Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj można Aniu można. :shake: ja sie tak czasami zastanawiam co mi odbiło i co mną kierowało przy wyborze :cool1:
A tak wogóel pogoda jest paskudna, ja to wogole nie będe mówic jak się czuje. Pies mnie ciagnie na dwór a mi z nosa to potop leci :angryy:

[IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4010092.jpg[/IMG]

Posted

[QUOTE]Pies mnie ciagnie na dwór a mi z nosa to potop leci :angryy:[/QUOTE]
No to Aspiryna, łóżeczko, telewizorek :diabloti: a w spacerek rodziców zaangażuj :evil_lol:

No to teraz się przywitamy i dajemy słowo, że częściej bedzięmy do was wpadać, bo fotki nieziemskie :loveu: Panna tez wspaniała :diabloti:

Buziaki

Posted

Moi eodzice to prawdziwe lenie. Na szczeście jak ją wypuszcze na dwór i sobie troszke polata sama to jest ok. Na przeziębienie już chyba wziełam wszystko piłam teraflu grypowite :/

Posted

Szczezrze się przyznam, ze na początku nie poznałam was (po bannerku i avatarze)
Fotki super!
Szkoda, ze tak malo...
Blech matematyka... Ja właśnie "uczyłam" się ale fizyki ;/

Posted

[quote name='Bonni']Szczezrze się przyznam, ze na początku nie poznałam was (po bannerku i avatarze)
Fotki super!
Szkoda, ze tak malo...
Blech matematyka... Ja właśnie "uczyłam" się ale fizyki ;/[/quote]

oj nie ładnie nas nie poznac :mad: ej no na [SIZE=4]wsteczu są fotki :cool3: [/SIZE]

Posted

Powiem, że wymagająca jesteś. Tej foty chyba nie wsadzałam

[IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4010090.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mudik']Asiu rozmawiałam dziś z Elą i Agą i nasza grupa( z Victorem) ma na niedzielę na 9 tą :-D :-D a Deli na 12 tą .
Do zobaczenia na treningu![/quote]

Mi Aga napisała, że na 10

Posted

[quote name='Mudik']Tak tak na 9tą pomyliłam się sorki.Do zobaczenia![/quote]

Ja już nie rozumiem. Ja jade jutro na 9, a w niedziele ty bedziesz gr początkującom nie to delikowa tylko ta wczesniejsza. :) Bo ty jutro nie możesz.

Posted

[quote name='Junka']Ja już nie rozumiem. Ja jade jutro na 9, a w niedziele ty bedziesz gr początkującom nie to delikowa tylko ta wczesniejsza. :) Bo ty jutro nie możesz.[/quote]
Hej ,możesz jaśniej ,ale namieszałaś nie rozumiem co piszesz. Ja mam w niedzielę na 9 ta Victor a na 12 tą Deli.

Posted

[quote name='Mudik']Hej ,możesz jaśniej ,ale namieszałaś nie rozumiem co piszesz. Ja mam w niedzielę na 9 ta Victor a na 12 tą Deli.[/quote]

Tosmy się namotały :lol:
Ja jestem ze swojego suczydła dzisiaj dumna bardzoooooooo :cool3: Wreszcie mi włazi w tunel miekki i z nigo nie wychodzi :multi: No ale znalazłam już kleszcza u niej to znaczy chodzil po niej na szczescie sie nie wbił. a ku mojemu przerazeniu leze sobie juz w domku a tu coś po mnie łazi. patrze kleszcz :angryy: brrr wieczorem bede musiala sie dobrze obejrzec :mad:

Posted

Nie dzisiaj było mało osób tylko ja aga i Karolina wiec sie nie opłacało brac aparatu za to postawiłyśmy na intensywny trening i jestem bardzo zadowolona. :lol:

Posted

Asiu zamów dysk u Łukasza (brata Ani od Vetki) koszztuje 15 zeta i nie płacisz przesyłki.Odbierzesz na PMokotowskich ,albo Ania podrzuci Ci np. na trening.
Będziesz jutro?