedyś na spacerze z moim stadkiem maluchów spotkałam faceta z jednym dużym, rasowym psiakiem, który coś burczał, że mam ich tyle... Odpowiedziałyśmy mu z siostrą: Cóż, Pan poszedł w jakość, a my w ilość!:evil_lol: Quote
patch75 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 potrzebujecie jakis funduszy? na transport? karme? chetnie pomoge, ten pies to szczesciarz, ze znalazl DT:shake: Quote
Patikujek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja już kiedyś gdzieś pisałam że jestem chętna jeśli chodzi o transport(w grę wchodzi pociąg) tylko biedna i na bilet mnie nie stać, ale może ktoś jedzie akurat w stronę Łodzi??? ludzie no??? Quote
Mysia_ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Napisałam PW do Przyjaciel_koni, ale narazie bez odezwu :roll: Quote
Kala&Majka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Musisz popytać np. Czarodziejki. Ja nie wiem. Dzisiaj poszperam w domu - może znajdę jakieś drobiazgi w dobrym stanie na bazarek ;). Quote
lena_zet Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 o kurczaki, teraz dopiero odczytałam maila, przepraszam!co za transport dziewczyny potrzebujecie?napiszcie proszę, popytam.Jak jeszcze mogę pomóc? Quote
Recommended Posts