Bzikowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Oj, ja jestem amatematyczna więc doskonale Cię rozumiem... Wśród cyferek można zginąć marnie. Quote
Junka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 oj można Aniu można. :shake: ja sie tak czasami zastanawiam co mi odbiło i co mną kierowało przy wyborze :cool1: A tak wogóel pogoda jest paskudna, ja to wogole nie będe mówic jak się czuje. Pies mnie ciagnie na dwór a mi z nosa to potop leci :angryy: [IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4010092.jpg[/IMG] Quote
Pusiakowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hejka :) . Fajne zdjecia :loveu: . A co z powodu matmy to wspólczuje .. Quote
Likaa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [QUOTE]Pies mnie ciagnie na dwór a mi z nosa to potop leci :angryy:[/QUOTE] No to Aspiryna, łóżeczko, telewizorek :diabloti: a w spacerek rodziców zaangażuj :evil_lol: No to teraz się przywitamy i dajemy słowo, że częściej bedzięmy do was wpadać, bo fotki nieziemskie :loveu: Panna tez wspaniała :diabloti: Buziaki Quote
Junka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Moi eodzice to prawdziwe lenie. Na szczeście jak ją wypuszcze na dwór i sobie troszke polata sama to jest ok. Na przeziębienie już chyba wziełam wszystko piłam teraflu grypowite :/ Quote
Bonni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Szczezrze się przyznam, ze na początku nie poznałam was (po bannerku i avatarze) Fotki super! Szkoda, ze tak malo... Blech matematyka... Ja właśnie "uczyłam" się ale fizyki ;/ Quote
Junka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Bonni']Szczezrze się przyznam, ze na początku nie poznałam was (po bannerku i avatarze) Fotki super! Szkoda, ze tak malo... Blech matematyka... Ja właśnie "uczyłam" się ale fizyki ;/[/quote] oj nie ładnie nas nie poznac :mad: ej no na [SIZE=4]wsteczu są fotki :cool3: [/SIZE] Quote
Junka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Powiem, że wymagająca jesteś. Tej foty chyba nie wsadzałam [IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4010090.jpg[/IMG] Quote
Junka Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 wiecie co uwielbiam ta moją psine. Bo na kazdym zdjęciu ma uśmiech na pyszczku :loveu: :Cool!::bigcool: Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witaneczko Zdrowka zycze, na pocieszenie powiem, ze tez mam katar :) Quote
Mudik Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Asiu rozmawiałam dziś z Elą i Agą i nasza grupa( z Victorem) ma na niedzielę na 9 tą :-D :-D a Deli na 12 tą . Do zobaczenia na treningu! Quote
Junka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Mudik']Asiu rozmawiałam dziś z Elą i Agą i nasza grupa( z Victorem) ma na niedzielę na 9 tą :-D :-D a Deli na 12 tą . Do zobaczenia na treningu![/quote] Mi Aga napisała, że na 10 Quote
Mudik Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Junka']Mi Aga napisała, że na 10[/quote] Tak tak na 9tą pomyliłam się sorki.Do zobaczenia! Quote
Junka Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 [quote name='Mudik']Tak tak na 9tą pomyliłam się sorki.Do zobaczenia![/quote] Ja już nie rozumiem. Ja jade jutro na 9, a w niedziele ty bedziesz gr początkującom nie to delikowa tylko ta wczesniejsza. :) Bo ty jutro nie możesz. Quote
Mudik Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Junka']Ja już nie rozumiem. Ja jade jutro na 9, a w niedziele ty bedziesz gr początkującom nie to delikowa tylko ta wczesniejsza. :) Bo ty jutro nie możesz.[/quote] Hej ,możesz jaśniej ,ale namieszałaś nie rozumiem co piszesz. Ja mam w niedzielę na 9 ta Victor a na 12 tą Deli. Quote
Junka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [quote name='Mudik']Hej ,możesz jaśniej ,ale namieszałaś nie rozumiem co piszesz. Ja mam w niedzielę na 9 ta Victor a na 12 tą Deli.[/quote] Tosmy się namotały :lol: Ja jestem ze swojego suczydła dzisiaj dumna bardzoooooooo :cool3: Wreszcie mi włazi w tunel miekki i z nigo nie wychodzi :multi: No ale znalazłam już kleszcza u niej to znaczy chodzil po niej na szczescie sie nie wbił. a ku mojemu przerazeniu leze sobie juz w domku a tu coś po mnie łazi. patrze kleszcz :angryy: brrr wieczorem bede musiala sie dobrze obejrzec :mad: Quote
Junka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Nie dzisiaj było mało osób tylko ja aga i Karolina wiec sie nie opłacało brac aparatu za to postawiłyśmy na intensywny trening i jestem bardzo zadowolona. :lol: Quote
Junka Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 [IMG]http://i158.photobucket.com/albums/t120/Junka_89/P4010094.jpg[/IMG] Jakaś tutaj cisza zapanowała. Quote
Helga&Ares Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 tylko jedno zdjęcie:mad: brawo dla Junki:loveu:trenujecie gility? Quote
Mudik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Asiu zamów dysk u Łukasza (brata Ani od Vetki) koszztuje 15 zeta i nie płacisz przesyłki.Odbierzesz na PMokotowskich ,albo Ania podrzuci Ci np. na trening. Będziesz jutro? Quote
Recommended Posts